Widgets Magazine
Όλο αυτό το διάστημα, επαναπροσδιορίζετε πράγματα και αξίες πολύ σημαντικά για εσάς. Εξίσου σημαντικός όμως για εσάς είναι και ο υλικός τομέας, ο οποίος είναι ενεργοποιημένος εδώ και καιρό. Θα έχετε πολλά να σκεφτείτε πάνω στα κομμάτια αυτά, προκειμένου να φτάσετε στο ζητούμενο, που εδώ είναι η ασφάλεια αλλά και το να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε λοιπόν με αυτόν, εσωτερικά και εξωτερικά. Αν σκέφτεστε να ρισκάρετε για να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή, αφήστε το για λίγο αργότερα. Έτσι κι αλλιώς, σας περιμένουν σημαντικά πράγματα και οι παρούσες κινήσεις σας θα καθορίσουν κατά πολύ τα μελλοντικά σας δεδομένα. Θα επιστρέψουν μνήμες αλλά και άνθρωποι από το παρελθόν.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Ταύρου
Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα σας ωθήσει σε μετακινήσεις, πολλές συζητήσεις και σκέψεις που θα έρθουν μαζί με παλαιότερες μνήμες. Είναι μία θετική θέση για εσάς αλλά η επαφή του με τον Χείρωνα και η αναδρομή του, θα ξύσουν πληγές ώστε να τις φέρετε εκεί που πρέπει για να γίνει η θεραπεία. Και στήριξη από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα υπάρχει και η διάθεση να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον και οι συνειδητοποιήσεις μπορούν να γίνουν ανακουφιστικές, αρκεί να το επιτρέψετε και να αφήσετε τον εαυτό σας να καταλάβει ότι καθετί έχει δύο πλευρές και δεν ωφελεί να επιμένετε στην ακινησία και το φόβο να προχωρήσετε. Σε ό,τι αφορά το πρακτικό κομμάτι της ζωής, μην αποφασίσετε να κάνετε τώρα αγορές (ιδιαίτερα μεταφορικού μέσου ή ηλεκτρονικών συσκευών). Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην προχωρήσετε σε συμφωνίες αν έχετε τη δυνατότητα να τις μεταφέρετε για λίγο αργότερα. Κατά την πρώτη εβδομάδα του μήνα, υπάρχει η δυνατότητα να προωθηθούν νέες ιδέες και να γίνουν σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Επειδή θα είναι αρκετές οι μετακινήσεις σας, φροντίστε τις πρακτικές λεπτομέρειες που τις αφορούν πριν τα μέσα του Ιουνίου. Επαφή με αδέρφια, συμμαθητές, έντονη διαδικτυακή παρουσία. Θα σας θυμηθούν πολλοί και διάφοροι. Έναρξη κάποιου κύκλου μαθημάτων.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Ταύρου
Πιο έντονος κοινωνικά ο Ιούνιος: Πολλές οι προσκλήσεις, οι κοινωνικές συναναστροφές, οι επαφές με φίλους και με ομάδες αν συμμετέχετε σε κάποια. Έχετε στρέψει το βλέμμα προς το μέλλον με κάποιο τρόπο και δεν είναι καθόλου κακό, αφού φαίνεται να υπάρχει έμπνευση και αυξημένη διαίσθηση για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Το ζήτημα εδώ είναι το πότε. Είναι αλήθεια πως αν έχετε σκοπό να προχωρήσετε άμεσα σε οικονομικές κινήσεις και τοποθετήσεις θα πρέπει να περιμένετε. Αγορά εξοπλισμού, μεταφορικού μέσου και συσκευών, δεν θα ήταν η κατάλληλη εποχή να γίνει, ειδικά μετά τα μέσα του μήνα. Κάντε ό,τι χρειάζεται το αργότερο μέχρι τις 5 – 6/6. Από τα μέσα του μήνα επίσης, δεν συνιστάται να προχωρήσετε σε αποφάσεις, συμφωνίες, συμβόλαια. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε ή να κάνετε μετακινήσεις (προβλέπεται κάτι τέτοιο με τον Ερμή να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον 3ο φυσικό σας οίκο), φροντίστε έγκαιρα τις λεπτομέρειες για να μην ταλαιπωρηθείτε με ζημιές, καθυστερήσεις και ακυρώσεις. Κοντά στα μέσα του μήνα, φροντίστε να είστε σαφείς με φίλους, ομαδικές υποχρεώσεις αλλά κι εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας: Στοχεύστε στο μέλλον με διάκριση και με τα δεδομένα που ήδη έχετε. Αν προκύψουν κάποιες απογοητεύσεις με φιλικά σας πρόσωπα, λύστε τις έγκαιρα, θα έχετε αυτή τη δυνατότητα.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Ταύρου
Είστε οι τυχεροί της υπόθεσης. Η στήριξη συνεχίζεται κι έχετε να λαμβάνετε αρκετά ακόμα, στην προσπάθεια να φέρετε αποτέλεσμα στους τομείς που σας απασχολούν. Ακόμα κι αν τα πράγματα δείχνουν να κινούνται με δυσκολία, η αρετή της υπομονής που έτσι κι αλλιώς κατέχετε, θα σας αποζημιώσει στο μέλλον, καθόλου απίθανο και στο άμεσο. Από τα μέσα του μήνα, σας δίνεται η δυνατότητα να φέρετε εις πέρας υποχρεώσεις και να αποκαταστήσετε θέματα που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Προσπαθήστε απλά να ολοκληρώσετε αιτήσεις, γραφειοκρατικά θέματα και ό,τι σχετίζεται με τον νόμο, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, πριν τα μέσα του μήνα, για να αποφύγετε την ταλαιπωρία που θα προκύψει με την αναδρομή του Ερμή, στα παραπάνω θέματα. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 13 – 14/5, έχετε να περιμένετε προς το τέλος του μήνα κάτι σημαντικό για εσάς που θα σας ικανοποιήσει και πιθανότατα σχετίζεται με το εξωτερικό, τις σπουδές ή κάποιο νομικό ζήτημα. Ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο βέβαια, η στήριξη μπορεί κάλλιστα να αφορά οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί αυτή τη περίοδο. Το δικό σας δεκαήμερο θα λάβει στο εξής αρκετή στήριξη όπως και να έχει, άρα ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην παρούσα, μη χάνετε τις ελπίδες σας και κυρίως μη φοβάστε τις επερχόμενες αλλαγές, αντίθετα, καλωσορίστε τις γιατί θα σας οδηγήσουν να δείτε την ολοκληρωμένη εικόνα αργότερα.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here