Widgets Magazine
Συνεχίζετε να πρωταγωνιστείτε, με τον μήνα τον γενεθλίων σας να είναι ένας από τους σημαντικότερους του έτους για εσάς. Η σεληνιακή έκλειψη της 15ης Ιουνίου (αλλά και οι επόμενες που ήδη λειτουργούν), έχουν βάλει στόχο να σας αλλάξουν τη ζωή σε κάποιο επίπεδο κι εσείς καλείστε να ακολουθήσετε. Οι πολύ σημαντικοί τομείς της ζωής σας (επαγγελματικός, συναισθηματικός, οικογενειακός κ.α) είναι ήδη έντονα ενεργοποιημένοι κι έρχεται να σας απασχολήσει ακόμα περισσότερο και ο οικονομικός, με τον Ερμή να επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Θα επαναξετάσετε τις προσωπικές σας αξίες, τις ανάγκες σας και όσα χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο των Διδύμων
Για όλο τον Ιούνιο ο Κρόνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στις αρχές του ζωδίου του Υδροχόου, υποστηρίζοντας τους στόχους, τις σπουδές, τα νομικά θέματα αλλά και τς πνευματικές αναζητήσεις και τα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Όλοι όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας όμως, προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε τα πρακτικά ζητούμενα της καθημερινότητας, όσα σχετίζονται με έγγραφα, ταξίδια κλπ, πριν τα μέσα του μήνα το αργότερο. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο σας και ταλαιπωρείστε πάντα στις αναδρομές του, οπότε φροντίστε ό,τι μπορείτε για να περιορίσετε την ταλαιπωρία αυτή. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και σας ζητούν να τα ολοκληρώσετε ή να αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε σε σχέση με αυτά. Προσέξτε να μην χάσετε χρήματα από λάθος εκτιμήσεις ή κινήσεις, ενώ δεν είναι απίθανο να προκύψει κάποιου είδους οικονομική κρίση. Σε άλλες περιπτώσεις η κρίση μπορεί να είναι υπαρξιακή, σε σχέση με αυτά που λαμβάνετε και αν τελικά καλύπτουν τις βαθιές σας ανάγκες. Σε κάποιο συμπέρασμα και κάποια αλλαγή θα πρέπει να οδηγηθείτε αλλά σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε, δεν είναι η κατάλληλη εποχή για μεγάλες αποφάσεις. Από το τέλος του μήνα, περισσότερες οι μετακινήσεις και οι επαφές με άλλους, όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για την προσωπική σας ευχαρίστηση.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων
Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί από τς 2 έως τις 8 Ιουνίου περίπου αλλά και όσοι έχετε πλανήτες και σημεία κοντά στην 16η μοίρα του ζωδίου σας και των υπόλοιπων μεταβλητών ζωδίων, θα διαπιστώσετε και τώρα αλλά και στη πορεία πως ο Ιούνιος είναι πραγματικά σημαντικός για το παρόν και το μέλλον σας. Καλείστε να κάνετε αναγκαστικά κάποιες σημαντικές αλλαγές που αφορούν τους κυριότερους τομείς της ζωής σας. Το αν θα αφορούν τις σχέσεις, την οικογένεια ή τον επαγγελματικό σας τομέα, είναι δύσκολο να ειπωθεί γιατί φαίνεται πώς οι ζωές σας αλλάζουν σε πολλά επίπεδα και ο ένας τομέας συμπαρασύρει τον άλλον. Παράλληλα όμως, έχει σημασία εδώ το σωστό timing. Θα χρειαστεί να μην δράσετε με παρορμητισμό διότι η αναδρομή του Ερμή δεν εγγυάται μονιμότητα, ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά. Γίνετε οι ίδιοι παρατηρητές του εαυτού και της ζωής σας και δείτε τι θέλει να σας πει το Σύμπαν, που επαναφέρει αυτή την εποχή ανθρώπους, σχέσεις και συνεργασίες ενώ παράλληλα σε άλλους αφαιρεί για να φέρει άλλες που θα σας κατευθύνουν στα επόμενα σας μαθήματα. Σε πρακτικό επίπεδο, φροντίστε τα της καθημερινότητας, τις αγορές σας, τα ταξίδια και τα ραντεβού σας έγκαιρα γιατί ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά θα υπάρχουν ανατροπές, αναβολές και ακυρώσεις. Κοντά στα μέσα του μήνα, προσοχή στην υγεία σας, αρκετοί θα νιώσετε εξουθενωμένοι διότι το στρες και οι υποχρεώσεις δεν θα λείψουν, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο των Διδύμων
Από τις 12 Ιουνίου και μετά, προβλέπεται να έχετε μία εντονότερη καθημερινότητα, με πολλές απαιτήσεις και περισσότερο άγχος εξαιτίας τους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Ο Άρης σας αναγκάζει να σηκώσετε τα μανίκια και να επικεντρωθείτε στις προκλήσεις παντός είδους που θα ακολουθήσουν. Παράλληλα όμως, θα σηκωθούν και οι… τόνοι λόγω πίεσης κι εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε τις δέουσες ισορροπίες για να μην προκληθούν εντάσεις που θα λειτουργήσουν εναντίον σας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να καταπιεστείτε, σημαίνει ότι προκαλείστε να διαχειριστείτε τις ενέργειες δημιουργικότερα. Προσοχή σε ατυχήματα και ιώσεις επίσης, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 10 έως 12/6. Οι ίδιοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 20 Ιουνίου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε επιπλέον προκλήσεις διότι έπονται αλλαγές από εδώ και στο εξής, που θα αλλάξουν τη ζωή σας ριζικά σε κάποιο επίπεδο. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 14 – 15/6, θα έχετε αποκαλύψεις κάποιου είδους αλλά και γεγονότα οικονομικής φύσεως. Προσοχή στις επιλογές σας, στις αποφάσεις και τις συμφωνίες σας: Ειδικά από τα μέσα του μήνα, ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία δεν θα λειτουργήσει υποστηρικτικά για τα παραπάνω όπως και για αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και μεταφορικού μέσου.
*Για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here