Widgets Magazine
Παρά το ότι ο Ιούνιος είναι για εσάς ένας μήνας με προσκλήσεις, συναντήσεις και αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις, θα κληθείτε να στραφείτε προς τον ίδιο σας τον εαυτό και την ψυχή σας και να δείτε με τι τρόπο θα διαχειριστείτε όσα σας έχουν δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις. Η ψυχολογία σας είναι πιεσμένη το τελευταίο διάστημα και φαίνεται πως θα πρέπει να επιστρέψετε σε ζητούμενα που σας απασχόλησαν και στο παρελθόν και τώρα ζητούν την ολοκλήρωσή τους. Κλείσιμο κύκλων για εσάς, μέσα από εσωτερικές διαδικασίες, παρά τη φαινομενική κοινωνικότητα και εξωστρέφεια που θα φαίνεται να έχετε. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα
Εάν έχετε γεννηθεί τις 2  – 3 πρώτες μέρες του ζωδίου σας, νιώθετε (και θα συνεχίσετε να νιώθετε) την πίεση που έρχεται από τους ανθρώπους γύρω σας, με κάποιο τρόπο. Ο Ιούνιος για εσάς θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, με τη διαφορά του ότι τώρα θα θελήσετε να κάνετε πολλά εσωτερικά “συμβούλια”, για να δείτε τελικά τι χρειάζεται νέα όρια και πώς θα διαχειριστείτε τα παντός είδους όρια που μπαίνουν από τους άλλους. Προσέξτε την υγεία σας για να μην χρειαστεί να απομονωθείτε και πρακτικά. Όσοι πάλι έχετε γεννηθεί από τις 30/7 ως τη 1η Αυγούστου περίπου, βρίσκεστε σε μεγάλη ένταση και υπό το κράτος αλλαγών που τη δημιουργούν. Πρέπει να ξέρετε πως όσο αντιστέκεστε στις αλλαγές που προτείνει το Σύμπαν, βασανίζεστε οι ίδιοι. Οι αλλαγές πρέπει πρωτίστως να γίνουν μέσα σας για να εκφραστούν εξωτερικά και όσο αυτό δεν συμβαίνει, θα νιώθετε αστήρικτοι από παντού. Κοντά στις 5/6 πάντως, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να λύσετε κάποια από τα θέματα σας, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Για τον Ιούνιο, ισχύουν κάποιες γενικές συμβουλές για όλους, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή: Μην προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις, αγορές, συμβόλαια, ειδικά από τα μέσα του μήνα και μετά αλλά και πριν αν αφορούν οτιδήποτε οικονομικό και είστε σε θέση να το επιλέξετε εσείς. Μην αφήσετε τον πανικό και την ταραχή που μπορεί να νιώθετε να σας συμβουλεύσουν, θα ήταν λάθος.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα
Όπως αναφέρθηκε και στην εισαγωγή, είναι πολλές οι κοινωνικές επαφές, οι προσκλήσεις και η ανάγκη σας εν τέλει να επικοινωνήσετε με αγαπημένους φίλους, που μπορεί να έχετε πολύ καιρό να συναντήσετε. Παράλληλα όμως, υπάρχει και αρκετή κινητικότητα στον αισθηματικό σας τομέα. Το θέμα είναι ότι έχουν δημιουργηθεί διλήμματα και δεύτερες σκέψεις που σας αναστατώνουν. Είναι βέβαιο πως το επόμενο διάστημα θα κληθείτε να ολοκληρώσετε κάποιες καταστάσεις. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, προτεραιότητα έχει το παρελθόν από το οποίο πρέπει με κάποιο τρόπο να απαλλαγείτε και να ηρεμήσετε μέσα σας. Δείτε τη χαρά που θα σας προσφερθεί το επόμενο διάστημα, προσέχοντας τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με φιλικά σας πρόσωπα. Ενεργοποιημένος και ο τομέας των οικονομικών που σας αγχώνει. Ίσως να μην λάβετε έως τα μέσα του μήνα περίπου όσα περιμένετε και αυτό να σας απογοητεύσει αλλά υπάρχει περίπτωση αυτό να αφορά τα έσοδα του συντρόφου και να σας προβληματίσει σε σχέση με τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Πρόκειται για μία προσωρινή ενέργεια όμως. Θα απελευθερωθούν θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας και το έργο σας γενικά και θα θελήσετε στο άμεσο μέλλον να επικεντρωθείτε περισσότερο στα παραπάνω.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα
Η καθημερινότητα και ο τομέας της εργασίας θα είναι οι τομείς που θα συγκεντρώσουν περισσότερο την προσοχή σας κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Κοντά στο τέλος του θα δείτε να εκφράζονται τα αποτελέσματα των κινήσεων σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Θα ξεκινήσει ένας νέος επαγγελματικός κύκλος, έστω και μέσα στον ήδη υπάρχοντα,  χρειάζεται προσοχή όμως ό,τι αφορά ενάρξεις, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία να μην υποστηρίζει ιδιαίτερα ό,τι τώρα ξεκινάει. Η συμβουλή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η υπομονή, εφόσον συμβόλαια, συμφωνίες και νέες συνεργασίες δεν ευνοούνται. Το ίδιο ισχύει και για σημαντικές αγορές, ειδικά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και μεταφορικών μέσων. Η καθημερινότητα σας θα υποστεί κάποιες αλλαγές. Ιδανικά, μπορείτε κι εσείς να αποφασίσετε κάποιες από αυτές, ξεκινώντας (πριν τα μέσα του μήνα) να φροντίζετε την υγεία σας και το σώμα σας. Από τις 12/6 εώς και λίγο πριν την εκπνοή του μήνα, υπάρχει έντονα η ανάγκη για ενδοσκόπηση. Κάτι πρέπει να βρείτε και να λύσετε και διόλου απίθανο να σχετίζεται με  τον/την σύντροφο σας ή τα οικονομικά του, προβληματίζοντας και τους δύο σας. Θυμηθείτε ότι θα διανύσουμε μία εποχή όπου θα πρέπει να επανεξεταστούν καταστάσεις ώστε να ολοκληρωθούν κύκλοι που μας τραβούν πίσω και να ανοίξουν νέοι στο μέλλον. Για να πάμε μπροστά, είναι σοφό να κοιτάμε πίσω από καιρό σε καιρό. Μία τέτοια περίοδος είναι αυτή του Ιουνίου.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here