Widgets Magazine
Ο Μάιος σηματοδοτεί την έναρξη ενός πολύ σημαντικού κύκλου για εσάς. Αφενός, οι Δεσμοί της Σελήνης μπαίνουν στον άξονα Διδύμων – Τοξότη κι αυτό σημαίνει ότι σημαντικά γεγονότα με την σφραγίδα του “μοιραίου” θα λάβουν χώρα στη ζωή σας έως και τις αρχές του 2022. Αφετέρου, η Αφροδίτη αναδρομεί φαινομενικά στο ζώδιο των Διδύμων. Δεν είναι μόνο η οικογενειακή σας ζωή και τα θέματα ακίνητης περιουσίας και γονέων που θα επηρεαστούν αλλά και η συναισθηματική σας κατάσταση. Το παρελθόν σίγουρα θα χτυπήσει τη πόρτα σας (με όποιο τρόπο ή σε όποιον τομέα) και είναι πολλά εκείνα που θα πρέπει να σκεφτείτε.
Ο Μάιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο των Ιχθύων
Οι τελευταίες μέρες δείχνουν αύξηση της επικοινωνίας, ίσως και των μετακινήσεων. Άλλοι πάλι λάβατε απρόσμενες ειδήσεις (που μπορεί να έρθουν τις πρώτες μέρες του μήνα αν δεν έχουν έρθει ακόμα) ή κάνατε νέες επαφές. Δείχνει να ξεκίνησε ένας νέος κύκλος συζητήσεων, μετακινήσεων ή ακόμα και σπουδών. Από τις 13/5 όμως, ξεκινάει ουσιαστικά η φάση που παίρνετε “μπρος”, εγκαινιάζετε νέα πράγματα ή αναλαμβάνετε δράση, επανερχόμενοι σε πιο γνώριμους ρυθμούς. Θα έχει εντάσεις αυτή η περίοδος όμως και αρκετό στρες γι΄αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με τους γύρω σας αλλά και με τον εαυτό σας, προκειμένου να αποφύγετε ατυχήματα, λοιμώξεις και ιώσεις. Δώστε προσοχή στις νέες ιδέες που γεννιόνται τώρα αλλά ακόμη περισσότερο στην εφαρμογή τους: Εξετάστε ποια θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να μορφοποιηθούν. Θα είναι και πολλές οι συζητήσεις που θα κάνετε με μέλη της οικογένειάς σας ή για την ακίνητη περιουσία σας και τον χώρο διαμονής σας, τον οποίο αρκετοί θα θελήσετε να βελτιώσετε και να ομορφύνετε. Είναι ευκαιρία να αποκαταστήσετε και σχέσεις που διαταράχθηκαν ή παρεξηγήσεις με τους οικείους σας. Μπορείτε να επιλέξετε είτε να είστε αντιδραστικοί στη παρούσα φάση είτε να φερθείτε με ειλικρίνεια και καλή διάθεση. Σαφώς, το δεύτερο θα φέρει θετικά αποτελέσματα.
Ο Μάιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο των Ιχθύων
Η Πανσέληνος στις 7/5 δεν είναι “δύσκολη” για εσάς αλλά θα λάβει χώρα σε έναν τομέα ευαίσθητο, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Προσέξτε τους τόνους σας για να μην προκύψουν εντάσεις εκείνες τις μέρες σας απλά και τις μετακινήσεις σας. Κατά τ’ άλλα, είναι πολύ πιθανό να δείτε συμφωνίες να ολοκληρώνονται (αν περιμένετε κάτι τέτοιο) ή αποφάσεις να εξωτερικεύονται, π.χ την αγορά ενός νέου μέσου μεταφοράς ή την έναρξη κάποιων μαθημάτων. Με την αναδρομή της Αφροδίτης, θα ασχοληθείτε πέραν των συναισθηματικών σας θεμάτων και με την οικογένεια σας αλλά και με το σπίτι ως ακίνητο. Ανακαινίσεις, διακοσμήσεις αλλά και βελτίωση οικογενειακών σχέσεων, είναι στο πρόγραμμα. Όσοι έχετε γεννηθεί στο μεταίχμιο μεταξύ Β’ και Γ’ δεκαημέρου όμως (10 Μαρτίου), είναι καλό να δείξετε μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις και τις ενέργειες σας από δω και πέρα, είτε αφορούν τα συναισθηματικά, είτε τα οικονομικά σας. Δείτε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και μην προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τα προσωπικά σας ή αγορές και επενδύσεις κατά τη διάρκεια του μήνα. Αργότερα μπορεί να απογοητευτείτε λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων.
Ο Μάιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων
Αν δεν νιώθετε πράγματα, άτομα και καταστάσεις να κινούνται πίσω από τη πλάτη σας, τότε είναι πιθανό να παλεύετε εσείς με τον εαυτό σας αυτό το διάστημα. Υπάρχει ένας εσωτερικός εκνευρισμός που όμως κάποια συμπεράσματα απαιτεί να βγουν και κάποιοι κύκλοι να κλείσουν, ώστε να ανοίξουν νέοι στο προσεχές μέλλον. Κατά τ΄ άλλα, θα δείτε με την σειρά σας την ενέργεια να μεταφέρεται στον τομέα της οικογένειας (με την οποία θα έχετε πολλές συζητήσεις και την ευκαιρία να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις, ακόμα κι αν υπάρχει μία τάση εκνευρισμού). Άλλοι θα μπείτε στη διαδικασία να συζητήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας και αγοραπωλησιών ή ανακαινίσεων. Σε σχέση με την όποια αγορά, πώληση ή τοποθέτηση όμως, ας είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί, η ανάδρομη Αφροδίτη δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους κινήσεις. Μπορείτε όμως να βελτιώσετε τον χώρο σας… Εδώ να αναφερθεί ότι όσοι έχετε γεννηθεί 11 – 12 Μαρτίου, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί ακόμα περισσότερο. Αυτό το διάστημα η κρίση σας δεν είναι απολύτως ορθή και είναι πιθανό να πάρετε λάθος αποφάσεις ή να πιστέψετε τα λάθος πρόσωπα. Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι για ένα διάστημα μπορεί να προκύπτουν απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις και γι’ αυτό, δεν μπορούν να γίνουν πολλά αλλά για τις τωρινές σας επιλογές, εφόσον γνωρίζετε, κινηθείτε πολύ προσεκτικά ώστε να μην χρεωθείτε κάποια μελλοντική απογοήτευση για την οποία θα φέρετε την ευθύνη.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here