Widgets Magazine

Ενώ τα έξοδα και οι υποχρεώσεις μοιάζουν να μην έχουν λογική και τέλος, παραδόξως η διάθεσή σας κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και αυτό αποδεικνύεται το θετικότερο στοιχείο του Ιουνίου. Οι περισσότεροι από εσάς, έχετε δεσμευτεί με κάτι το οποίο καλείστε να βγάλετε εις πέρας σε οικογειακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Οι ανατροπές δεν λείπουν, αφού στα περισσότερα ζητήματα που σας απασχολούν, το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται να έχει μεγάλη απόκλιση από το αρχικό σχέδιο. Πολλοί από εσάς νιώθετε ήδη ότι ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώνεται, ενώ κάτι καινούργιο βρίσκεται προ των πυλών. Μέρος αυτού είναι και όλες οι φορές που νιώθετε ότι κάποια θεία προστασία βρίσκεται στο πλευρό σας, ακόμα και σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές ψυχολογικής έντασης.

Α’ δεκαήμερο Υδροχόου

Οι μετακινήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι συχνές την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, το ίδιο όμως και η σωματική ένταση. Έτσι κι αλλιώς, εδώ και δυο περίπου μήνες, νιώθετε ότι κουβαλάτε επιπρόσθετες υποχρεώσεις και ότι οι απαιτήσεις από τους άλλους και κυρίως από τον ίδιο σας τον εαυτό αυξάνονται. Διάφορες ανατροπές εντός οικογενείας (ή ακόμα και στο εργασιακό σας περιβάλλον) γίνονται αφορμή να σας αναστατώσουν αλλά και να σας οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό μονοπάτι από εκείνο που αρχικά είχατε σχεδιάσει. Γύρω στις 5/6 , όσοι είστε γεννημένοι 27-28 Ιανουαρίου, ενδέχεται να λάβετε μια ευχάριστη είδηση για κάποια δουλειά, ενδεχομένως και από το σπίτι ή να δουλέψετε καλύτερα πάνω σε κάποιο πρωτοποριακό σχέδιο. Όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 20-21 Ιανουαρίου, κλείνετε σταδιακά έναν κύκλο, με το τέλος μιας κατάστασης ψυχολογικής ή κάποιας καθημερινής συνήθειας η οποία πλέον δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό. Και ακριβώς επειδή η ψυχολογική σας κατάσταση θα έχει διάφορες μεταπτώσεις, προσπαθείστε μετά τις 28/6 να κρατήσετε τους τόνους όσο πιο χαμηλά γίνεται και να αποφύγετε καυγάδες με αδέρφια, γείτονες ή βιαστικές μετακινήσεις με κάποιο μεταφορικό μέσο.

Β’ δεκαήμερο Υδροχόου

Η πάσα αλήθεια είναι ότι ο Ιούνιος για εσάς, χαρακτηρίζεται από δύο κυρίως θέματα, τα ερωτικά και τα οικονομικά σας! Έως τις 13/6 περίπου τα έξοδα σας θα τρέχουν και δύσκολα θα μπορείτε να κάνετε και πολλά για να το αποφύγετε. Δεν αποκλείεται βέβαια να έχετε και κάποια έσοδα, όμως και πάλι θα προκύψουν αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες θα κληθείτε να καλύψετε. Ερωτικά αυτός ο μήνας θα είναι πολύ έντονος, αφού σε πολλούς από εσάς, θα φέρει επιστροφές ατόμων τα οποία μέχρι πρότινος άνηκαν στο παρελθόν και φυσικά το πεπρωμένο ξαναφέρνει στο μονοπάτι σας για να επανεξεταστούν. Φυσικά γύρω στις 5/6 πρόκειται να δοκιμαστούν φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Επηρεάζονται άμεσα οι γεννημένοι 3 Φεβρουαρίου, όμως έχετε κατά νου ότι σχέσεις δομημένες με σεβασμό και αληθινή αγάπη, μπορούν να ευδοκιμήσουν ακόμα και κάτω από στερητικές συνθήκες. Ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 6 και 13 Ιουνίου, διότι αρκετά είναι τα σενάρια οικονομικών εξαπατήσεων και απογοητεύσεων. Από τις 18/6 κάποιο εργασιακό ζήτημα, πρόταση ή project που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, τώρα επανέρχεται για να το εξετάσετε και να το δουλέψετε ξανά.

Γ’ δεκαήμερο Υδροχόου

Εάν κάποιος σας ρωτούσε πώς νιώθετε τελευταία, πολύ πιθανό να μην είστε ούτε κι εσείς οι ίδιοι σε θέση να το περιγράψετε. Και αυτό διότι ενώ τον προηγούμενο μήνα δοκιμαστήκατε αρκετά από διάφορες εντάσεις και απαιτήσεις, παράλληλα όμως νιώθετε την σημαντική προστασία την οποία έχετε μαζί σας, ως φύλακα άγγελό σας. Κάποιοι από εσάς βάζετε στο τραπέζι, μεγαλόπνοα και σημαντικά σχέδια επέκτασης, ταξιδιών και γνώσεων. Ένας κύκλος εμπειριών και μαθημάτων ολοκληρώνεται και βρίσκεστε λίγο πιο πριν τη δική σας “πρεμιέρα”. Και ενώ η καθημερινότητά σας είναι τόσο γεμάτη, ακόμα δεν έχετε τις οικονομικές απολαβές που νιώθετε ότι αξίζετε. Όσες δυσκολίες όμως και καθυστερήσεις κι αν βρεθούν στο διάβα σας, θυμηθείτε ότι αυτή η περίοδος λειτουργεί ως ένα προπαρασκευαστικό στάδιο.. μια “πρόβα” για αυτό που πρόκειται να έρθει! Οι μέρες 18-20/6 θεωρούνται ιδιαιτέρως θετικές για δράση και κινητοποίηση γύρω από τα οικονομικά, αφού πολύ πιθανό είναι να εμφανιστούν εργασιακές ευκαιρίες ή κάποια μορφή εισοδήματος.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here