Widgets Magazine

Τα μέσα του καλοκαιριού σας βρίσκουν σε φυσική και κυρίως πνευματική εγρήγορση.

Κατά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα βρίσκεστε εν κινήσει, κάτι που λειτουργεί ως πηγή ζωτικότητας και διαύγειας, ενώ παλαιότερα θα ήταν από ενοχλητικό έως εξουθενωτικό για εσάς τα αγαπημένα παιδιά της Αφροδίτης. Τα έσοδά σας αυξάνονται ενώ ενδιαφέρουσες θα είναι οι ειδήσεις και τα μηνύματα που θα λάβετε ή θα αποστείλετε, με οποιαδήποτε έννοια αυτό μεταφράζεται. Ποικίλα σχέδια για ταξίδια, κοντινές μετακινήσεις, πνευματικές αναζητήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα κρατούν την αισιοδοξία σας ψηλά. Σε αυτά ακριβώς συνεχίστε να εστιάζετε κατά το επερχόμενο διάστημα, όπου η εσωτερική ένταση θα αυξηθεί. Είστε προ των πυλών ενός νέου κύκλου ο οποίος ξεδιπλώνεται μπροστά σας με σκοπό να διδαχθείτε νέες αξίες και να εξελιχθείτε μέσα από αυτές.

Α’ δεκαήμερο Ταύρου

Με ευχάριστες ειδήσεις ξεκινά ο Ιούλιος για τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, ειδικότερα για εσάς που έχετε γενέθλια 27-29 Απριλίου. Οι πρώτες μέρες του μήνα χαρακτηρίζονται από οξυδέρκεια, προοδευτικές σκέψεις και πνευματικές αναλαμπές. Φυσικά δεν λείπει η επικοινωνία με πρόσωπα νεαρής ηλικίας, αδέρφια ή γείτονες προς επίλυση ζητημάτων από το παρελθόν και γενικότερα μνήμες οι οποίες παιδεύουν το μυαλό σας τις τελευταίες εβδομάδες. Ειδικότερα οι γεννημένοι 24-26 Απριλίου, σοφό θα είναι να δείξετε περισσότερη προσοχή γύρω στις 7-8/7, για να αποφύγετε διάφορες παρεξηγήσεις και ατυχήματα τα οποία καραδοκούν κυρίως από έλλειψη αυτοελέγχου. Σαφώς από τις 12 Ιουλίου και μετά, νιώθετε περισσότερο ανανεωμένοι και λιγότερο μπλοκαρισμένοι. Ενώ θα συνειδητοποιήσετε πως ο τρόπος που εκφράζεστε παίρνει όλο και πιο δομημένη μορφή και σε σύγκριση με τους τελευταίους μήνες, η αντιδραστικότητα και οι ανατροπές μειώνονται αντίστοιχα.

Β’ δεκαήμερο Ταύρου

Καθ’όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, σας διακρίνει η λαχτάρα για ελεύθερη έκφραση και επικοινωνία, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά κάποια μορφή εκπαίδευσης, μικρές μετακινήσεις, αδέρφια ή άτομα μικρότερης ηλικίας. Αυτή η μεγάλη επιθυμία να εστιάσετε στους παραπάνω τομείς, δεν είναι διόλου τυχαία, αφού ουσιαστικά η έκλειψη της 5ης Ιουλίου στρέφει τα φώτα της προς τα εκεί και σας ωθεί να κλείσετε μονοπάτια για να ανοίξετε καινούργια. Γύρω στις 22/7, ευνοείστε με όπλο την ευφράδεια λόγου, πρωτοποριακές ιδέες και εύστοχα λόγια που είναι ικανά να σας οδηγήσουν σε κάποια επιτυχημένη συμφωνία. Νέες γνωριμίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Είναι γεγονός επίσης, ότι ευνοούνται οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες και ειδήσεις. Προσοχή στις 27/7 σε ό,τι λέτε και κάνετε χωρίς να το ζυγίσετε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και μικροατυχημάτων.

Γ΄ δεκαήμερο Ταύρου

Ο Ιούλιος για εσάς είναι ως επί το πλείστον ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας και αυτό γιατί είστε από εκείνους που χαίρουν σημαντικής βοήθειας ανάμεσα σε μια κατά γενική ομολογία δύσκολη περίοδο. Ευνοϊκή μέρα στις 12/7 σε ότι αφορά μετακινήσεις και επικοινωνία με αδέρφια, φίλους και ομάδες. Δώστε προσοχή γύρω στις 14-15/7 διότι η υπεραισιοδοξία και οι υπερβολικές απαιτήσεις, ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Στη συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 20ης Ιουλίου χρωματίζεται με αρκετή απαισιοδοξία και εμπόδια για εσάς τους γεννημένους γύρω στις 18 Μαϊου. Περισσότερο αισιόδοξες διαφένονται οι μέρες από τις 27/7 και μετά, με σχέδια για εκπαίδευση αλλά και ταξίδια αναψυχής. Αντίστοιχα πολύ ενδιαφέρουσες είναι οι τελευταίες μέρες του μήνα για όσους ασχολείστε με τέχνη ή πνευματικές ασκήσεις.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here