Widgets Magazine

Αγαπημένοι Παρθένοι, οι ευχάριστες ειδήσεις είναι ότι τα νέα ξεκινήματα στα οποία θα δουλέψετε το επερχόμενο διάστημα αφορούν σε ένα πολύ αγαπημένο τομέα της ζωής σας, εκείνο των οικονομικών. Έσοδα-έξοδα, δάνεια και κληρονομικά σας απασχολούν σημαντικά. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα νιώθετε ιδιαίτερα εξωστρεφείς, με μεγάλη λαχτάρα να βγείτε έξω, να επικοινωνήσετε και να φλερτάρετε. Πολλά είναι τα λόγια που ειπώθηκαν μεταξύ φίλων σας τον προηγούμενο μήνα, όμως τώρα βάζετε πολλά δεδομένα σε τάξη. Κάποιο πρόσωπο μέσα από τον χώρο της καριέρας, σας βοηθάει σημαντικά και λαμβάνετε επιτέλους την βοήθεια που περιμένατε. Παράλληλα νιώθετε όλο και πιο ανέμελοι και έτοιμοι για φλερτ και έρωτα, αφού συνεχώς παρουσιάζονται ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Ιδιαίτερη προσοχή σε εξαπατήσεις και ακυρώσεις όσοι είστε γεννημένοι 14-16 Σεπτεμβρίου.

Α’ δεκαήμερο Παρθένου

Ο Ιούλιος είναι αρκετά θετικός μήνας για εσάς, με αυξημένη αισιοδοξία και σημαντικές επιβραβεύσεις σε ό,τι μοχθήσατε πνευματικά το προηγούμενο διάστημα. Περνάτε αρκετό χρόνο φλερτάροντας και προσπαθώντας να λύσετε ζητήματα που ταλαιπωρούν φίλους και ομοϊδεάτες σας (χωρίς βέβαια να λείπουν και οι περεξηγήσεις). Το πιθανότερο είναι ότι πολλά από αυτά θα επιλυθούν μετά τις 13/7. Στις αρχές του μήνα οργανώνετε με φίλους ταξίδι ή κάποια μαθήματα από κοινού. Γύρω στις 8/7, οι μέρες θα χρωματίζονται με πολλή παρόρμηση, ανυπομονησία και αιχμηρά λόγια, για αυτό σοφότερο είναι να μείνετε έξω από καβγάδες, παρεξηγήσεις και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που πιθανόν να ανασύρουν παλιές φοβίες και υποσχέσεις οι οποίες δεν κρατήθηκαν.

Β’ δεκαήμερο Παρθένου

Καλωσορίζετε τον Ιούλιο με αρκετά πιο ήρεμη και θετική διάθεση σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα. Πλέον έχετε μια πιο σαφή αντίληψη για τις προθέσεις των άλλων προς εσάς. Ο κύκλος εκλείψεων που ολοκληρώνεται, για εσάς αφορά σε ερωτικά, σε θέματα δημιουργίας, παιδιών και ομάδων. Τομείς που σας ταλαιπώρησαν αρκετά τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα σε κύματα απογοητεύσεων και ακυρώσεων. Ευχάριστες ειδήσεις και σημαντικές ευκαιρίες θα εμφανιστούν μετά τις 13/7, ενώ τα σενάρια σημαντικών γνωριμιών με υψηλά ιστάμενα άτομα δεν αποκλείονται, ιδιαίτερα στον χώρο της καριέρας ή μέσω ομάδων. Γύρω στις 22/7 μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας κάποιο ταξίδι, επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού ή κάποια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Προς τα τέλη του μήνα, και συγκεκριμένα τις μέρες γύρω στις 27/7, προσέξτε τα λόγια των άλλων ακόμα, τον τρόπο που εσείς εκφράζεστε και αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε δανεικά σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Γ’ δεκαήμερο Παρθένου

Ο Ιούλιος φαίνεται αρκετά γενναιόδωρος προς εσάς, αφού η έμπνευση, η δημιουργία και ο έρωτας δεν θα λείψουν από τις ζεστές αυτές μέρες. Αρκετές και ενδιαφέρουσες είναι οι νέες γνωριμίες αλλά και οι ευκαιρίες για ερωτικό παιχνίδι, γύρω στις 12/7 αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Σίγουρα θα το έχετε ακούσει επανειλημμένα, όμως πρέπει να το ξαναπούμε! Όσοι είστε γεννημένοι 14-16 Σεπτεμβρίου, είναι σοφότερο να εξετάζετε διπλά και τριπλά όλα όσα σας τάζουν και σας υπόσχονται άνευ ανταλλάγματος, έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικές απογοητεύσεις. Κατά τις ημέρες 14-15/7 μείνετε περισσότερο εγκρατείς σε λόγια και αντιδράσεις με τους φίλους και τους ερωτικούς συντρόφους σας, αφού η υπερβολή, η υπεραισιοδοξία και τα πιθανά παιχνίδια χειραγώγησης να σας δημιουργήσουν το αντίθετο κλίμα από αυτό που επιθυμείτε. Επίσης κάτι ερωτικό ξεκινά και για εσάς που έχετε γενέθλια 19-21 Σεπτεμβρίου, όμως κρατείστε κάποια επιφύλαξη γιατί ενδεχομένως να είναι μικρότερης αξίας από εκείνο που λαχταράτε να ζήσετε. Στα τέλη του μήνα, συναναστρέφεστε με αρκετό κόσμο και παραλληλα επανέρχονται στο πεδίο του ενδιαφέροντός σας αρκετά ευχάριστα θέματα, όπως παιδιά, συντροφικότητα, έρωτας και δημιουργία, με τις ημέρες γύρω στις 27 και 30/7 να διαγράφονται ευνοϊκές για όλα τα παραπάνω.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here