Widgets Magazine

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ένας άκρως ενδιαφέρον Ιούλιος, με εντάσεις, ευχάριστες συγκινήσεις και πολλή κυκλοθυμία. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μονοπωλούν το πεδίο των απαιτήσεών σας και προχωράτε σε καθοριστικές αλλαγές. Παράλληλα ξεκινά μια περίοδος έξι μηνών με νέες ευκαιρίες και ενάρξεις στον επαγγελματικό στίβο, κατά την οποία θα νιώθετε ως αεικίνητοι αθλητές που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους. Αρκετές θα είναι και οι ευκαιρίες για κάποιο ταξίδι ή επιμορφωτικό πρόγραμμα. Θετικότερο είναι το διάστημα από τις 13 Ιουλίου και μετά, κατά το οποίο η επικοινωνία θα βελτιωθεί σημαντικά και ζητήματα τα οποία έμειναν πίσω επιτέλους δρομολογούνται.

Α’ δεκαήμερο Καρκίνου

Έπειτα από μια περίοδο κατά την οποία βρισκόσασταν στο παρασκήνιο, με εσωστρέφεια και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, τώρα έχετε αρχισει να βγαίνετε προς τα έξω με περισσότερη αποφασιστικότητα και κυρίως αυξημένη ζωτικότητα. Θυμηθείτε ότι είναι στο χέρι σας να διαχειριστείτε με μαεστρία όλες αυτές τις εντάσεις που θα προκείψουν έως τα μέσα του μήνα. Θα υπάρξουν μέρες που το εργασιακό σας περιβάλλον θα μοιάζει με πεδίο μάχης, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως όλες οι επιθέσεις θα είναι κατά μέτωπο! Το σημαντικότερο όπλο στη φαρέτρα σας θα είναι η σκληρή δουλειά, ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται με υπερωρίες και εμπύρετες καταστάσεις με συναδέλφους και προϊσταμένους. Μείνετε συγκεντρωμένοι και έχετε κατά νου το εξής: κύριος στόχος σας σε ό,τι ξεκινήσετε είναι να προχωρήσετε, να δουλέψετε και να αναπτυχθείτε εσείς οι ίδιοι μέσα από την δουλειά σας, όχι να μαζεύετε τα βέλη που σας πετούν οι άλλοι! Μην δώσετε σε κανέναν το δικαίωμα να σας αποσπάσει από τους στόχους σας. Προσοχή γύρω στις 8/7 σε παρορμητικά λόγια και κινήσεις τα οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα.

Β’ δεκαήμερο Καρκίνου

Ένα από τα θέματα που πρόκειται να σας απασχολήσουν ως επί το πλείστον τον Ιούλιο είναι οι σχέσεις σας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, ο γάμος, οι συνεργασίες ακόμα και η εσωτερική σχέση που έχετε με τον ίδιο σας τον εαυτό έρχονται στο προσκήνιο και κρίνονται για άλλη μια φορά, για ένα απλό αλλά συνάμα δύσκολο λόγο. Να μείνετε συνδεδεμένοι και να συμπορευτείτε μόνο με ό,τι εξυπηρετεί την περαιτέρω προσωπική σας εξέλιξη. Από τα μέσα Ιουλίου οι εντάσεις μοιάζουν να πυροδοτούν διάφορες καταστάσεις εντός του επαγγελματικού ή οικογενειακού σας χώρου και πολλές φορές είναι πιθανό να νιώθετε ότι όλοι κινούνται εναντίον σας. Θυμηθείτε φυσικά πως σε κάθε δυσκολία εμπεριέχεται και κάτι θετικό, αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση θα σας δωθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι στους παραπάνω τομείς και να προβληθείτε. Γύρω στις 22/7 είναι θετικές μέρες για να ευνοηθούν οι νέες ιδέες, τα πρωτότυπα σχέδια και η ηλεκτρονική επικοινωνία. Πιθανό είναι να προβείτε σε κάποια συμφωνία ανάμεσα σε εσάς με φίλους και ομοϊδάτες σας. Προσοχή όμως στις 27/7, γιατί πολλές θα είναι οι παρεξηγήσεις προερχόμενες από ένταση, νεύρα, προκλήσεις και παρορμητικά λόγια που πληγώνουν.

Γ’ δεκαήμερο Καρκίνου

Ενώ ο Ιούλιος για εσάς είναι ένας άκρως πολυάσχολος μήνας, μολαταύτα εσείς νιώθετε πολλή μοναξιά, επιθυμία για απομόνωση και βαθιά ενδοσκόπηση. Γύρω στις 12/7 ενδέχεται να σας απασχολήσει θετικά κάποιο ταξίδι ή κάποια μαθήματα τα οποία στοχεύετε να κάνετε, αντιθέτως γύρω στις 14-15 /7 εστιάστε προσεκτικά σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες αφού θα αποδειχθεί απαραίτητη η σοβαρότητα και η εγκράτεια έναντι της παρόρμησης και της υπερβολής. Προσπαθείστε να μείνετε εκτός αδικαιολόγητων ενθουσιασμών και παιχνιδιών εξουσίας. Όσοι έχετε γεννηθεί 19-12 Ιουλίου, καλείστε για ακόμα μια φορά να εξετάσετε τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας με βαθύτερο σκοπό την προσωπική σας εξέλιξη μέσα από αυτές. Μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται γύρω στις 27/7 τα οποία πιθανό να κάνετε με κάποιο σύντροφο ή συνεργάτη σας. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα γύρω στις 30/7, σας δίνεται μια σημαντική ευκαιρία η οποία άπτεται επίσης των προσωπικών σχέσεων ή συνεργασιών σας. Επωφελείστε παράλληλα και σε κάποιο ζήτημα το οποίο συνδέεται άμεσα με το εξωτερικό ή την εκπαίδευση.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here