Widgets Magazine

Οι Ζυγοί, οι εκπρόσωποι της αρμονίας και της ισορροπίας, θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε ένα πεδίο μάχης και μάλιστα μακρόχρονης, που δεν αφορά μόνο τον Ιούλιο αλλά και το υπόλοιπο έτος. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού, που για εσάς σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα φέρει αρκετά ξεκαθαρίσματα αλλά και αρκετές προκλήσεις. Από τη μία, η ψυχραιμία και η υπομονή σας δοκιμάζονται. Από την άλλη, κάθε κατεργάρης πηγαίνει στον πάγκο του και ξεκινούν νέες σχέσεις ή μπαίνουν σε άλλες βάσεις οι ήδη υπάρχουσες. Αρκετή από την ενέργεια σας θα απορροφήσει και ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Ζυγού

Αν εκείνο που ψάχνετε είναι η ηρεμία και η χαλάρωση, σίγουρα δεν θα τα βρείτε κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Ο Άρης που ήδη έχει μπει στο ζώδιο του Κριού, θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας μέχρι τα μέσα του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι οι συνθήκες θα προκαλέσουν στρες: Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας θα σας θέσουν προκλήσεις που θα κληθείτε να διαχειριστείτε και να  βάλετε πλέον τα πράγματα στο επίπεδο που πρέπει. Έτσι, για πολλούς από εσάς θα προκύψουν μεν επανασυνδέσεις και ενάρξεις σχέσεων (βοηθά και η ορθόδρομη πλέον Αφροδίτη) μέσω εντάσεων όμως, και για άλλους θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, εφόσον ενεργοποιείται και η έκλειψη του περασμένου Δεκέμβρη. Θα διαταραχθούν οι “ισορροπίες” γενικά (μπαίνει σε εισαγωγικά η λέξη διότι αν υπήρχαν πραγματικά δεν θα σας αφορούσαν αυτά που διαβάζετε) και θα μπείτε σε διαδικασία να παίξετε “σκάκι” ξεκαθαρίζοντας όσα υπομονετικά περιμένουν ως τώρα να βρουν την πραγματική τους θέση και διάσταση. Προσοχή σε ατυχήματα, ζημιές και έντονες λεκτικές διαμάχες την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Ηπιότερο το δεύτερο μισό του μήνα όπου πέφτουν οι τόνοι και ιδανικότερο αν σκοπεύετε να ξεκουραστείτε ή να ταξιδέψετε, αρκεί να έχετε φροντίσει έγκαιρα τις λεπτομέρειες των μετακινήσεών σας. Επιστρέφουν επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να επανεξετάσετε.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Ζυγού

Το πολύ σημαντικό γεγονός του Ιουλίου για εσάς, αφορά την σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου. Ακόμα περισσότερο αφορά όσους έχετε γεννηθεί από τις 2 έως τις 10 Οκτωβρίου περίπου και όσους έχετε πλανήτες, ωροσκόπο και άλλα μαθηματικά σημεία κοντά στην 14η μοίρα των Παρορμητικών ζωδίων. Η έκλειψη αυτή θα ανοίξει έναν νέο κύκλο σε όσα αφορούν την οικογένεια (πατρική και μη), την ακίνητη περιουσία σας αλλά και τον ψυχολογικό σας κόσμο που με κάποιο τρόπο θα έρθει σε επαφή με πολύ βαθιές καταστάσεις. Κάτι σας καλεί να φτάσετε στη ρίζα των πραγμάτων αλλά και στις ίδιες σας τις ρίζες: Το παρελθόν, όσο μακρινό κι αν είναι, θα έρθει στην επιφάνεια προκειμένου να επέλθει κάποιου είδους κάθαρση. Το δεύτερο μισό του μήνα, σας καλεί σε δράση. Οι ωθήσεις θα έρθουν από τους άλλους: Σύντροφοι, συνεργάτες, ακόμα κι αντίδικοι θα σας απασχολήσουν, προκειμένου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους ακόμα κι αν χρειαστεί να “ξεβολευτούν” αρχικά. Αυτό για πολλούς θα αποτελέσει μία μακρά διαδικασία. Είναι πολλές οι προκλήσεις που θα δεχτείτε και θα πρέπει να περιμένετε και κάποιου είδους επιθέσεις. Αρκετοί θα ξεκινήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες το επόμενο διάστημα. Προσοχή σε ατυχήματα και ζημιές σε γενικές γραμμές. Αλλαγές και σε ό,τι σχετίζεται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια γενικά. Ο Ιούλιος δεν θα είναι ήσυχος, ούτε ξεκούραστος αλλά πολλά θα ξεκαθαρίσουν ώστε να ξέρετε τι σας γίνεται. Τα επαγγελματικά σας και οι συναδελφικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν επίσης.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Ζυγού

Προηγήθηκε ένα διάστημα αποκαλύψεων που σας επηρεάζει ακόμα. Έχετε όμως πολλά να δείτε, να μάθετε και να καταλάβετε ακόμα προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτός ο μεγάλος, μεταμορφωτικός κύκλος που τώρα μοιάζει με δίνη αλλά αργότερα θα σας αποζημιώσει. Μέχρι τα μέσα του μήνα οι εναλλαγές στην διάθεση σας θα είναι συχνές και η ανάγκη απελευθέρωσης θα διαδέχεται την ανάγκη για έλεγχο. Κάπου θέλουν να σας οδηγήσουν όλα αυτά, σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και μία βαθιά, ουσιαστική συνειδητοποίηση. Οι τελευταίες μέρες του μήνα , παρά το ότι φέρνουν δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες, δίνουν τη δυνατότητα να λειάνετε σχέσεις και  συνεργασίες, να ταξιδέψετε και να χαλαρώσετε. Αποφύγετε μόνο επικοινωνιακές υπερβολές που θα λειτουργήσουν εναντίον σας και θα σας εκθέσουν. Θετικά νέα σε ό,τι αφορά σπουδές και σεμινάρια. Αν υπάρχει κάποια σχέση με το εξωτερικό ή περιμένετε κάτι σχετικό, θα ικανοποιηθείτε. Αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο υποστηρίζεται και παρά τις ψυχολογικές πιέσεις που δέχεστε καιρό τώρα, θα δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστείτε τον Ιούλιο και καλά θα κάνετε να μην τη χάσετε αφού από ‘κει και πέρα θα έχετε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσετε και μόνο “ξεκούραστα” δεν θα είναι τα πράγματα. Πάλι προς το τέλος του μήνα, μπορείτε να περιμένετε θετικά νέα σε σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα ή να δείτε να ανακτώνται οι ισορροπίες στον χώρο εργασίας και μάλιστα σε σχέση με τους ανωτέρους σας. H Νέα Σελήνη στις 20/7 άλλωστε, σίγουρα θα στρέψει την προσοχή σας εκεί αφού φαίνεται πως κάποια νέα επαγγελματικά δεδομένα θα προκύψουν, που θα σημάνουν έναν νέο κύκλο.

 

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το  ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here