Widgets Magazine

Έχοντας πάρει μια πρώτη γεύση από τις ευθύνες τις οποίες πρόκειται να αναλάβετε και συνδέονται άμεσα με την οικογένεια ή την καριέρα σας, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σας βρίσκει μέσα σε μια δίνη ιδεών! Ιδέες τις οποίες αξιοποιείτε ως μονοπάτι προσωπικής έκφρασης αλλά και βελτίωσης των οικονομικών σας εν καιρώ κρίσεως. Οι σημαντικοί άλλοι για εσάς, διαχωρίζονται αυστηρά πλέον στις εξής δυο κατηγορίες, τους σημαντικούς παρόντες και τους δια παντός απόντες. Έτσι κι αλλιώς, έχετε ήδη συνειδητοποιήσει ότι η αλήθεια αποτελεί μονόδρομο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αποδέχεστε -και το πιο σημαντικό, αποζητάτε την ειλικρίνεια, ακόμα και εάν αυτή προϋποθέτει σοκ κι ανατροπές.

Α’ δεκαήμερο Σκορπιού

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου χαρακτηρίζεται από έντονη επικοινωνία, αφού είστε συνεχώς σε εγρήγορση με θέματα σπουδών και διδασκαλίας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και διαπραγματεύσεις με άτομα από το εξωτερικό. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έχουν λάβει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, τις περισσότερες φορές με ανατρεπτικό τρόπο. Οι γεννημένοι 29-30 Οκτωβρίου, ενδέχεται να λάβετε κάποιες ειδήσεις οι οποίες θα σας ικανοποιήσουν γύρω στις 5/6 . Από τις 28 Ιουνίου περίπου, πιθανόν και νωρίτερα, σηματοδοτείται μια ένθερμη περίοδος από διάφορες ενάρξεις εντός της καθημερινότητας, όπως η αναλαβή πρωτοβουλιών και νέων projects στον εργασιακό σας τομέα. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται επίσης για να ξεκινήσετε γυμναστική ή να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, μιας που αποτελεί και ένα καλό τρόπο εκτόνωσης της έντασης γενικότερα. Γύρω στις 28/6, οι γεννημένοι 23-24 Οκτωβρίου θα δείτε την υλοποίηση ενός σχεδίου που δουλεύατε πάνω σε αυτό το προηγούμενο διάστημα και πιθανόν αφορά κάποια δουλειά από το σπίτι. Επίσης θετική χαρακηρίζεται και η ημέρα στις 30/6, με εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες και σπουδές, ιδιαίτερα γιά όσους έχετε γενέθλια 1-2 Νοεμβρίου.

Β’ δεκαήμερο Σκορπιού

Με ερωτική διάθεση και έντονη ανάγκη για δημιουργία υποδέχεστε τον Ιούνιο! Έως τα μέσα του μήνα, η ζωτικότητά σας είναι φανερά ανεβασμένη. Εκτονώνετε την ενέργειά σας δημιουργικά, με παιχνίδι, φλερτ και έντονο ερωτισμό. Όσοι από εσάς είστε γονείς, πιθανότατα να έχετε εντάσεις με τα παιδιά σας, κάτι που θα κρατήσει περίπου μέχρι τις 13/6. Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που σας απασχολεί και πρόκειται να σας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Έχετε επίσης κατά νου, καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα, ότι πρέπει να αποφύγετε να δώσετε δανεικά. Ουσιαστικά, τις μέρες γύρω στις 3-6/6 καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα έξοδά σας, για να αποφύγετε πάσης φύσεως οικονομικές εξαπατήσεις. Γενικότερα είναι μια περίοδος επίλυσης παλαιότερων ζητημάτων όπως κληρονομικών ή την εξόφληση κάποιου δανείου, και όχι οικονομικών ανοιγμάτων ή επενδύσεων, ειδικότερα οι γεννημένοι 6-8 Νοεμβρίου. Από τις 7/6 κάνετε σχέδια για κάποιο ταξίδι, σεμινάριο ή επαφή με το εξωτερικό, το οποίο έχει καθυστερήσει και ενδέχεται να σας απασχολήσει ξανά μετά τις 18/6. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Ιουνίου, είναι η έντονη εσωτερική αναζήτηση και η ανάγκη για ενδοσκόπηση. Μοιάζει να έρχονται στην επιφάνεια φοβίες ή πολλά από εκείνα τα οποία έχετε καλά κρυμμένα μέσα στον απύθμενο ψυχισμό σας.

Γ’ δεκαήμερο Σκορπιού

Οι διαπροσωπικές σχέσεις συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο, ενώ οι λεκτική επικοινωνία φαίνεται προς το παρόν ότι καθορίζει ιδιαίτερα τις παρούσες καταστάσεις. Βρίσκεστε σε εγρήγορση, σωματική και κυρίως πνευματική .Τα ζητήματα τα οποία μονοπωλούν τις σκέψεις σας ποικίλουν. Αναζητάτε τρόπους υλοποίησης των σχεδίων σας, τη φλόγα της έμπνευσης και τη δημιουργία. Όλα αυτά γίνονται εντονότερα μετά τις 12/6, ενώ ανάλογα αυξάνεται το φλερτ και η ερωτική διάθεση. Αντίστοιχα, όσοι είστε γονείς αντιμετωπίζετε προκλήσεις με τα παιδιά σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχθεί η ένταση κατά την καθημερινότητα, παράλληλα όμως μπορείτε να τα παρακινήσετε να ξεκινήσουν κάποιο άθλημα. Πολλά είναι και τα σενάρια γεμάτα ξαφνικούς έρωτες, όμως προσπαθείστε να μείνετε όσο περισσότερο ρεαλιστές γίνεται, αφού η ατμόσφαιρα του μήνα χρωματίζεται με εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Σαφώς πιο ευνοϊκές είναι οι μέρες 18-20 Ιουνίου, ειδικά για τους γεννημένους 16-17 Νοεμβρίου, με στοχευμένες κινήσεις, έμπνευση και επικοινωνία να λειτουργούν επιβοηθητικά τα σχέδια σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here