Widgets Magazine

Οι υποχρεώσεις που αφορούν στο σπίτι ή στην οικογένειά σας, τις οποίες αντιμετωπίσατε με πολύ κόπο και σύνεση το προηγούμενο διάστημα, πλέον έχουν αρχίσει να μοιάζουν περισσότερο βατές ή τουλάχιστον εσείς νιώθετε το φορτίο πιο ανάλαφρο. Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα (επιτέλους) να πάρετε ανάσες! Στη πραγματικότητα όμως, αυτές οι “ανάσες” δεν είναι μέρος κάποιας έναρξης, αλλά της επανεξέτασης που χαρακτηρίζει τον Ιούνιο. Ήδη από τον προηγούμενο μήνα, έχετε παγώσει διάφορες διαδικασίες, ενώ οι μετακινήσεις, οι σπουδές και η επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο για να αξιολογηθούν εκ νέου.

Η αισιοδοξία συνεχίζεται, ακόμα και εν μέσω φαινομενικών αναδρομών! Είναι άλλωστε γεγονός πώς οτιδήποτε επανεξετάζεται και τελικά δεν εξυπηρετεί την προσωπική σας ανάπτυξη, τότε απλά απελευθερώνεται.

Ά δεκαήμερο Ζυγού

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη εγρήγορση γύρω από τα θέματα της καριέρας. Πολλές είναι οι ιδέες που τίθενται στο τραπέζι και εξίσου ενδιαφέρουσες οι προτάσεις από/προς τους προϊσταμένους σας. Νίωθετε σαφώς καλύτερα, αφού τα ζητήματα οικογένειας, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας τα οποία σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, μοιάζουν πιο μακρινά, αν και πρόκειται να τα επανεξετάσετε στο μέλλον. Προς το παρόν, αναλαμβάνετε ευθύνες με παιδιά, ενώ ο έρωτας και η δημιουργία (ειδικά για τους καλλιτέχνες) αξιολογούνται πιο σοβαρά και λαμβάνουν γραμμή ωρίμανσης. Οικονομικά θέματα, όπως κάποιο δάνειο, επιδότηση ή κληρονομιά συνεχίζουν να εμφανίζονται αναπάντεχα, με θετική μέρα στις 5/6 ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 30 Σεπτεμβρίου. Η έκλειψη στις 21/6 φέρνει άμεσα ξεκαθαρίσματα εντός οικογένειας, κατοικίας και καριέρας, με άμεση επιρροή σε όσους έχουν γενέθλια 23-24 Σεπτεμβρίου. Για το λόγο αυτό, κρατείστε τους τόνους όσο πιο χαμηλά μπορείτε, αποφύγετε προκλήσεις που οδηγούν σε βέβαιη επίθεση, γιατί από τα τέλη του μήνα,οι σχέσεις και συνεργασίες σας θα μοιάζουν ολίγον τι με εμπόλεμη ζώνη και θα δοκιμαστούν. Θυμηθείτε ότι έρχεται ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο το διαπροσωπικό σας μονοπάτι (εκείνο το γνώριμο, το διπλωματικό) δεν θα μοιάζει τόσο αναίμακτο όσο έχετε συνηθίσει.

Β’ δεκαήμερο Ζυγού

Το άκρως ενδιαφέρον και σημαντικό διάστημα συνεχίζεται και τον Ιούνιο. Το κλίμα χρωματίζεται έντονα από αίσθημα ανικανοποίητου, αφού νιώθετε ότι σας χρωστούν πολλά, όμως σας δίνουν λίγα. Έως τις 13/6 μπορείτε να δουλέψετε ό,τι έχετε ξεκινήσει, είτε αυτό είναι μια έναρξη εντός εργασίας ή κάτι που αφορά σε διατροφή και άσκηση. Από τις 7/6 η επικοινωνία, οι διαπραγματεύσεις και γενικότερα η κίνηση γύρω από την καριέρα γίνεται πιο έντονη, με νέες ιδέες, επαφές και συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και θα σας προβάλλουν επαγγελματικά. Μολονότι, δώστε προσοχή στα λόγια σας και στις συμφωνίες που θα κλείσετε μετά τις 18/6, διότι θα υπάρξουν πιθανές καθυστερήσεις, ζητήματα από το παρελθόν ή ακόμα και προστριβές με τους προϊσταμενους σας. Θέματα σπουδών που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα, επανέρχονται για να τα δουλέψετε και να τα εξετάσετε εκ νέου, μην ξεχνάτε όμως ότι οποιαδήποτε κίνηση από βιασύνη ή παρόρμηση δεν θα έχει τα αποτελέσματα που ζητάτε. Προσοχή επίσης, στις σχέσεις με τα αδέρφια σας αλλά και σε μετακινήσεις. Διανύετε έναν μήνα αγχους και σωματικής κόπωσης, για αυτό φροντίστε τον εαυτό σας, πάρτε λίγο χρόνο για ξεκούραση, φροντίστε το σώμα σας και αποφύγετε την κακή διατροφή. Μια συμβουλή για όσους κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις αυτό τον μήνα, καλό θα είναι να τις ελέγξετε διπλά, γιατί ενδέχεται να υπάρχουν λάθη στα αποτελέσματα.

Γ’ δεκαήμερο Ζυγού

Η άκρως καθοριστική περίοδος για εσάς, συνεχίζεται δυναμικά και αναμορφωτικά! Πλέον, ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν είστε σίγουροι έαν όλες αυτές οι αλλαγές και οι (σχεδόν επιβεβλημένες) μεταμορφώσεις, είναι δική σας επιλογή ή μέρος ενός ανώτερου σχεδίου, με σκοπό την ανάπτυξη και την αυτοβελτίωσή σας. Οι περισσότεροι βιώνετε κάποιο μεταφορικό ή κυριολεκτικό ξερίζωμα, είτε αυτό σημαίνει αλλαγή στέγης, είτε ενδοσκόπηση στα άδυτα του εσωτερικού σας εαυτού. Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι προκλήσεις από την καθημερινότητά σας, για αυτό προτιμήστε τους χαμηλούς τόνους και την γνώριμη σε εσάς οδό της διπλωματίας. Γύρω στις 11/6 έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα, ειδικά όσοι έχετε γενέθλια 13-14 Οκτωβρίου, διότι ακυρώσεις, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις ελλοχεύουν και επηρεάζουν άμεσα ζητήματα με το εξωτερικό, σπουδών, καθημερινότητας και υγείας. Για τους γεννημένους 16-18 Οκτωβρίου, ευνοϊκές θα αποδειχθούν οι μέρες γύρω στις 18 και 20 Ιουνίου, αφού θα έχετε την ευκαιρία αλλά και την όρεξη για δράση εντός και εκτός σπιτιού. Επιτυχημένες πρωτοβουλίες, σωματική άσκηση ή ακόμα και δουλειά μέσα από το σπίτι σας, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here