Widgets Magazine

Εσείς παιδιά του Κρόνου, παίρνοντας αρκετές ανάσες ήδη από το προηγούμενο διάστημα, κάτι για εσάς μοιάζει να έχει αλλάξει οριστικά… φαντάζει σαν ένα παιχνίδι το οποίο αλλάζει πίστα και το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται σε νέα καρμικά μαθήματα. Και στην δική σας περίπτωση, η καθημερινότητα, η εργασία, η υγεία και τα μυστικά της ψυχής σας, είναι κυρίως όσα πρόκειται να σας απασχολήσουν από εδώ και στο εξής. Η μεταβατική περίοδος συνεχίζεται με αρκετή υποστήριξη, ακόμα και εάν παρουσιάζεται με κάποια καθυστέρηση ή μετ’ εμποδίων.

Α’ δεκαήμερο Αιγόκερω

Νιώθετε ότι ένας σημαντικός κύκλος ολοκληρώνεται, με κάποιο κομμάτι να αφαιρείται για να πάρει τη θέση του κάτι καινούργιο. Φυσικά όσοι έχετε γεννηθεί 22-23/12 το πιθανότερο είναι να καταλαβαίνετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται, γιατί πολύ απλά κάποια αλλαγή έχει επέλθει ήδη στη ζωή σας ή βρίσκεται προ των πυλών. Γενικότερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, πιθανόν βλέπετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας να σας βαραίνουν όλο και περισσότερο. Κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς, ενώ είναι μια καλή περίοδος να παραθέσετε τις ιδέες σας και να εκφραστείτε μέσω διαλόγου με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, ενώ δε θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Για τους γεννημένους 28-30/12, οι μέρες γύρω στις 5 Ιουνίου ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις και παρουσίαση ιδεών. Από τις 28 Ιουνίου, οι εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα θα αυξηθούν και πολλά θα είναι τα “θερμά επεισόδια” εντός οικογενειακής ή επαγγελματικής στέγης. Για το λόγο αυτό, κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς παρορμητικά λόγια και εκρήξεις οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν παγίδες. Το ίδιο προσεκτικοί παραμείνετε και σε ότι σχετίζεται με εργασίες και μαστορέματα εντός σπιτιού, για να αποφύγετε μικροατυχήματα και ζημιές.

Β’ δεκαήμερο Αιγόκερω

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, σας βρίσκει γεμάτους ιδέες και φρέσκα ξεκινήματα έως τις 13/6. Έχετε εμφανώς ανεβασμένη αυτοποεποίθηση, όρεξη να κινηθείτε γρήγορα και να δουλέψετε πνευματικά ή ακόμα και με τα χέρια σας πάνω σε projects και διάφορες εμπνευσμένες εργασίες. Προσοχή βέβαια σε εντάσεις που τυχόν προκύψουν με αδέρφια, γείτονες ή ατυχήματα εν κινήσει, λόγω βιασύνης. Παράλληλα, από τις 7/6 οι επαφές γίνονται πιο έντονες, η επικοινωνία παίζει τον σημαντικότερο ρόλο σε σχέσεις και συνεργασίες σας και χαρακτηρίζεται μια περίοδος από θέματα του παρελθόντος τα οποία έρχονται στο προσκήνιο εκ νέου για να βρεθεί η λύση μέσω διαπραγματεύσεων και διαλόγου. Πάρτε τον χρόνο σας και μην βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις εν βρασμώ, έτσι κι αλλίως πολλά από τα ζητήματα μεταξύ σημαντικών προσώπων της ζωής σας θα επανεμφανιστούν μετά τις 18/6! Όσοι είστε γεννημένοι 4-6 Δεκεμβρίου, καλό θα είναι τις μέρες γύρω στις 3/6 να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε θέματα υγείας ή εργασίας που σας απασχολούν, γιατί πολλές είναι οι πιθανότητες να υπάρξει κάποια λάθος πληροφορία που θα σας απογοητεύσει.

Γ’ δεκαήμερο Αιγόκερω

Είναι γεγονός ότι η διαίσθησή σας, γίνεται όλο και εντονότερη το τελευταίο διάστημα, ενώ αντιλαμβάνεστε ευκολότερα τα συναισθήματά σας. Αυτό βέβαια, ίσως να μην ήταν τόσο σημαντικό για εσάς, εάν το βιώνατε σε κάποια άλλη εποχή και όχι στην τωρινή, που βρισκόσαστε μεσοπέλαγα ριζικών αλλαγών. Η εσωτερική και εξωτερική μεταμόρφωση συνεχίζεται, όχι πάντα εύκολα ή ομαλά,αυτό άλλωστε εξυπακούεται, αλλά σίγουρα με αρκετές ευκαιρίες που μπορούν να σας οδηγήσουν στην προσωπική σας ανάπτυξη. Αμέτρητες είναι οι ιδέες και τα σχέδια τα οποία σας κρατούν σε διαρκή σωματική κίνηση και πνευματική εγρήγορση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ας είστε όμως περισσότερο επιφυλακτικοί γύρω στις 11/6 όσοι έχετε γενέθλια 11-12 Ιανουαρίου, γιατί ενδέχεται να κάνεται κάποιες βιαστικές κινήσεις που ίσως οδηγήσουν σε ατυχήματα, ακυρώσεις ή απογοητεύσεις. Η αλήθεια δεν κρύβεται πάντα εκεί που την αναζητάτε… Ιδιαίτερα ευνοϊκές χαρακτηρίζονται οι μέρες 18-20 Ιουνίου, για να τις αξιοποιήσετε με τόλμη, εκφράζοντας πρωτοποριακές ιδέες τις οποίες δουλεύετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Η ενέργειά θα μοιάζει ασταμάτητη, με έντονο κίνητρο και πάθος για την επίτευξη των στόχων.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here