Widgets Magazine

Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ ενδιαφέρον και διόλου βαρετός μήνας για εσάς αγαπημένα παιδιά του Ποσειδώνα. Αρκετές είναι οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις αλλά αντίστοιχα και η δημοφιλία σας. Οι προκλήσεις κρύβονται τις περισσότερες φορές σε αδικαιολόγητες εκρήξεις και λόγια τα οποία θα έπρεπε να συγκρατήσετε. Διάφορες ενάρξεις σας απασχολούν δημιουργικά αφού κάτι σχεδιάζετε (ή ετοιμάζετε) σε πυρετώδεις ρυθμούς. Βρίσκεστε ήδη σε ένα διάστημα το οποίο θα φέρει θέματα της καριέρας και της οικογένειας στην επιφάνεια, και βάση αυτών θα κριθεί η κοινωνική σας εικόνα.

Α’ δεκαήμερο Ιχθύων

Υποδέχεστε τον μήνα με παιχνίδι, φλερτ και έντονη ερωτική διάθεση έως και τις 7/6, κάτι που είναι σχεδόν ζωτικής σημασίας για εσάς αυτή την περίοδο, μιας και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι πολύ πιθανές. Η έμπνευση σας είναι εντελώς “αφυπνισμένη” και με τη σωστή χρήση της, θα επιφέρει καρπούς! Έντονη ερωτική επικοινωνία χαρακτηρίζει τις μέρες γύρω στις 5/6, ενώ κάποια φιλία σας θα δοκιμαστεί, ειδικά για τους γεννημένους 18-19 Φεβρουαρίου. Από τις 28/6 κι έπειτα, εστιάστε διπλά την προσοχή σας σε άσκοπα έξοδα, καυγάδες με αφορμή τα χρήματα και κρίση αξιών. Ευχάριστα και εμπνευσμένα επίσης θα είναι και τα λόγια τα οποία θα ειπωθούν γύρω στις 30/6. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο για να φέρετε κάποιον στα μέτρα σας, να πείσετε για τη δουλειά σας ή τις ιδέες σας, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος.

Β’ δεκαήμερο Ιχθύων

“Make Art, not war”, θα μπορούσε να είναι η συμβουλή Ιουνίου, ειδικά έως και τις 13/6. Και αυτό διότι η ενέργεια του πλανήτη Άρη πάνω σας, μοιάζει με καζάνι νερό που βράζει. Από τις 7/6 δε, η επικοινωνία χρωματίζεται από ατελείωτο παιχνίδι, φλερτ και έρωτα. Εκπέμπετε άλλωστε όλη αυτή την έμπνευση και τη λαχτάρα να γεμίσετε τη ζωή σας με κάτι καινούργιο. Νιώθετε ότι εχετε άμεση ανάγκη να δημιουργήσετε, είτε αυτό σημαίνει μια ερωτική σχέση, είτε ακόμα και ένα παιδί! Μεγάλη προσοχή δώστε και σε ό,τι άπτεται των οικογενειακών σας θεμάτων ή της καριέρας σας, αφού από τις 3-6/6 το κλίμα θα είναι άκρως εξαπατητικό και ακυρωτικό με έντονη επιρροή σε όσουν έχουν γενέθλια 4-6 Μαρτίου. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι ξεριζώνεται και αλλάζει συθέμελα κάποιο κομμάτι μέσα από την καριέρα ή την οικογένειά σας, οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό στη ζωή σας ή κάτι που αγνοούσατε καιρό και πλέον αναδύεται στην επιφάνεια της αλήθειας. Επίσης, σε ό,τι ακούσετε απ΄τις 18/6 και μετά, κρατείστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και βεβαιωθείτε ότι αυτός ο κάποιος ο οποίος έρχεται πίσω με λόγια επανασύνδεσης, έχει αγνά κι αληθινά αισθήματα και δεν επιστρέφει απλά ωθούμενος από ένα κύμα εγωισμού…

Γ’ δεκαήμερο Ιχθύων

Η ζωτικότητά σας, μοιάζει αντίστοιχη με την “ορατότητα” που έχετε ως προς τις καταστάσεις αυτή την περίοδο. Με άλλο λόγια, είναι ιδιαίτερα περιορισμένη… Φυσικά περισσότερο επηρεσμένοι είστε όσοι έχετε γενέθλια 11-12 Μαρτίου, οι οποίοι δοκιμάζεστε με πολλές ακυρώσεις στο δρόμο σας, πολλές εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Η έντονη αυτή ενέργεια εκφράζεται προκλητικά και δύσκολα, με σχεδόν μόνη εξαίρεση ό,τι αφορά σε πνευματικά ζητημάτα, όπως ασκήσεις διαλογισμού, εναλλακτικές θεραπείες και ενασχόληση με τη θάλασσα και την τέχνη. Βέβαια εν μέσω μιας αρκετά δύσκολης περιόδου, βρίσκετε κάποιες φορές υποστήριξη και καταφύγιο σε φιλικά σας πρόσωπα και ομάδες. Νιώθετε ότι πολλά έχουν αρχίσει να αλλάζουν ριζικά για εσάς, από την οικογένεια, τα θεμέλια του σπιτιού και του ψυχισμού σας, έως τη καριέρα και τη κοινωνική σας εικόνα. Με ποσειδώνια χρώματα απογοήτευσης θα κυλούν οι μέρες γύρω στις 11/6, γι αυτό μην παραλείψετε να εξετάζετε διπλά και τριπλά ό,τι σας παρουσιάζεται απο συγγενείς, προϊσταμένους ή κάποια υπόθεση με ακίνητα. Το θετικό στοιχείο είναι ότι προστασία για εσάς υπάρχει και αυτό είναι ακριβώς ό,τι σας δίνει όραμα, κουράγιο και ελπίδα να συνεχίσετε, αφού στις 18-20/6 οι μέρες είναι ιδανικές για έντονη και επιτυχημένη δραστηριοποίηση με φίλους, συντρόφους και συνεργάτες.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here