Widgets Magazine

Αγαπημένα παιδιά του Χρυσόπτερου Ερμή, χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας, γεμάτα έμπνευση και φώτιση! Ο Μάιος αποτελεί για εσάς ένα μήνα γεμάτο δραστηριότητες και προοπτικές εξέλιξης, σε προσωπικό ή ακόμα και επαγγελματικό επίπεδο. Οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο δεν λείπουν, για τον λόγο αυτό έχετε κατά νου ότι όλη αυτή η έντονη ενέργεια μπορεί να διοχετευτεί παραγωγικά σε ζητήματα καριέρας, αποφεύγοντας διενέξεις με προϊσταμένους ή οικογενειακά πρόσωπα. Όπως ήδη αντιλαμβάνεστε, ένα νέο ξεκίνημα βρίσκεται ήδη προ των πυλών και αυτός ο μήνας αποτελεί το προπαρασκευαστικό διάστημα προς την εκπλήρωση σχεδίων τα οποία θα σας ευχαριστήσουν και θα σας εξελίξουν προσωπικά ή θα σας ωφελήσουν οικονομικά αργότερα. Επιπρόσθετα, αποφύγετε οτιδήποτε αφορά σε αισθητικές αλλαγές, αγορές και επισημοποιήσεις σχέσεων.

Α’ δεκαήμερο Διδύμων

Κατά τον Μάιο νιώθετε επιτέλους περισσότερο επικοινωνιακοί και δημιουργικοί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Οι επαφές με τους άλλους όλο και αυξάνονται από τις 11/5 και μετά, ενώ νιώθετε πως κι εσείς οι ίδιοι οδηγήστε προς διάφορα μαθήματα και μονοπάτια τα οποία συμβάλλουν στην εξέλιξή σας. Κοντά στις 12/5 λοιπόν, οι γεννημένοι γύρω στις 21-23/5 είναι πολύ πιθανό να τύχουν κάποιας ευκαιρίας για υλοποίηση σχεδίων, σπουδών ή κάποια θετική εξέλιξη σε νομικά ζητήματα. Απο τις 13/5 έως τις 28/5, αποφύγετε τις διενέξεις με προϊσταμένους ή οικογενειακά σας πρόσωπα και αξιοποιήστε την ένταση που χαρακτηρίζει τις μέρες ξεκινώντας κάτι νέο που αφορά στα επαγγελματικά ή την προβολή σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 22/5, όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες (δηλαδή 21-23/5), θα σας απασχολήσει ευχάριστα ένα νέο ξεκίνημα που σας αφορά σε προσωπικό επίπεδο, ένα σχέδιο το οποίο πιθανόν με βοήθεια προϊστάμενου ή ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, υλοποιείται και θα λειτουργήσει προαγωγικά. Γύρω στις 25/5 η πρωτοποριακή δράση ευνοεί θέματα καριέρας, ενώ από τις 28/5 και μετά, τα οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο προς διαπραγμάτευση και επίλυση.

Β’ δεκαήμερο Διδύμων

Τα θετικά νέα για τον Μάιο είναι ότι το τοπίο γίνεται περισσότερο ξεκάθαρο από πλευρά αντίληψης για τους Διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου, με εξαίρεση εσάς τους γεννημένους 10-11/6 οι οποίοι είναι πιθανό να βιώνετε ήδη διάφορες ακυρώσεις και να νιώθετε ότι η ορατότητά σας είναι ελλειπής. Προσοχή λοιπόν στις μέρες γύρω από τις 3/5 και ξανά στις 20/5, αφού δεν θα λείπουν οι οικονομικές ή προσωπικές εξαπατήσεις, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Στις 7/5 η Πανσέληνος σας φέρνει αντιμέτωπους με έναν κύκλο που ολοκληρώνεται και πιθανόν αφορά σε ζητήματα άμεσα συνδεδεμένα με την ψυχολογική σας κατάσταση και υγεία. Ετσί, κατά την εβδομάδα αυτή έως και τις 10/5 ενδέχεται να λάβετε κάποια αναπάντεχη βοήθεια η οποία θα αποδειχθεί θετική για κάποιο εργασιακό ζήτημα. Εκτός των άλλων, είστε και οι πρωταγωνιστές όχι μόνο των ερωτικών εξελίξεων αλλά και των ερωτικών επιστροφών ολόκληρο τον Μάιο, είτε με δική σας πρωτοβουλία, είτε άλλων ατόμων από το παρελθόν τα οποία αποζητούν απο εσάς δεύτερη ευκαιρία και επανασύδεση. Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αυτή λοιπόν είναι μια θετική περίοδος για να ζητήσετε και να λάβετε χρήματα που σας χρωστούν. Γενικότερα όμως, απαιτείται προσοχή και υπομονή σε οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικές σχέσεις, αφού οι παρεξηγήσεις θα είναι έντονες κατά τη διάρκεια του μήνα.

Γ’ δεκαήμερο Διδύμων

Στις 3/5 και ξανά στις 20/5, οι γεννημένοι 11-12 Ιουνίου είστε εκείνοι οι οποίοι νιώθετε ότι δεν έχετε πλήρη αντίληψη των καταστάσεων γύρω σας, ιδιαίτερα σε ερωτικά ή οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει και νιώθετε αδύναμοι να επιλύσετε προς το παρόν. Πέραν τούτου, για όλους τους υπόλοιπους Διδύμους με γενέθλια 13-20/6, ο Μάιος είναι ιδιαίτερα θετικός με αρκετές ευκαιρίες. Άτομα παίρνουν το μέρος σας, προσφέροντας σας βοήθεια και οικονομική υποστήριξη την οποία δεν περιμένατε. Θετικές χαρακτηρίζονται οι μέρες γύρω στις 9-10/5 με εύνοια σε οτιδήποτε αφορά στην καριέρα και τα οικονομικά σας, είτε αυτό σημαίνει κάποια βοήθεια από προϊστάμενο, είτε κάποια χρηματική διευκόλυνση. Επίσης ευνοϊκό είναι το διάστημα γύρω από τις 15-17/5 με θετικές εξελίξεις από κάποια οικονομική ενίσχυση, δάνεια, κληρονομιές. Στις 22/5 υπάρχουν πολλές πιθανότητες να λάβετε νέα από κάποια ερωτική ή οικονομική υπόθεση του παρελθόντος η οποία έρχεται στο προσκήνιο για να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here