Widgets Magazine
O Ioύνιος έχει δύο αναγνώσεις: Από τη μία σας κινητοποιεί ευχάριστα, ωθώντας σας να συλλάβετε ή ακόμα και να εφαρμόσετε νέα σχέδια, να δώσετε έμφαση σε φιλικές σχέσεις ή και σε συλλογικότητες αν τυχόν συμμετέχετε σε τέτοιες και γιατί όχι, να κάνετε και ευχάριστα, διασκεδαστικά διαλείμματα. Από την άλλη, φαίνεται να μην ικανοποιείστε. Και πως να γίνει κάτι τέτοιο, όταν νιώθετε το παρασκήνιο που σας περιβάλλει, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο. Εκεί λοιπόν θα υπάρξει συσσώρευση ενέργειας κατά τη διάρκεια του μήνα, με εσάς να πρέπει να κρατήσετε τις πρέπουσες ισορροπίες στα διλήμματα που θα προκύψουν. Παράλληλα, έχετε να διαχειριστείτε και τις αλλαγές που συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο ρόλο στις ζωές πολλών από εσάς, αλλά κυρίως και την αντίσταση σας σε αυτές…
Ο Ιούνιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα
Πήρατε πρώτοι την «κρυάδα» το προηγούμενο διάστημα, που δεν ήταν και το καλύτερο σε ό,τι αφορά την ψυχολογία σας. Για πολλούς από εσάς, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Ιουλίου, επανήλθαν ζητήματα που σας απασχολούν από την αρχή της χρονιάς και φαίνεται να μην έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους ή να προέκυψαν άλλα, νέα και ιδιαιτέρως σημαντικά. Μιλάει ο πλανήτης Ουρανός που δεν θα σας αφήσει σε ησυχία αν δεν αντικαταστήσετε ό,τι κάλπικο στη ζωή σας, με άλλα πράγματα, σχέσεις και ανθρώπους σε ειλικρινή και ουσιαστική βάση. Πάντως, από τις 9 έως τις 17/6, υπάρχει η δυνατότητα βελτίωσης φιλικών σχέσεων αλλά και της παρουσίας σας μέσα σε ομάδες και συλλογικότητες. Η ευκαιρία να δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, είναι υπαρκτή. Μήνας κατά τον οποίο θα συνεχίσετε να έχετε πιο κρυφές συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τον ψυχολογικό σας κόσμο. Αυξημένες επαγγελματικές δοσοληψίες αλλά και νέες ιδέες αυτό το διάστημα, που καλό θα είναι να λάβουν προσοχή, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμα περισσότερο όμως στο τέλος του μήνα, που φαίνεται να αυξάνονται οι επικοινωνιακές ανάγκες αλλά και οι μετακινήσεις σας. Προσοχή σε μικρά ατυχήματα και εκνευρισμούς παράλληλα, δημιουργούνται λόγω υποχρεώσεων. Θυμηθείτε ότι είστε συγκριτικά από τους ευνοημένους της περιόδου, παρά τις αλλαγές και τις ανατροπές, που έρχονται κι εκείνες για καλό.
Ο Ιούνιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα
Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά: Η Νέα Σελήνη του μήνα σας «βλέπει» καλοπροαίρετα, κι αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια, να βάλετε άλλα σε εφαρμογή και να «γεννήσετε» νέες ιδέες. Αν σκεφτόσασταν να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, ευνοείστε. Μπορείτε να δεχτείτε επίσης νέους φίλους στη ζωή σας αλλά και να βρεθείτε με παλιότερους και να περάσετε όμορφα. Όλα αυτά είναι αναγκαία ως αντίβαρο σε έναν κατά τ’ άλλα δύσκολο μήνα για τους περισσότερους, όχι μόνο του ζωδίου σας αλλά και γενικά. Δεν θα λείψουν οι ψυχολογικές εντάσεις, με τον Άρη στον 12ο φυσικό σας οίκο, να σας φορτίζει. Αυτό μπορεί να προκληθεί και από τον επαγγελματικό σας χώρο, που φαίνεται να σας δυσκολεύει εδώ και καιρό, με συνεργάτες και υφισταμένους να δημιουργούν θέματα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να προκληθούν εντάσεις πάντως σε αυτόν τον τομέα. Παράλληλα, προσπαθήστε να προστατεύσετε την υγεία σας: Οι πολλές υποχρεώσεις που έχετε, επαγγελματικές και μη, εύκολα μπορούν να σας αποδυναμώσουν και να χρειαστεί να απομονωθείτε. Προσοχή και σε ατυχήματα, ειδικά κοντά στα μέσα του μήνα. Τα καλά νέα έρχονται από τον Δία, του οποίου την επιρροή δέχεστε εκ νέου. Προετοιμάζονται πράγματα δημιουργικά, ανοίγει ο δρόμος για νέες σχέσεις και έρωτες αλλά και για απογόνους για όσους από εσάς το επιθυμείτε. Εύνοια σε κάθε είδους δημιουργία. Προσπαθήστε απλά κοντά στις 23/6 να αποφύγετε υπερβολές.
Ο Ιούνιος του 2019 για το Γ΄δεκαήμερο του Λέοντα
Ισχύει και για εσάς το ότι ο τομέας που αφορά φίλους, συλλογικότητες αλλά και τα νέα σχέδια που σας αφορούν, ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Τίποτα το αρνητικό σε αυτό, θεωρείστε τυχεροί με την Πανσέληνο να έχει φιλικές διαθέσεις προς εσάς ακόμα κι αν τη βιώσετε με λίγο πιο έντονο τρόπο. Οι δυσκολίες έρχονται στον επαγγελματικό χώρο κατά βάση, με τις δύσκολες όψεις Ερμή – Άρη και Πλούτωνα να ταράζουν το ψυχισμό σας. Υπάρχει και για εσάς κάποιου είδους παρασκήνιο και δεν είναι καθόλου απίθανο να προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο. Κοντά στις 19/6 που κορυφώνεται η αντίθεση τους, συνιστάται ψυχραιμία μπροστά στο ενδεχόμενο εκρήξεων και διάλυσης σχέσεων, στον ίδιο τομέα. Διαφυλάξτε την υγεία σας που θα είναι πιο ευαίσθητη και προφυλάξτε τον εαυτό σας από ατυχήματα. Από τα μέσα του μήνα και μετά κυρίως, σας περιμένουν εντονότερες μέρες. Έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για μία δύσκολη περίοδο, με τις ενεργοποιήσεις των εκλείψεων και τις δύσκολες όψεις, να δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα. Προφυλάξτε τον εαυτό σας, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε και εστιάστε στους φίλους, σε όσα σας κάνουν να χαίρεστε και να αναδεικνύουν τις δημιουργικές σας ικανότητες.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here