Widgets Magazine

Κι ενώ οι αλλαγές και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη για τους περισσότερους από εσάς, ο Ιούλιος υπόσχεται να αφαιρέσει ένα κομμάτι του φορτίου που κυριολεκτικά κουβαλάτε τους τελευταίους μήνες. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, που θα σας επιτρέψει να δείτε θετικότερα τα πράγματα. Οι δεύτερες σκέψεις, οι αμφιβολίες και η αίσθηση του ότι δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε και ποιες αποφάσεις θα είναι οι σωστές θα συνεχίσουν να σας απασχολούν αλλά όλα δείχνουν πώς τα πράγματα θα αρχίσουν να ρέουν προς την κατεύθυνση που πρέπει.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Ώρα να αφήσετε έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης να βγει: Εσείς είστε οι αποδέκτες της κρόνιας επιρροής που σας βάρυνε ψυχολογικά αλλά και πραγματικά, εν μέσω καταιγιστικών αλλαγών μάλιστα . Θα ακολουθήσει ένα διάλειμμα όμως που θα σας δώσει την ευκαιρία να επεξεργαστείτε όσα ο Κρόνος έθεσε ως ζητήματα και να αφουγκραστείτε καλύτερα τα μηνύματα του, ώσπου να επιστρέψει στο τέλος του χρόνου για να μείνει πλέον. Σε άλλα νέα: Επανεκκίνηση της σεξουαλικής σας ζωής και επιστροφές χρημάτων ή οικονομικών ζητημάτων που σχετίζονται για πολλούς από εσάς και με το έτερον ήμισυ. Απαιτητικότερη η καθημερινότητα και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Χρειάζεται προσοχή στο εξής σε θέματα υγείας, μην αμελείτε τα σημάδια που λαμβάνετε (αν λαμβάνετε) και μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, ειδικά το πρώτο μισό του μήνα, ώστε να αποφύγετε πυρετούς, καψίματα και κοψίματα ή ατυχήματα παντός είδους. Ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε επικοινωνιακά όσα χρειάζονται αποκατάσταση αλλά και να ταξιδέψετε ή να προχωρήσετε σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές ή το εξωτερικό.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Ανήκετε στους τυχερούς, εφόσον η έκλειψη της 5ης Ιουλίου δεν λειτουργεί αρνητικά για εσάς σε γενικό πλαίσιο. Καλό είναι να προσέχετε τις συμφωνίες που γίνονται τώρα και το που βάζετε την υπογραφή σας όπως επίσης και το μεταφορικό σας μέσον. Παράλληλα, μπορεί  η ανάδρομη πορεία του Ερμή να περιορίζει κάποια πράγματα και να δυσχεραίνει την ροή των πραγμάτων αλλά για εσάς δεν είναι τόσο αρνητική: Το πιθανότερο είναι να προετοιμάζονται πράγματα που θα εκφραστούν πλέον μετά τα μέσα του μήνα και αφορούν σπουδές, ταξίδια και ζητήματα εξωτερικού. Το δεύτερο μισό του Ιουλίου είναι ούτως ή άλλως απαιτητικότερο, με τον Άρη να επισκέπτεται τον φυσικό για εσάς οίκο που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία. Εκεί θα πρέπει να είστε υπομονετικοί όσο είναι εφικτό γιατί οι απαιτήσεις θα δημιουργήσουν εκνευρισμό και στρες και το στρες με τη σειρά του συχνά οδηγεί σε ξεσπάσματα του οργανισμού ή ατυχήματα. Για όσους  έχετε γεννηθεί 1 έως 3 Νοεμβρίου, υπάρχει μία διαφορά: Ο Ουρανός κάνει την είσοδο του στο δεκαήμερο σας και αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε μία πρώτη γεύση των αλλαγών που έπονται, σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάποιο μήνυμα θα σας δοθεί και το νόημα του είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσει και στο μέλλον. Το μυστικό είναι να προσπαθήσετε να μην αντισταθείτε στις επερχόμενες αλλαγές και να κινηθείτε όπως ορίζει η ροή!

Ο Ιούλιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Το δεκαήμερο σας είναι προς το παρόν το πιο «προστατευμένο» σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Φαίνονται αυξημένες οι επικοινωνιακές ανάγκες και οι μετακινήσεις που ιδανικά θα μπορούσαν να σημαίνουν ξεκούραση και διακοπές. Για όσους δεν έχουν προγραμματίσει κάτι τέτοιο όμως, θα προκύψουν πολλές συναντήσεις και συζητήσεις, επικερδείς και υποστηρικτικές για εσάς. Θα είναι καλό να αποφευχθούν λεκτικές υπερβολές όμως, υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να κρατηθούν και ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι τα μέσα του μήνα επίσης, θα είναι ανάδρομος ο Ερμής. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ιδανικό το διάστημα για υπογραφές και συμβόλαια παντός είδους. Ευκαιρίες έρχονται μεν λοιπόν, θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί ώστε να τις αδράξετε στον κατάλληλο χρόνο. Επιπροσθέτως, θα είναι ένας αρκετά αποκαλυπτικός μήνας με την έννοια του ότι και θα πείτε πολλά από όσα κρατούσατε μέσα σας και θα ακούσετε πράγματα που δεν περιμένατε. Οι τελευταίες μέρες του μήνα επιφυλάσσουν ευχάριστα νέα και την προοπτική να μετακινηθείτε για να ξεκουραστείτε. Ιδανικά, φροντίστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας διότι  ο επόμενος μήνας επιφυλάσσει για εσάς μία πιο απαιτητική καθημερινότητα.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι  χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here