Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο

Ο Ιούλιος απαιτεί από εσάς σοβαρότητα υπευθυνότητα και δομημένη, βαθειά ενδοσκόπηση και δράση σε θέματα επικοινωνίας και στο τρόπο σκέψης σας. Θα πρέπει να γίνετε πιο ώριμοι και πιο οργανωμένοι για να αποφύγετε να εκτίθεστε και να είστε πιο ασφαλείς. Ισως  σας απασχολήσουν οι σχέσεις με τα αδέλφια σας η με τους γείτονες και τον περίγυρο σας γενικότερα. Προς το τέλος του μήνα φαίνονται σημαντικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού – οικογένειας που θα βελτιώσουν τη θέση σας σε αυτή και θα αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σας. Κάτι θα πρέπει να τελειώσει και να δώσει τη θέση του σε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα που θα ολοκληρώσει η Πανσέληνος που θα ακολουθήσει. Κάποιο οικογενειακό θέμα που πιθανό να είχατε θάψει μέσα σας, ίσως βγει στην επιφάνεια του συνειδητού σας και σας επιβάλει να αναλάβετε δράση. Από 11 ως 16 Ιουλίου σημαντικές γνωριμίες που θα σας αποδώσουν οφέλη σε διάρκεια χρόνου.

 

2ο Δεκαήμερο

Καλή διάθεση, δυναμισμός και καλή υγεία σας συνοδεύουν τον Ιούλιο. Θα έχετε όρεξη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και έχετε την απαραίτητη χαλαρότητα για να το χαρείτε. Ευχάριστες έξοδοι θα σας ικανοποιήσουν και θα σας φέρουν απολαυστικές συναναστροφές, αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις θα στρώσουν το δρόμο για βελτίωση στο τομέα  της καριέρας. Η αυξημένη σας αισιοδοξία και η έμπνευση για δημιουργία που σας χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες αυτές για το εγγύς μέλλον.  Επίσης για όσους σκέφτονται να κάνουν ένα παιδί και έχουν τις προϋποθέσεις τώρα είναι καλή εποχή και για αυτό.

 

3ο Δεκαήμερο

Θέματα επικοινωνίας και σχέσεων με αδέλφια και με γείτονες θα σας απασχολήσουν επιτακτικά. Κάτι θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί όπως ήταν μέχρι τώρα και να δώσει τη θέση του σε κάτι νέο πιο κοντά στην αλήθεια σας και τις ανάγκες σας. Οι φιλοσοφικές  σας πεποιθήσεις  και ο τρόπος που αναζητούσατε μέχρι τώρα τη γνώση, αλλά και το είδος της γνώσης που πιστεύατε ως τώρα πως σας εκφράζει θα αλλάξουν. Αυξημένη κινητικότητα σε θέματα καριέρας αλλά και ομαδικών η κοινωνικών συναναστροφών , θα σας οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα και αλλαγές που θα σας δώσουν ικανοποίηση . Επίσης κάποια ταξιδάκια και αποδράσεις που δεν είχατε προγραμματίσει θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, αρκεί να φροντίσετε τη συντήρηση του μεταφορικού σας μέσου που θα βάλλεται από την έκλειψη.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 – Ζυγός
Επόμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 – Τοξότης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here