Widgets Magazine

 

Σχέσεις, η λέξη που περικλεύει το “εμείς” και το “εγώ”. Με άλλα λόγια, τις μεγαλύτερες προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσετε το επόμενο διάστημα. Καταλυτικές αποφάσεις και κατά συνέπεια, σημαντικές αλλαγές πρόκειται να ξεκαθαρίσουν τη ζωή σας, με σκοπό να “χωρέσουν” νέα άτομα και να μείνουν δίπλα σας σαφώς μόνο όσοι αξίζουν. Έπειτα από μια εποχή κατά την οποία ορίσατε εκ νέου τις αξίες και τα κεκτημένα σας, τώρα καλείστε να αξιολογήσετε και να μεταμορφώσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, ακόμα και αν αυτό επιβάλλεται να γίνει μέσα από τους άλλους.

Α’ δεκαήμερο Τοξότη

Κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, ανασύρονται κρυμένες φοβίες, ενώ η επικοινωνία παίρνει ύφος μεταμορφωτικό έπειτα από βαθιά ενδοσκόπηση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ανέλπιστα πολύ, με ευκαιρίες εσόδων ή ακόμα και λήψη χρημάτων τα οποία είχατε δανείσει στο παρελθόν και τώρα σας εξοφλούν. Οι ανατροπές στην καθημερινότητά σας συνεχίζουν, το πρόγραμμά σας αλλάζει διαρκώς, αφού συνήθως ό,τι σχεδιάζετε, παίρνει απρόσμενη τροπή και καταλήγει πολύ διαφορετικά. Στις ξαφνικές (και πολλές φορές σοκαριστικές) αλλαγές, συμπεριλαμβάνονται και οι προσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, πολλές θα είναι οι απόπειρες προσέγγισης αλλά και επανασύνδεσης από προηγούμενους συντρόφους ή συνεργάτες. Είναι στη διακαιοδοσία σας πλέον, εάν θα παραμείνουν στην ζωή σας ως “πρώην” ή θα προβιβαστούν σε “νυν”. Από τα τέλη του μήνα θα νιώθετε περισσότερο δημιουργικοί, με την φαντασία και το παιχνίδι να συνθέτουν την έντονα ερωτική διάθεση. Έπειτα από ενάμιση μήνα αντιπαραθέσεων και ενδοοικογενειακής έντασης, η ενέργεια σας διοχετεύεται σε πιο ευχάριστους τομείς, όπως η δημιουργία, το φλερτ, τα σχέδια διακοπών ή κάτι άμεσα συνδεδεμένο με τα παιδιά σας. Γύρω στις 30/6 ευνοούνται οικονομικά ζητήματα που είχατε αφήσει ημιτελή, όπως μια αύξηση ή κάποια χρηματοδότηση, ειδικότερα για όσους έχετε γενέθλια 1-2/12.

Β’ δεκαήμερο Τοξότη

Οι προστριβές εντός σπιτιού καλά κρατούν έως τις 13/6. Ακόμα και όσοι αποφεύγετε μέχρι τώρα καυγάδες με κάποιο οικογενειακό πρόσωπο, ενδέχεται να νιώσατε το σπίτι σας κατά τι “εχθρικό”. Παράλληλα, από τις 7/6 και μετά, διαπραγματεύεστε εντονότερα και σίγουρα πιο μαχητικά θέματα οικονομικής φύσης ή ακόμα και ενδόμυχες φοβίες. Όσον αφορά στα οικονομικά βέβαια, από τα μέσα του μήνα, προτιμότερο θα ήταν να σταθείτε σε ό,τι έχετε διαπραγματευτεί (ή ξοδέψει) έως τώρα, να ζητήσετε προς επιστροφή χρήματα τα οποία έχετε δανείσει και σε καμία περίπτωση να μην κάνετε κάποια νέα επένδυση. Εσείς που έχετε γενέθλια 5-7 Δεκεμβρίου, νιώθετε ήδη ότι κάτι οφείλει ή επιβάλλεται να αλλάξει στον τομέα των σχέσεων σας. Αρκετοί είστε εκείνοι που θα επανεξετάσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ενώ όσοι είστε μόνοι, δεν είναι διόλου απίθανο να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας από εδώ και στο εξής. Αποφύγετε παντός είδους εντάσεις μέσα στο σπίτι σας ή με οικογενειακά πρόσωπα, διότι το μόνο σίγουρο είναι, πως αν δεν προσέξετε τί λέτε και πώς εκφράζεστε, η κατάσταση ενδέχεται να οδηγηθεί μοιραία σε ακυρώσεις, απογοητεύσεις και καταστάσεις που δύσκολα ανατρέπονται.

Γ’ δεκαήμερο Τοξότη

Ενώ τα έσοδά σας αυξάνονται και σημειώνεται μια σημαντική βελτίωση των οικονομικών σας, εσείς νιώθετε ότι δεν ανταμοίβεστε αντίστοιχα της σκληρής δουλειάς σας. Δεν έχετε άδικο… Διανύεται μια εποχή κατά την οποία τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί απλόχερα, και οι κόποι σας θα αναγνωριστούν μόνο εκ του αποτελέσματος και έπειτα άπο πραγματικό μόχθο. Το δυσκολότερο βέβαια, είναι ότι τη τρέχουσα περίοδο δεν νιώθετε επ’ ουδενί το σπίτι σας ως το καταφύγιό σας, αλλά αντιθέτως το αντιλαμβάνεστε περισσότερο ως εμπόλεμη ζώνη γεμάτη θερμά επεισόδια. Οι πιθανότητες προσωπικών εξαπατήσεων αυξάνονται καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα, ιδιαίτερα γύρω στις 11/6, ενώ από τα μέσα Ιουνίου ζητήματα από το παρελθόν θα εμφανιστούν στο δρόμο σας. Για το λόγο αυτό, δώστε χρόνο στους άλλους (κυρίως στον εαυτό σας) για να διαπιστώσετε ποιά είναι τα πραγματικά κίνητρα και οι προθέσεις τους απέναντί σας. Έτσι κι αλλιώς, πρόκειται να αναθεωρήσετε για πολλά άτομα που βρίσκονται στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και εμποδίζουν το μονοπάτι προς την εξέλιξή σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here