Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Τον τελευταίο καιρό νιώθετε πως αλλάζει ο τρόπος σκέψης και επικοινωνίας σας. Προσεγγίζετε περισσότερο την αλήθεια, και προσπαθείτε η λογική σας να ανταποκρίνεται περισσότερο στις δικές σας ανάγκες. Αυτή είναι μια επιρροή που θα έχει διάρκεια και μέσα απο ανατροπές θα σας απελευθερώσει την σκέψη απο αγκυλώσεις και προακαταλήψεις. Ακολουθείστε τις αλλαγές χωρίς φόβο, γιατί εκτός του ότι θα είναι αναπόφευκτες, θα είναι εξελικτικές για εσάς. Την εβδομάδα μετά τις 5 του μήνα, θα έχετε όρεξη για διασκέδαση και χαλάρωση. Δεν θα θέλετε ευθύνες και θα σας τραβάει μόνο ότι σας χαλαρώνει και σας δίνει χαρά. Προσέξτε να μην παραμελήσετε τελείως τις υποχρεώσεις σας για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση. Επίσης προσέξτε την επιθυμία για τζόγο, που θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες. Επειδή θα έχετε την τάση να φλερτάρετε αλλά χωρίς σκοπό, προσέξτε να μην δώσετε λάθος μηνύματα και ψεύτικες ελπίδες που δημιουργούν προσδοκίες στους άλλους.  Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θα στραφείτε προς την οικογένεια σας και το σπίτι. Θα έχετε καλή διάθεση και εγγύτητα και θα θέλετε να περνάτε χρόνο μαζί με τους οικείους σας. Αν είχαν προκύψει κάποια προβλήματα στην σχέση σας με κάποιο μέλος, τώρα έχετε την δυνατότητα να τα επιλύσετε με τον καλύτερο τρόπο, μέσα απο την γλυκιά διάθεση που αποπνέετε. Επίσης μπορεί να θελήσετε να βελτιώσετε την διακόσμηση του σπιτιού. Διαθέτετε φαντασία και γούστο, αλλά προσοχή στις σπατάλες.

2ο δεκαήμερο

Διανύετε μια περίοδο που σας απασχολούν κοινωνικές ομάδες και φίλοι. Αναθεωρείτε ποιοι αξίζουν και έχουν να σας προσφέρουν κάτι, και ποιοι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και δεν χρειάζεστε πλέον. Κάποιες σχέσεις μπορεί να τελειώσουν τώρα. Αυτό μπορεί να γίνει και απο άλλους προς εσάς. Χωρίς να το καταλαβαίνετε, τον τελευταίο καιρό, αλλάζετε συνεχώς διάθεση και συμπεριφορά και μπερδεύετε τους γύρω σας, που δεν ξέρουν πια τι να περιμένουν απο εσάς. Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα θα έχετε δημιουργικό δυναμισμό. Θα νιώθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε χωρίς να έχετε ανάγκη κανένα. Προσέξτε να μην έχετε εγωιστική συμπεριφορά και παραγκωνίζετε τους άλλους. Επειδή αυτή η δυναμική θα έχει ερωτικό υπόβαθρο, μπορείτε να την διοχετεύσετε στον έρωτα! Η σεξουαλικότητα σας θα βρίσκεται στο αποκορύφωμα. Ειδικά το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε παιδική διάθεση για χαλάρωση και διασκέδαση. Δεν θα θέλετε να ασχοληθείτε με ευθύνες και θα φλερτάρετε συνεχώς και αδιακρίτως. Προσέξτε γιατί αυτή η διάθεση θα είναι επιφανειακή και δεν θα έχει διάρκεια. Μην περάσετε μηνυματα που θα δώσουν λάθος εντυπώσεις και ψεύτικες ελπίδες. Προσέξτε επίσης την διάθεση για τζόγο, γιατί με την αισιοδοξία που θα έχετε μπορεί να ξεφύγετε.Το τρίτο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τους οικείους σας. Θα έχετε γλυκιά διάθεση απέναντι τους και επικοινωνιακή εγγύτητα. Αν εχουν προκύψει κάποια προβλήματα στη σχέση σας με κάποιο μέλος της οικογένειας σας, τώρα μπορείτε να τα λύσετε με τον καλύτερο τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιείτε μεταλλάξεις σε θέματα κοινωνικών επαφών και φίλων. Είναι πιθανό να ενταχθείτε σε μια ομάδα με σημαντικό ρόλο, ή σημαντικοί φίλοι να έρχονται στη ζωή σας. Αυτή είναι μια επιρροή με μακρά διάρκεια και στο τέλος της κάποιες φιλίες θα έχουν αλλάξει μορφή, ενώ κάποιες νέες μπορεί να προκύψουν. Το πρώτο δεκαήμερο έχετε εγγύτητα και ένα γλυκό τρόπο να διεκπεραιώνετε όλες σας τις υποθέσεις. Η επικοινωνία σας δεν θα έχει βάθος αλλά υπάρχει περίπτωση να σας φέρει χρήσιμες πληροφορίες. Υπάρχει επίσης περίπτωση να πάτε ένα ταξίδι με ευχάριστη παρέα, όπου θα περάσετε πολύ ωραία. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, ξεσαλώνετε! Θα έχετε διάθεση για διασκέδαση, φλερτ και παιχνίδι. Δεν θα θέλετε ευθύνες και ο ερωτισμός σας θα βρίσκεται στο αποκορύφωμα. Μην παραμελήσετε εντελώς τις υποχρεώσεις σας γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Θα νιώθετε πως μπορείτε να κερδίσετε ότι θέλετε και ίσως φανείτε κάπως αλαζόνες με τόση αυτοπεποίθηση στους γύρω σας. Επίσης θα πρέπει να προσέχετε τι μηνύματα περνάτε στους άλλους, γιατί με τόσο ερωτισμό που θα αποπνέετε, μπορεί να μπερδέψετε κάποιους δίνοντας ψεύτικες ελπίδες και λάθος εικόνα για τις επιδιώξεις σας. Καλύτερα να εκτονώσετε αυτή την επιρροή στον έρωτα που θα κυριαρχεί έτσι και αλλιώς στη σκέψη σας για να αποφύγετε παρεξηγήσεις υπεραισιοδοξίας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019 – Υδροχόος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019 για τα 12 ζώδια
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here