Widgets Magazine
Ο μήνας στη διάρκεια του οποίου ξεκινούν και τα γενέθλια σας: Έχετε όλες μας τις ευχές για μία δημιουργική χρονιά με υγεία! Και φυσικά, δεν μπορεί να μην είναι σημαντική, με την έκλειψη της 21ης Ιουνίου να δηλώνει αλλαγές και σημαντικά γεγονότα για όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Είναι αλήθεια ότι έχετε περάσει δύσκολα και πολλοί θα συνεχίσετε να έχετε προκλήσεις αλλά είναι πολλά εκείνα που σας υποστηρίζουν και σας υπόσχονται ότι και με τη δική σας συμβολή, τα μελλοντικά αποτελέσματα όσων αλλάζετε ή δημιουργείτε, θα είναι υπέρ σας. Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα σας βάλει σε διαδικασία να επανεξετάσετε την ζωή, τις σχέσεις σας, τον ίδιο σας τον εαυτό.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Οι σημαντικότερες προκλήσεις αφορούν εσάς, με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας να αλλάζει πολλά από όσα θεωρούσατε δεδομένα ως τώρα, για εσάς τους ίδιους και τους γύρω σας. Οι εκλείψεις δεν λειτουργούν σε όλες τις περιπτώσεις άμεσα αλλά μέχρι και πολύ καιρό αργότερα. Είναι σημαντικό πάντως να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας αυτό το μήνα, και ιδιαίτερα προς το τέλος του όπου ο Άρης θα εγκαινιάσει μία περίοδο αλλαγών και καταστάσεων που θα σας φέρει πίεση και άγχος. Προσοχή σε ατυχήματα παντός είδους. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε κάποιου είδους κρίση, που αν δεν αφορά τους άλλους θα αφορά την προσωπική σας ταυτότητα και θα σας ζητήσει να επανεξετάσετε το ποιοι είστε, τι θέλετε, που έχετε ανάγκη να καταλήξετε. Μην πάρετε αποφάσεις ακόμα όμως, αν είναι στο χέρι σας. Μην κάνετε σημαντικές συμφωνίες και αγορές επίσης αλλά και εξωτερικές αλλαγές – εμφάνισης – που δεν είχατε δοκιμάσει πάλι στο παρελθόν. Επιστρέφουν πρόσωπα και καταστάσεις που θα πρέπει να επανεξετάσετε ή να ολοκληρώσετε. Φροντίστε τα της καθημερινότητας σας και ό,τι πρακτικό πριν τα μέσα του μήνα το αργότερο. Δώστε σημασία στις πληροφορίες ή τις ιδέες που θα προκύψουν ως τις 5/6. Το ίδιο διάστημα είναι χρήσιμο για να αποκαταστήσετε επικοινωνιακά σχέσεις ή τεχνικά ζητήματα.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Θα βρείτε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε, από τις αρχές του μήνα ήδη, για να προωθήσετε τα σχέδια και τις δράσεις σας, ιδιαίτερα αν αφορούν θέματα σπουδών, νομικών ζητημάτων, εξωτερικού, ακόμα και τις διακοπές σας! Προσπαθήστε όμως να κινηθείτε σοφά και να τελειώσετε τις πρακτικές λεπτομέρειες που αφορούν τα παραπάνω αλλά και οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας, πριν τα μέσα του μήνα. Η αναδρομή του Ερμή (στο ζώδιο σας μάλιστα) δεν θα διευκολύνει τα πράγματα από εκεί κι έπειτα. Θα έχετε να ασχοληθείτε με πρόσωπα και υποθέσεις από το παρελθόν άλλωστε, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό και τα άτομα του περιβάλλοντος σας. Μην κάνετε σημαντικές ενάρξεις, συμφωνίες και συμβόλαια από τα μέσα του μήνα και μετά. Για να είμαστε ειλικρινείς, αν αφορούν οικονομικά ζητήματα, συναισθηματικά ή ριζικές αλλαγές της εξωτερικής σας εμφάνισης, χρειάζεται προσοχή όλος ο Ιούνιος και καλύτερα να τα αφήσετε για αργότερα. Προτιμήστε να δείτε τι επιστρέφει με τη μορφή ανθρώπου, ιδέας, ανησυχίας, οτιδήποτε βλέπετε πως έχει ανάγκη επανεξέτασης ή ολοκλήρωσης και κάντε υπομονή για όλα όσα ο παρορμητικός σας εαυτός αγωνιά να ξεκινήσει άμεσα. Αυτή η παρορμητική τάση μπορεί αργότερα να σας ταλαιπωρήσει. Σε πολλούς από εσάς επιστρέφουν σχέσεις από το παρελθόν και δημιουργούν διλήμματα και δεύτερες σκέψεις. Όμως δεν αργεί η ώρα που θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Από τις 12 Ιουνίου και μετά έως και λίγο πριν τα τέλη του μήνα, σας προσφέρεται η ευκαιρία να στρέψετε όσα αφορούν τη δράση και τις ανάγκες σας υπέρ σας, αρκεί να σκεφτείτε έξυπνα. Παρ’όλο που το δεύτερο μισό του Ιουνίου είναι πιο επιβοηθητικό σε κάποιους τομείς (ειδικά αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε ή είστε μαθητές – φοιτητές), θα είναι καλό για εσάς να μην αφήσετε αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, συμφωνίες ή συμβόλαια και σημαντικές αγορές για τότε. Θα χρειαστεί να εκνευριστείτε λιγότερο επίσης, αν φροντίσετε από τις αρχές του μήνα όσα σχετίζονται με έγγραφα ή μετακινήσεις. Από ‘κει και πέρα θα δείτε να προκύπτουν κάποιες αναβολές, καθυστερήσεις και ακυρώσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου περίπου, έχετε να αναμένετε σημαντικά γεγονότα όσο ο Ιούνιος οδεύει προς το τέλος του. Είτε έρθουν με τη μορφή μίας μεγάλης ευκαιρίας, είτε έρθουν για να σας απελευθερώσουν από κάτι ώστε να εγκαινιάσετε κάτι νέο, καλωσορίστε τις. Για πολλούς θα υπάρχει και οικονομικό πρόσημο στα παραπάνω αλλά θα είναι πολλοί εκείνοι που θα δουν την προσωπική τους ζωή να αλλάζει σε κάποιο επίπεδο και όσα προκύψουν δεν είναι καθόλου απίθανο να αφορούν το παρελθόν σας που διεκδικεί να γίνει μέλλον σας. Παρά λοιπόν τις αναποδιές και τις καθυστερήσεις του, ο Ιούνιος επιφυλάσσει και θετικά πράγματα, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του ιδιαίτερα.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here