Widgets Magazine

Λαμπερά παιδιά του Ήλιου, παρά την πεσμένη διάθεση από το φόρτο εργασίας και τις υποχρεώσεις εντός καθημερινότητας, η ενεργητικότητα παραμένει ανάλογη του ζωδίου σας, έντονη! Ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία πρόκειται να σχεδιάσετε μια σειρά από μαθήματα, σεμινάρια, ξένες γλώσσες και φυσικά ταξίδια. Παρά τις πολλές υποχρεώσεις σας οι οποίες σας γεμίζουν κούραση, θα δείτε ότι από τα τέλη Ιουλίου η αισιοδοξια αυξάνεται και η διάθεσή σας θα βελτιωθεί σημαντικά. Μοιάζει να ετοιμάζετε κάτι παρασκηνιακά εντός Ιουλίου με κρυφές επαφές και αρκετή μελέτη. Όσον αφορά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και υποχρεώσεις, θα πάρετε μικρή ανάσα ξεκουράσης, προσωρινά βέβαια αφού προκείται να επανεξεταστούν σοβαρά από τον χειμώνα.

Α’ δεκαήμερο Λέοντα

Η ενέργητικότητά σας χτυπάει κόκκινο τον Ιούλιο! Αυτό ακούγεται πολύ ελπιδοφόρο, έπειτα από μια περίοδο ψυχολογικής και σωματικής κατάπτωσης, εφόσον δεν νοείται ζωή χωρίς ενέργεια και δημιουργία για εσάς τα Λιοντάρια. Ενώ το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε αρκετά με θέματα που αφορούν σε οικονομικά, κληρονομικά, φοβίες αλλά και δόλιες επιθέσεις εναντίον σας, πλέον υποδέχεστε τον Ιούλιο πανέτοιμοι για δράση και γκάζια! Είναι γεγονός ότι έχετε πολλά σχέδια κατά νου και άλλους τόσους τρόπους υλοποίησής τους. Είναι άλλωστε μια προπαρασκευαστική περίοδος λίγο πριν βγείτε μπροστά στον κόσμο και παρουσιάσετε τις υψηλές σας ικανότητες για άλλη μια φορά. Δώστε προσοχή γύρω στις 8/7 σε ό,τι λέτε και σε ποιόν τα λέτε, γιατί φαίνεται ότι τα λόγια εκείνα θα στραφούν εναντίον σας ή δεν θα τύχουν εχεμύθιας, ειδικότερα για τους γεννημένους 28-29 Ιουλίου. Από τις 13/7 και μετά ενδεχομένως να μάθετε κρυφά στοιχεία που αγνοούσατε ως τώρα, ενώ παράλληλα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πνευματικές ασκήσεις και διαλογισμό.

Β’ δεκαήμερο Λέοντα

Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώνεται και για εσάς. Ένας κύκλος από γεγονότα τα οποία σας απασχόλησαν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και συνδέονται άμεσα με την καθημερινότητα, την εργασία, τις κακές συνήθειες, την υγεία και γενικότερα την φυσική και ψυχολογική κατάστασή σας.  Από τα μέσα του μήνα και μετά, η ζωτικότητά σας επιτέλους αυξάνεται και η έντονη ενεργητικότητά σας ωθεί να αντιμετωπίσετε υποχρεώσεις και να επιμεληθείτε νέα σχέδια. Κάποια παρουσίαση εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος πριμοδοτείται γύρω στις 22/7 για εσάς τους γεννημένους 1-2 Αυγούστου δίνοντάς σας εύνοια από προϊσταμένους ή άτομα εξουσίας. Στον αντίποδα, θα χρειαστείτε προσοχή γύρω στις 27/7 ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια 7-8 Αυγούστου, μιας και είναι μια περίοδος με αρκετά λόγια και πράξεις πίσω από την πλάτη σας. Για τον λόγο αυτό, μεινετε μακριά από παρορμητικά λόγια τα οποία ενδεχομένως εκφράσετε και μετατραπούν σε παγίδες εναντίον σας.

Γ’ δεκαήμερο Λέοντα

“Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη”…και σε πιο αστρολογική μετάφραση, “Ο πολύς ο Κρόνο-Πλούτωνας τρώει τους Λέοντες” Κάπως έτσι νιώθετε κι εσείς την καθημερινότητά σας, αγαπημένοι βασιλιάδες του ζωδιακού. Έχετε κουραστεί σωματικά, έχετε μοχθήσει επαγγελματικά και έχετε προσπαθήσει να κόψετε κακές συνήθειες, εξίσου πολύ. Τα οικονομικά σας τυγχάνουν βελτίωσης, ιδιαίτερα γύρω στις 12/7 με σημαντικά έσοδα, ενώ παράλληλα προετοιμάζετε νέα ξεκινήματα μελετώντας προσεκτικά τι κινήσεις σας, πριν τις αποκαλύψετε στο περιβάλλον σας. Προσοχή απαιτείται στις 14-15/7 για εσάς που έχετε γενέθλια 14-16 Αυγούστου, για να αποφύγετε υπερκόπωση, υπερβολές και διάφορες παγίδες εντός της καθημερινότητας. Αρκετά επιβοηθητικές είναι οι μέρες γύρω στις 27/7 και 30//7 για όσους έχετε γεννηθεί 11-12 Αυγούστου, σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές συμφωνίες, υγεία και εργασία, χωρίς να αποκλείεται και κάποιο είδος αποκαλύψεων σε κάτι που αγνοούσατε μέχρι πρότινος το οποίο έχει να κάνει με θέματα υγείας ή εργασίας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here