Widgets Magazine

Έως τώρα, δεχτήκατε πολλές προκλήσεις και βιώσατε αρκετό στρες. Με τις φετινές εκλείψεις να σας αφορούν άμεσα, είναι βέβαιο ότι δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν πολλά και διάφορα όμως το σίγουρο είναι ότι τον Ιούλιο, πέφτουν οι τόνοι. Μετά τα μέσα του μήνα ιδιαίτερα, όλα θα κυλούν με καλύτερη ροή και τα σχέδια σας θα βρουν το δρόμο προς την υλοποίηση τους. Έχετε να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με τον γάμο ή τις συνεργασίες σας και να βάλετε σε τάξη οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε φάση αναμονής.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Τοξότη

Επιτέλους, θα νιώσετε πως τα πράγματα κινούνται ευκολότερα και κυρίως, πως έχετε τη δυνατότητα να κινήσετε κι εσείς κάποια νήματα. Οι σκέψεις σας στρέφονται αρκετά γύρω από την προσωπική σας ζωή που φαίνεται να ενεργοποιείται πλέον, επιτρέποντας σας να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις. Νέοι, ενδιαφέροντες άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και ανθίζει το παιχνίδι του φλερτ. Αρκετοί θα έχετε πολλές υποχρεώσεις έως τα μέσα του μήνα με τα παιδιά σας και τις δραστηριότητες τους. Κοντά στις 8/7, θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις και εκνευρισμοί σε σχέση με τα οικονομικά σας, αν συνδέονται αυτά με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες σας ιδιαίτερα και θα χρειαστεί προσπάθεια για να μην χαθεί η ψυχραιμία σας. Είναι και αρκετά τα ψυχολογικά βάρη η αλήθεια είναι, όχι μόνο τα οικονομικά, που σας τραβούν “κάτω” ή πίσω το τελευταίο διάστημα και ζητούν λύση, την εύρεση ενός πολύτιμου συμπεράσματος που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε στη ζωή σας. Παρ’ όλα αυτά όμως, όλα θα είναι ηπιότερα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε αν αυτό θελήσετε. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία, έχετε πολύ καιρό μπροστά σας για τα υπόλοιπα, που δεν σταματούν εδώ.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Τοξότη

Τα πράγματα θα δείχνουν να κινούνται αργά έως τα μέσα τουλάχιστον. Από ‘κει και πέρα, αναλαμβάνετε δράση που αυτή τη φορά όχι μόνο θα είναι  πιο γόνιμη αλλά και πιο ευχάριστη. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και η αποκατάσταση σχέσεων ή τουλάχιστον η κατάληξη σε ένα συμπέρασμα για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε, κάτι που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Ξεκαθαρίσματα μεν, επανεκκίνηση δε, με την δυνατότητα μάλιστα να δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα που θα σας ωφελήσει και φυσικά, να μπείτε στο παιχνίδι του φλερτ. Άλλωστε ο Ιούλιος θα σηματοδοτήσει ένα διάστημα κατά το οποίο νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, είτε την συναισθηματική, είτε την επαγγελματική. Χρειάζεται προσοχή στις επιλογές και την κρίση σας όμως κοντά στο τέλος  του μήνα, αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 – 11 Δεκεμβρίου. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, ίσως κάτι σας απογοητεύσει, αν όχι, σκεφτείτε με προσοχή τα δεδομένα όσων μπαίνουν τώρα στη ζωή σας, για να μην απογοητευτείτε αργότερα. Το ίδιο ισχύει και για τις συνεργασίες σας, νέες και παλαιότερες και τις οικονομικές συμφωνίες και δοσοληψίες σας.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Τοξότη

Ο Ιούλιος θα λειτουργήσει σαν “σκαλοπάτι” για τα επόμενα που είναι να έρθουν και σίγουρα, για μία πιο δραστήρια περίοδο μελλοντικά. Έτσι κι αλλιώς, ως τα μέσα του μήνα η ροή των πραγμάτων θα είναι χαμηλή και δεν ενδείκνυται η περίοδος κιόλας για αλλαγές και  αποφάσεις. Δείτε το σαν ευκαιρία να ξεκουραστείτε και αν έχετε προγραμματίσει διακοπές, φροντίστε να είστε βέβαιοι ότι είναι όλα καλά προγραμματισμένα, για να μην ταλαιπωρηθείτε από αναβολές, καθυστερήσεις και ακυρώσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου σας, κοντά στις 11 Δεκεμβρίου δηλαδή, κοντά στα τέλη του μήνα θα χρειαστεί να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές και σε ετοιμότητα. Θα είναι μέρες όπου εύκολα μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις με τις ήδη υπάρχουσες συναισθηματικές σας συνθήκες και τα πρόσωπα που σχετίζονται με αυτές. Προσοχή όμως και με τις οικονομικές σας δοσοληψίες και συμφωνίες, είτε νέες είτε τις υπάρχουσες για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε επιβλαβείς καταστάσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί τις 2 τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα απασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα συνεχίσετε να βιώνετε καταστάσεις και γεγονότα που θα έχουν την αίσθηση του μοιραίου. Όλοι ανεξαιρέτως, προσπαθήστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας διότι το μέλλον θα χρειαστεί πολλή από την ενέργεια σας.

 

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here