Widgets Magazine

Εσείς αγαπημένα παιδιά του Άρη, νιώθετε περισσότερο από όλους τις καυτές θερμοκρασίες της εποχής, ψυχή τε και σώματι! Καθόλη την διάρκεια του Ιουλίου, η βιασύνη, ο θυμός και η άσβεστη ενεργητικότητα διαδέχονται την εσωτερική ένταση του προηγούμενου διαστήματος.

Διανύετε ένα μεσοδιάστημα αλλαγών και σημαντικών ενάρξεων, ακόμα κι αν όλα τα παραπάνω συνεπάγονται με εμπόδια και καθυστερήσεις. Όσο και αν έχετε ταλαιπωρηθεί σε ζητήματα καριέρας ή οικογένειας, έχετε κατά νου ότι οι επερχόμενες αλλαγές είναι άκρως καθοριστικές για την προσωπική σας εξέλιξη.

Νιώθετε ότι τα θέλετε όλα, και τα θέλετε τώρα… Είναι γεγονός άλλωστε, ότι σπάνια επιλέγετε να φορέσετε τα χρώματα της υπομονής. Δεδομένου ότι όλη αυτή η ένταση θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο και στην σωματική σας υγεία, καλό θα ήταν να μην σπαταλάτε πολύτιμα αποθέματα ενέργειας και να μελετάτε περισσότερο τις κινήσεις σας, αποφεύγοντας παρορμητικά λόγια.

Α’ δεκαήμερο Κριού

Κατά το μεγαλύτερο κομμάτι του Ιουλίου, τακτοποιείτε ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σας, σε ακίνητα ή ακόμα και θέματα στον χώρο της καριέρας σας. Παρά τα εμπόδια που προκύπτουν, νιώθετε εξαιρετικά μαχητικοί και αποφασισμένοι να ολοκληρώσετε σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας, σε κοινωνικό ή προσωπικό επίπεδο. Ανάμεσα στα θετικά του μήνα, είναι ότι τώρα μπορείτε να υλοποιήσετε κάτι που σχεδιάζατε εδώ και καιρό, αλλά λόγω αναβολών έμενε πίσω. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για κάτι που αφορά σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, κάποιο ταξίδι ή ακόμα και κάτι άμεσα συνδεδεμένο με εμπορικές συναλλαγές. Το μόνο βέβαια που θα ήταν καλό να προσέχετε διπλά και τριπλά, είναι διάφορες συμφωνίες και έγγραφα, τα οποία θα σας συμβούλευα να εστιάσετε μετά τις 12/7 και όχι πριν. Το ίδιο ισχύει και για τα εν οίκω, αφού μέχρι περίπου τα μέσα του μήνα, ενδέχεται να υπάρξουν διάφορες καθυστερήσεις, πιθανές ζημιές εντός σπιτιού αλλά ακόμα και λεκτικές παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σας. Η 1/7 είναι μια μέρα με αρκετά θετικό πρόσημο, αισιόδοξη επικοινωνία και πιθανές οικονομικές απολαβές, ιδιαίτερα για όσους έχετε γενέθλια γύρω στις 30 Μαρτίου. Αντιθέτως, στις μέρες κοντά στις 8/7, μοιάζει απαραίτητη η προσοχή και η ψυχραιμία, για όσους έχετε γεννηθεί 25-26 Μαρτίου, αφού τα κοφτερά λόγια που θα ειπωθούν θα είναι προϊόν παρόρμησης. Θυμηθείτε ότι είναι σοφότερο να ζυγίζετε την λεκτική σας έκφραση, και όχι να χρησιμοποιήσετε τον λόγο ως όπλο για να πληγώσετε κάποιον.

Β’ δεκαήμερο Κριού

Κατά κοινή αστρολογική ομολογία, είστε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των ριζικών αλλαγών οι οποίες διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα (ας να μην μιλήσουμε για διετία) με την Σεληνιακή έκλειψη στις 5/7 να υπογραμμίζει ακόμα μια φορά την αναγκαιότητα του τέλους και της αναγέννησης ανάμεσα σε ζητήματα καριέρας, κοινωνικής εικόνας, ακινήτων και οικογένειας. Διανύετε τον Ιούλιο με πολλές καθυστερήσεις και κωλύματα, τις περισσότερες φορές εντός σπιτιού, όπως παρεξηγήσεις και λάθος εκτιμήσεις. Από τα μέσα του μήνα, η δράση αυξάνεται, αντίστοιχα και η ζωτικότητά σας! Μια περίοδος αυξημένης libido και συνεχούς δράσης ξεκινά, οπότε αξιοποιήστε τις ευκαιρίες όσο πιο εποικοδομητικά γίνεται! Γύρω στις 22/7 παρουσιάζονται ευφάνταστες και πρωτοποριακές ιδέες τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε προς αύξηση εισοδημάτων ή ακίνητης περιουσίας. Από τις 23/7 η επικοινωνία βελτιώνεται αρκετά ή τουλάχιστον δρομολογούνται οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε τις προηγούμενες εβδομάδες. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι έχετε γεννηθεί 4-6 Απριλίου, αφού οι πιο “προκλητικές” ημέρες του μήνα, είναι γύρω στις 27/7, με συσσωρευμένη ένταση, παρορμητικές κινήσεις και λόγια τα οποία κινδυνεύουν να μετατρέψουν σε ναρκοπέδιο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, εάν δεν συγκρατηθείτε.

Γ’ δεκαήμερο Κριού

Γνωρίζουμε καλά ότι οι δοκιμασίες σας, δεν έχουν τελειώσει οριστικά, αφού το πλατύ πέλαγος της αυτοεξέλιξης συνεχίζει να σας οδηγεί σε ριζικές αλλαγές…μολονότι δεν μπορείτε παρά να παραδεχθείτε ότι άνεμοι αισιοδοξίας γεμίζουν τα ταλαιπωρημένα πανιά σας ανάμεσα σε τόσες φουρτούνες. Όσο έχετε ταλανιστεί σε ζητήματα ανάμεσα σε καριέρα και κοινωνική προβολή, σε οικογένεια και ακίνητη περιουσία, άλλο τόσο συνειδητοποιείτε ότι η λιγότερη αντίσταση στις αλλαγές, θα επιφέρει και τα καλύτερα αποτελέσματα! Η εσωτερική πίεση είναι εκείνη που μπορεί να σας οδηγήσει λανθασμένα σε παρορμητικές κινήσεις, για το λόγο αυτό δράστε με όσο περισσότερη σύνεση μπορείτε. Το πιθανότερο είναι, ότι η ένταση που έχετε συσσωρεύσει, αν εκφραστεί λεκτικά, να λειτουργήσει ως τοίχος και όχι ως δίοδος επικοινωνίας. Αξιοποιείστε τις ημέρες έμπνευσης γύρω στις 12 /7 και 27/7, ειδικότερα όσοι έχετε γενέθλια 8-9 Απριλίου, αφού θα λειτουργήσει ώς προστασία και ώθηση για να εκπληρώσετε κάποιο όνειροό σας. Ημέρες με περισσότερη δυσκολία φαίνονται εκείνες γύρω στις 14,15 και 20/7 με έντονο το στοιχείο της υπερβολής, της επιβολής και επικριτικότητας αντίστοιχα.

Τέλος, γύρω στις 30/7, εστιάστε σε οτιδήποτε μπορεί να σας μεταμορφώσει εσωτερικά και προσπαθείστε να μείνετε μακριά από απειλές και λεκτικά παιχνίδια χειραγώγησης.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here