Widgets Magazine

Θετικότερος για εσάς ο Ιούνιος, που φαίνεται να σας απαλλάσσει από κάποια από τα βάρη των τελευταίων μηνών και να σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να βοηθηθείτε να φέρετε εις πέρας πολλές από τις υποθέσεις σας. Για τα παραπάνω ευθύνεται και ο Κρόνος, ο οποίος αποχωρεί έως το τέλος του έτους από το ζώδιο σας, δίνοντας σας παράλληλα την ευκαιρία να εργαστείτε πάνω στους μελλοντικούς σας στόχους, για τους οποίους θα έχει μεγάλες απαιτήσεις από το νέο έτος. Προς το παρόν, χαρείτε και αποκαταστήστε τους τομείς εκείνους που επιβαρύνθηκαν αλλά και σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ιούλιος του 2020  για το Α’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Η κύρια επιρροή του Κρόνου αφορούσε εσάς κι αν διαβάσατε την εισαγωγή παραπάνω, ξέρετε ήδη ότι θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μία βαθιά ανάσα και να αναδιοργανωθείτε. Υπάρχει άλλωστε η κατάλληλη υποστήριξη για κάτι τέτοιο ακόμα κι αν μέχρι τα μέσα του μήνα ο Ερμής δυσκολεύει τη ροή της καθημερινότητας σας. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού πλέον, βοηθάει να βάλετε μπρος όσα πρέπει να γίνουν στην καθημερινότητα σας, αρκεί να μην έχετε επικοινωνιακές εκρήξεις, ειδικά κοντά στις 8/7. Τις ίδιες μέρες, ας είστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις σας, τον τρόπο που οδηγείτε ή το πώς κινείστε. Αρκετοί θα εστιάσετε σε θέματα υγείας, άσκησης και διατροφής, άλλοι θα έχετε να διαχειριστείτε θέματα της καθημερινής σας εργασίας που πρέπει πλέον να ολοκληρωθούν. Μέσα σε όλα όμως, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για χαλάρωση και διασκέδαση, για να έρθετε σε επαφή με εκείνα που αγαπάτε και σας κάνουν να περνάτε καλά. Ζωντανό θα κρατηθεί και το ερωτικό ενδιαφέρον και καθόλου απίθανο να προκύψει νέο ή να αρχίζουν  να ρέουν ουσιαστικότερα τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, με την Αφροδίτη ορθόδρομη πλέον, να δίνει θετικά δείγματα. Αυτή η θετική επιρροή για κάποιους, θα έρθει από τα παιδιά  σας από τα οποία μπορείτε να περιμένετε ευχάριστα πράγματα.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Αν νιώθατε ως τώρα ότι τίποτα δεν λειτουργεί όπως πρέπει και όλα κινούνται με το ζόρι, ήρθε η ώρα να δείτε να αλλάζουν τα πράγματα. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού πλέον θα βοηθήσει να κινηθούν ταχύτερα οι καθημερινές σας υποθέσεις και θα σας ωθήσει σε κίνηση εφόσον πλέον αυξάνονται οι μετακινήσεις και η επικοινωνία με τους γύρω. Προσέξτε μόνο τις εντάσεις και τους υψηλούς τόνους. Από τις 10 Ιουλίου και μετά, είναι ιδανικό το διάστημα για να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να ασχοληθείτε με πράγματα που αγαπάτε. Είναι και το πλέον ερωτικό διάστημα του μήνα για εσάς που θα σας φέρει ευχάριστα νέα και γνωριμίες ή ωραίες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να επιδοθείτε στο παιχνίδι του φλερτ.  Έχετε να περιμένετε κι ευχάριστα από τα παιδιά σας το ίδιο διάστημα που μπορείτε και να εκμεταλλευτείτε για κοινές δράσεις μαζί τους. Κι ενώ πρόκειται για έναν “δύστροπο” μήνα σε γενικές γραμμές, για εσάς τα πράγματα δείχνουν να είναι θετικότερα. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση σας θα αυξηθούν επίσης και θα επικοινωνήσετε ουσιαστικότερα τις ιδέες και τα “θέλω” σας. Κοντά στα τέλη του μήνα μόνο, κρατήστε πιο ψύχραιμη στάση στις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν και ας είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και στις μετακινήσεις σας.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Αν εδώ και καιρό νιώθετε ότι λειτουργούν καταστάσεις πίσω από την πλάτη σας, ίσως να μην έχετε άδικο. Καθόλου απίθανο να γίνονται ζυμώσεις αλλά δεν είναι και απίθανο αυτές οι ζυμώσεις να γίνονται μέσα σας. Σαν κάτι να προετοιμάζετε, που δεν ακόμα δεν είναι καιρός να φανεί. Αποφύγετε μόνο τις υπερβολές και ό,τι θα μπορούσε αργότερα να σας εκθέσει. Κατά τ’ άλλα: Αν έχετε επιλέξει τις τελευταίες μέρες του μήνα για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας ή να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, έχετε πράξει σωστά. Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι και οι θετικότερες σε πολλά επίπεδα και σε ό,τι μπορεί να σας δώσει χαρά και να σας κάνει να νιώσετε όμορφα. Κοντά στις 20 του μήνα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποιου είδους επανεκκίνηση στον  τομέα της εργασίας ή να βάλετε σε εφαρμογή νέα επαγγελματικά projects. Η ίδια περίοδος θα μπορούσε να σας βάλει στη διαδικασία έναρξης δίαιτας ή διατροφής ή γενικώς, στο να φροντίσετε το  σώμα σας με άσκηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να ελέγξετε και την απροσδιόριστα παράξενη διάθεση που έχετε, ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά, με την έννοια του ότι θα σας δώσει χαρά. Όσοι έχετε σκεφτεί να βάλετε ένα ζωάκι στη ζωή σας, δεν είναι κακό να το αποφασίσετε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here