Widgets Magazine

Ο εκκεντρικός Ουρανός αφήνει προς το παρόν τους γεννημένους 19-22 Αυγούστου και έρχεται να ωθήσει από το ζώδιο του Ταύρου πια, σε ανατροπές τους γεννημένους των πρώτων ημερών του ζωδίου. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ήσασταν πολύ πιστός σε αυτό που κάνατε και τώρα θέλετε να σπάσετε τα δεσμά, να νιώσετε πιο ελεύθεροι. Αλλαγές που θα σας σοκάρουν και θα σας ενθουσιάσουν στα θέματα καριέρας, ανάλογα βέβαια στο πόσο ανοιχτοί είσαστε σε αλλαγές. Η Νέα Σελήνη στις 15/5 έρχεται να δώσει τα πρώτα σημάδια των αλλαγών. Ο Άρης με την αλλαγή στον Υδροχόο έρχεται απέναντί από το α’ δεκαήμερο να φορτίσει το κλίμα σε συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις.

Ο Μάϊος του 2018 για το α’ δεκαήμερο του Λέοντα  (γεννημένοι 22 Ιουλίου – 1 Αυγούστου)

Ετοιμαστείτε για ένα μήνα αρκετά …εκρηκτικό, ιδίως οι γεννημένοι 22-24 Ιουλίου. Στα μέσα του μήνα θέματα συνεργασιών, σχέσεων, καριέρας και φήμης σας κάνουν να νιώθετε σοκαρισμένοι αλλά και απελευθερωμένοι. Ξαφνικά γεγονότα σας βγάζουν έξω από τις συνήθειες σας και σας ωθούν να αναθεωρήσετε. Η Νέα Σελήνη τις ίδιες μέρες τονίζει ακόμη περισσότερο το σκηνικό και σας προτρέπει σε αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Ας είστε προσεκτικοί γιατί οι εντάσεις μπορεί να είναι έντονες ενώ οι όψεις που δημιουργούνται μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και ατυχήματα (ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη). Με τον Άρη να παραμένει στον 7ο σας οίκο ολόκληρο το καλοκαίρι αυτό το κλίμα θα έχει διάρκεια και θα σας απασχολήσει για μεγάλο διάστημα. Συνεργασίες και σχέσεις θα περάσουν από τεστ ενώ φανεροί εχθροί και ανταγωνιστές έρχονται στο προσκήνιο.

 

Ο Μάϊος του 2018 για το β’ δεκαήμερο του Λέοντα (γεννημένοι 2 – 11 Αυγούστου)

Τις πρώτες 10 μέρες σας απορροφούν το κομμάτι της καριέρας και οι φίλοι σας. Κατάλληλη μέρα για ξεκούραση, ρομαντισμό και καλλιτεχνικές ανησυχίες είναι στις 6/5. Παρόμοια διάθεση κυριαρχεί και στις 22/5, με αρκετή ονειροπόληση μέσα στη μέρα. Γύρω στις 8/5 είναι μέρες που προσφέρουν λύσεις και βοήθεια από σημαντικά πρόσωπα. Επειδή όμως υπάρχει τάση υπεραισιοδοξίας και απερισκεψίας ας είσαστε προσεκτικοί. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 23/5 προσέξτε για τυχόν υποσχέσεις που σας δοθούν, μεγάλα λόγια άλλων και ας είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας. Η μέρα δίνει επιπολαιότητα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στο τι λέτε, τι διαβάζετε και τι υπογράφετε. Η Νέα Σελήνη στις 15 Μαΐου αφορά θέματα κοινωνικής σας προβολής, καριέρας, ενασχόληση με κάποιο γονέα και έρχονται στην επιφάνεια γεγονότα που καλούν για αλλαγές.

 

Ο Μάϊος του 2018 για το γ’ δεκαήμερο του Λέοντα (γεννημένοι 12 – 22 Αυγούστου)

Οι γεννημένοι 20 με 22 Αυγούστου δέχεστε για λίγο ακόμη τις ευκαιρίες του Ουρανού. Θα επανέλθει στο ζώδιο του Κριού το Νοέμβριο πάλι και θα παραμείνει μερικούς μήνες ακόμη. Οι υπόλοιποι θα βιώσετε την επιρροή του επαναστάτη πλανήτη από το Ταύρο πια το 2023. Ο Μάιος θα είναι ένας καλός μήνας για εσάς, με τις πρώτες μέρες να σας ενδιαφέρουν θέματα εξωτερικού, ταξιδιών και σπουδών. Μετά τις 10/5 το ενδιαφέρον σας στρέφεται στη καριέρα και το πώς φαίνεστε στη κοινωνία όπου θα αντιμετωπίσετε κάποιες μικρές πιέσεις. Όμως παράλληλα η Αφροδίτη μέχρι και τις 18 του μήνα σας δίνει ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο, να απολαύσετε στιγμές με φίλους και ομάδες ανθρώπων που τυχόν ανήκετε. Οι γεννημένοι των 2 τελευταίων ημερών, προσέξτε γύρω στις 16/5. Είναι μέρα φορτισμένη αρκετά, με τάση για αιφνιδιαστικά γεγονότα με εντάσεις.

 

Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, διαβάζετε συγχρόνως και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here