Widgets Magazine
Εάν δεν έχετε βιώσει ήδη κάποιες από τις σημαντικές αλλαγές που υπόσχονται οι φετινές εκλείψεις, ο Ιούνιος βάζει πολλές υποψηφιότητες. Οι τομείς του σπιτιού (και γενικά της ακίνητης περιουσίας), της καριέρας και ζητήματα που αφορούν τους γονείς, θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, είναι πολλές οι απαιτήσεις που δημιουργούνται από τους σημαντικούς ”άλλους” της ζωής σας κι έτσι η συνολική πίεση είναι εύκολο να επιφέρει εντάσεις. Αναμφίβολα λοιπόν υπάρχουν απαιτήσεις αλλά συνεχίζει να υπάρχει βοήθεια και στήριξη από το Σύμπαν.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο της Παρθένου
Κάθε φορά που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας (Ερμής) επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, ταλαιπωρείστε και δοκιμάζεται η υπομονή σας εφόσον είναι γνωστή η … αδυναμία σας στην τελειότητα. Τουλάχιστον αυτή τη φορά, θα βρίσκεται σε φιλικό σας ζώδιο και θα επαναφέρει παλαιότερα σχέδια που για κάποιο λόγο έμειναν στο συρτάρι, ώστε να τα επανεξετάσετε. Μαζί με αυτά, θα επιστρέψουν και πολλοί άνθρωποι που είχατε καιρό να δείτε και να ακούσετε. Θα γεννηθούν αρκετές νέες ιδέες δε και θα προκύψουν ευχάριστα νέα και χρήσιμες πληροφορίες, ιδιαίτερα κοντά στις 5 Ιουνίου. Ευκαιρία να περάσετε καλά αλλά να δείτε και με άλλη ματιά το μέλλον σας, όσο στέκεστε για να διορθώσετε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος. Περιττό φυσικά να αναφέρουμε πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για ενάρξεις παντός είδους, σοβαρές αποφάσεις και αγορές. Εντωμεταξύ, μετά από ένα διάστημα στρες και πολλών απαιτήσεων, ήρθε η ώρα να πάρετε μια ανάσα, να αποκαταστήσετε σχέσεις που κλονίστηκαν και να χαλαρώσετε. Κάποιοι, θα δείτε να ξεκαθαρίζουν οι σχέσεις με φιλικά πρόσωπα και να έρχονται νέοι άνθρωποι στη ζωή σας. Στο τέλος του μήνα, ίσως προκύψουν κάποια οικονομικά ή κληρονομικά θέματα που θα σας προβληματίσουν. Κάποιο γεγονός θα σας κάνει να θελήσετε να ψάξετε πιο βαθιά κάποια πράγματα.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο της Παρθένου
Οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου περίπου, βρίσκεστε υπό την επιρροή της έκλειψης της 5ης Ιουνίου ήδη. Το Σύμπαν σας έχει βάλει ”στόχο” αλλά για να είμαστε ακριβείς, ο στόχος είναι να υπάρξει κάποιου είδους αλλαγή που είτε θα σας κινητοποιήσει για κάτι καλύτερο είτε θα το φέρει μπροστά σας με κάποιο τρόπο. Κλείνει ένας κύκλος κι ένας νέος ανοίγει. Όλοι οι σημαντικοί τομείς της ζωής σας είναι ενεργοποιημένοι. Πολλοί ολοκληρώνετε μία σχέση ή ξεκινάτε καινούργια ενώ δεν πάνε πίσω και όσα αφορούν τη καριέρα και την οικογένεια. Γίνονται με τον εύκολο τρόπο; Όχι, η αλήθεια είναι πως οι προκλήσεις είναι αρκετές, το ίδιο και οι απαιτήσεις των γύρω σας που ως τις 12/6 τουλάχιστον, θα σας δημιουργήσουν στρες και εκνευρισμούς. Μέσα σε όλα, ας είστε προσεκτικοί και με τον ίδιο σας τον εαυτό, φροντίστε την υγεία σας και προσέξτε ώστε οι έντονες ενέργειες να μην εκδηλωθούν μέσω ατυχημάτων. Οι ενέργειες θα σας οδηγούν σε γρήγορες αποφάσεις αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χάρισμα της προσεκτικής παρατήρησης που έτσι κι αλλιώς έχετε, ώστε να μην πάρετε αποφάσεις που θα ακυρωθούν αργότερα. Όχι αγορές, συμφωνίες και συμβόλαια αυτή τη περίοδο, δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Επαφές με γνωστούς και φίλους, με ανθρώπους που γενικά είχατε καιρό να συναντήσετε αλλά και ξεκαθαρίσματα τέτοιου είδους σχέσεων. Επαναπροσδιορισμός μελλοντικών στόχων.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο της Παρθένου
Αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο δεν βάλλεται από τις εκλείψεις του Ιουνίου, είστε οι τυχεροί της υπόθεσης. Υποστηρίζεστε αρκετά, διανύετε μία εποχή δημιουργικού οίστρου και πολλοί, υποδέχεστε ή ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε νέα μέλη στην οικογένεια ή μπαίνετε στη διαδικασία να προσπαθήσετε. Για άλλους, υπάρχει έντονη κίνηση στον ερωτικό τομέα και κάτι προετοιμάζεται ή γεννιέται. Από τις 12/6 και μέχρι λίγο πριν φύγει ο μήνας, αυξάνονται και οι απαιτήσεις. Αν αφορούν τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, ακόμα περισσότερο. Εδώ θέλει μία σχετική προσοχή γιατί με τον Άρη απέναντι σας θα είναι εύκολο να ”ανάψουν τα αίματα” και να έρθετε σε δύσκολη θέση. Εάν έχετε γεννηθεί στις 12 – 13 Σεπτεμβρίου όμως, χρειάζεται μία κάποια προσοχή, καταρχάς στην υγεία σας. Κοντά στις 13/6 μπορεί να νιώσετε αποδυναμωμένοι, εξουθενωμένοι, οπότε τονώστε και φροντίστε νωρίτερα τον οργανισμό σας. Δυστυχώς, υπάρχει μία τάση να πάρετε απογοητεύσεις από κάποιους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και του/της συντρόφου. Προσέξτε και τα κεκτημένα σας γενικώς διότι δεν είναι δύσκολο να χαθεί κάτι λόγω εξαπάτησης αλλά και δικής σας αφηρημάδας. Από τις 18/6 κι έπειτα, πολλές οι ευκαιρίες να αποκατασταθούν σχέσεις και να δημιουργηθούν νέες ή να προκύψουν γεγονότα σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών που θα σας ικανοποιήσουν.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here