Widgets Magazine

Ο μήνας Μάιος σηματοδοτεί για εσάς την επανεξέταση πολλών σχέσεων και ένα σημαντικό κλείσιμο κύκλων. Είναι αλήθεια ότι η επικοινωνία παραμένει περισσότερο κρυφή κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, κάτι το οποίο υιοθετείτε κι εσείς οι ίδιοι ώς άμυνα, και όχι άδικα, με όσα έχετε βιώσει τα τελευταία χρόνια και σας έχουν αλλάξει ριζικά. Προσωρινά νιώθετε περισσότερο ανάλαφροι ήδη από τον προηγούμενο μήνα, ενώ φαίνεται ότι τα οικονομικά είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν στο μέλλον. Κατά τον Μάιο εντάσεστε σε συλλόγους και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε φίλους και ομάδες.

Α’ δεκαήμερο Καρκίνου

Ο Μάιος χαρακτηρίζεται γενικότερα από παρασκηνιακές κινήσεις και κρυφή επικοινωνία από τις 11/5 έως τις 28/5, ενώ γύρω στις 12/5 είναι πιθανό να επιτύχετε κάποια αύξηση των εσόδων σας ή οικονομική διευκόλυνση. Παράλληλα, από τις 13/5 έως και τις 28/5 θα έχετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι, πιθανή επαφή με άτομο από το εξωτερικό ή κάποια εκκίνηση σπουδών ή σεμιναρίου. Με τη Νέα Σελήνη στις 22/5, για τους γεννημένους 21-23/6, ξεκινάει η ολοκλήρωση ενός κύκλου, ο οποίος είναι πιθανά συνδεδεμένος με ψυχολογικά ή πνευματικά θέματα. Διάφορες θετικές αλλαγές, όπως στόχοι οι οποίοι σημειώνουν σημαντική εξέλιξη γύρω στις 25/5 σας τροφοδοτούν με αισιοδοξία και σας δίνουν κουράγιο να συνεχίσετε. Από τις 28/5 και μετά πρόκειται να νιώσετε πολύ πιο επικοινωνιακοί και ευθείς στον τρόπο που αντιδράτε και προσεγγίζετε τους άλλους γύρω σας, με περισσότερη διάθεση για μετακινήσεις, κοντινά ταξίδια και συναναστροφές.

Β’ δεκαήμερο Καρκίνου

Η πλειοψηφία των θεμάτων που σας απασχολούν, αφορά σε ομάδες, συλλόγους, φίλους, ακόμα και πάσης φύσεως διαδικτυακή επικοινωνία. Είναι αλήθεια ότι περνάτε μια περίοδο “αποθεραπείας”, και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη η συμβολή των φίλων σας σε όλο αυτό. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σας βρίσκει με διάθεση διαπραγματεύσεων και δρομολογήσεων που έχουν να κάνουν με ζητήματα ομάδων, συλλόγων ή φιλικών προσώπων γενικότερα. Με την Πανσέληνο στις 7/5 βρίσκετε ευκαιρία να ολοκληρώσετε θέματα τα οποία σας κάνουν να ταλαντεύεστε ανάμεσα στο φιλικό και ερωτικό στοιχείο. Από τις 13/5 και μετά, δώστε εξαιρετική προσοχή σε ερωτικά ή οικονομικά θέματα που θα προκύψουν, διότι όποια και να είναι η φύση τους, πρόκειται για κάτι κρυφό το οποίο παραμένει και κινείται στο ημίφως, με πολλές πιθανότητες να ζημιωθείτε και να εξαπατηθείτε. Για το λόγο αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καλό θα είναι να φυλάτε τα νώτα σας. Περισσότερη κίνηση θα υπάρχει από τις 28/5, μια ευνοϊκή περίοδος για να ξεκινήσετε κάποιες σπουδές, σεμινάριο, να κάνετε κάποιο ταξίδι ή επαφή με άτομα του εξωτερικού.

Γ’ δεκαήμερο Καρκίνου

Η τόσο σημαντική και καθοριστική περίοδος για εσάς συνεχίζεται, με ριζικές αλλαγές και υποχρεώσεις οι οποίες σας εξελίσσουν. Μέσα σε όλη αυτή την κρίση, να θυμάστε πάντα πως, όσο δύσκολο κι αν είναι να “αλλάζεις δέρμα”, άλλο τόσο συγκλονιστικό είναι να μεταμορφώνεσαι ριζικά. Διάφορα ζητήματα κινούνται παρασκηνιακά, όπως ερωτικές σχέσεις ή οικονομικά, με περισσότερο ευάλωτους τις μέρες γύρω στις 3/5 και στις 20/5 όσους έχουν γεννηθεί 12-14/7. Παρότι πιέζεστε λοιπόν, η βοήθεια που σας παρουσιάζεται είναι άκρως σημαντική και προέρχεται κυρίως από φιλικά άτομα, σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Ευνοϊκές είναι οι μέρες γύρω στις 7/5 και στη συνέχεια 9-10/5, ενώ στις 15-17/5 η τύχη και οι ευκαιρίες μέσα από φίλους ή σημαντικά πρόσωπα, προέρχεται από τις προσπάθειες του προηγούμενου διαστήματος και την σοβαρότητα που επιδείξατε στον τομέα των σχέσεων γενικότερα. Γύρω στις 22/5 θα αντιληφθείτε ότι άτομα του παρελθόντος προσπαθούν να σας προσεγγίσουν και πάλι με πλάγιο τρόπο, χωρίς να δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here