Widgets Magazine
Μήνας που φιλοξενεί εκλείψεις – και μάλιστα η μία επηρεάζει πολλούς από εσάς – δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε ήσυχος, ούτε καν αδιάφορος. Θα έλεγε κανείς δε, ότι δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας ακόμα (και καλά κάνετε), βιώνοντας μία πιο εσωτερική διαδικασία. Άλλοι πάλι, χρησιμοποιείτε κάποιου είδους τακτικές προκειμένου να βελτιώσετε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Όπως και να ‘χει, ο Ιούνιος χρειάζεται προσοχή σε κάποιους τομείς, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως… Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη όσα χρειάζεστε πριν τα μέσα του μήνα: Ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και δεν θα διευκολύνονται όσα τον αφορούν.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Κριού
Ο Ιούνιος μπορεί να χαρακτηριστεί κρίσιμος και σημαντικός, για όσους έχετε γεννηθεί τις 2 – 3 πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η έκλειψη στις 21/6 θα ενεργοποιήσει ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, τους γονείς, την ακίνητη περιουσία αλλά σημασία έχει σίγουρα και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Για εσάς, το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο έντονο, ιδιαίτερα οι τελευταίες μέρες, όπου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σας και ναι μεν σας κινητοποιεί και σας ωθεί σε περισσότερη δράση αλλά παράλληλα, στρεσάρει και κάνει τις διαθέσεις πιο εκρηκτικές. Σίγουρα θα εκδηλωθούν και γεγονότα που προετοιμάζετε (ή προετοιμάζονται εν αγνοία σας εδώ και καιρό). Για όλους τους Κριούς, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα κλείσετε κύκλους και θα ανοίξετε νέους. Θα ασχοληθείτε αρκετά με όσα αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία και θα επιστρέψουν ζητήματα που θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε, να ολοκληρώσετε ή να συνεχίσετε στους τομείς που προαναφέρθηκαν. Θα χρειαστεί να συζητήσετε αρκετά πράγματα με τα μέλη της οικογένειας και να φροντίσετε τεχνικά ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Θα καταφέρετε όμως και να φροντίσετε ή να βάλετε σε κάποια τάξη τα οικονομικά σας, ειδικά κοντά στις 5/6. Νέες, γόνιμες ιδέες κοντά στο τέλος του μήνα.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Κριού
Ενδιαφέροντα πράγματα και καταστάσεις σας περιμένουν, αφού ο Ιούνιος θα απαιτήσει σίγουρα περισσότερες μετακινήσεις και αυξημένες επικοινωνιακές ανάγκες. Οι τελευταίες, δεν θα είναι μόνο οικονομικής φύσεως… Αρκετοί θα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις και καθόλου απίθανο να δημιουργήσετε και νέες, που δεν θα είναι πάντα “ορατές” στα μάτια των πολλών. Το πιθανότερο όμως είναι πώς όσα απαιτήσουν την ενέργεια σας κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, θα έρθουν από το παρελθόν σας κι αυτό δεν σχετίζεται μόνο με τις σχέσεις σας αλλά και με θέματα που αφορούν το σπίτι, τους γονείς, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας γενικότερα. Επειδή λοιπόν θα μετακινηθείτε αρκετά, θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και θα συζητήσετε επί παντός θέματος, θα έρθουν και μέρες που δεν θα ρέουν εύκολα τα παραπάνω και η συνεννόηση με τους γύρω θα σας δυσκολεύει (ειδικά από τα μέσα του μήνα και μετά). Μην λάβετε σημαντικές αποφάσεις τώρα, μην κάνετε αγορές ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών συσκευών και μεταφορικών μέσων. Έχετε κατά νου, ότι για κάποιους λόγους θα επιστρέψουν και μνήμες του παρελθόντος που θα σας “ενοχλήσουν”. Ενδιαφέρον για μακρινά ταξίδια, σπουδές και νομικά θέματα. Ξεκινά ένας κύκλος που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην αλλαγή των αντιλήψεων που έχετε  για τη ζωή.
Ο Ιούνιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Κριού
Αν βρίσκεστε σε φάση επαναπροσδιορισμού των επαγγελματικών σας κινήσεων αλλά δεν ανοίγετε ακόμα τα χαρτιά σας, είστε στο σωστό δρόμο. Είναι πολλές οι αλλαγές που έγιναν κι έχετε κι άλλες στη πορεία και ο Ιούνιος, κοντά στις 20, θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε αρκετά πράγματα σε τάξη. Αρκετές λοιπόν οι αλλαγές αλλά και αρκετές οι ευκαιρίες, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 13 – 14 – 15 Απριλίου. Μην είστε παρορμητικοί αν επίκεινται οικονομικές συμφωνίες, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Πάρτε χρόνο να σκεφτείτε και να αναλύσετε τα δεδομένα, δεν ευνοούνται τα συμβόλαια και οι συμφωνίες (όπως και οι αγορές) με τον Ερμή να επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και την Αφροδίτη να συνεχίζει τη δική της. Τίθεται θέμα κοινωνικής εικόνας και φήμης εδώ επίσης, είτε αυτό έχει θετική είτε αρνητική μετάφραση γι’ αυτό θα πρέπει να μετρήσετε πολύ καλά τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Σκεφτείτε, αναλύστε αλλά ψάξτε καλά ποιο είναι το σωστό timing. Ψυχολογικά, υπάρχει μία ένταση μπροστά στη προοπτική ενός μελλοντικού νέου ξεκινήματος που όμως απαιτεί το τέλος κάποιας άλλης κατάστασης για να εκφραστεί. Είναι μία περίοδος που νιώθετε να γίνονται πράγματα πίσω από τη πλάτη σας και σε αρκετές περιπτώσεις, δεν έχετε άδικο.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here