Widgets Magazine

Ο Μάιος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο μήνας των μεγάλων ερωτημάτων και της βαθιάς ενδοσκόπησης. “Επιτέλους εμπρός ή παραμονή στο παροντικό πίσω;” Η καθημερινότητα σας αποκαθίσταται σταδιακά, χωρίς όμως να συμβαδίζει με τους ρυθμούς των σκέψεών σας. Αποφασίζετε να δουλέψετε ζητήματα τα οποία αφήσατε ημιτελή και αφορούν σε μετακινήσεις, εκπαίδευση και επικοινωνία γενικότερα, ενώ παράλληλα γίνονται εντονότερες οι διαπραγματεύσεις προς βελτίωση των οικονομικών σας.

Α’ δεκαήμερο Κριού

Νιώθετε ότι όσο λαχταράτε να κινηθείτε και να δράσετε, άλλο τόσο αργεί η πρόοδος και η αναγνώριση που θα σας ικανοποιήσει. Είναι γεγονός όμως ότι παρά τις ικανότητες και την μαχητικότητά σας, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά αφού διανύετε ένα μήνα ο οποίος περισσότερο θα χαρακτηρίζονταν από στασιμότητα, παρά εξέλιξη. Οι μέρες γύρω στις 12/5 είναι θετικές για να μελετήσετε και να καταστρώσετε σχέδια, όχι απαραίτητα μόνοι σας αλλά και με συνεργασία, αφού η επικοινωνία με το περιβάλλον σας, θα αποδειχθεί αρκετά εποικοδομητική. Επίσης, αποτελεί θετικό διάστημα προς λήψη αποφάσεων, οτιδήποτε απαιτεί λεπτομερή εργασία ή επαφή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή θέσης. Από τις 13/5 έως τις 28/5 πιθανόν να νιώθετε εσωτερική ένταση χωρίς να μπορείτε να αντιληφθείτε από πού προέρχεται όλη αυτή η ψυχολογική κούραση και ο θυμός. Για αυτό θυμηθείτε, ότι πρόκειται για κάτι παροδικό και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κάποια πνευματική πρακτική όπως ο διαλογισμός. Η Νέα Σελήνη στις 22/5, σας παρακινεί για ένα νέο ξεκίνημα άμεσα συνδεδεμένο με κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με μετακινήσεις, κοντινά ταξίδια και άτομα μικρότερης ηλικίας, ειδικότερα για όσους έχετε γεννηθεί 21-23 Μαρτίου.

Β’ δεκαήμερο Κριού

Υποδέχεστε τον Μάιο με αυξημένη δημοτικότητα και όρεξη για φλερτ. Γύρω στις 3/5 θα σας πρότεινα να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τα άτομα που θα σας υποσχεθούν ή θα σας παρουσιάσουν κάτι, μιας που το πιο πιθανό είναι να οδηγηθείτε σε απογοητεύσεις και ακυρώσεις, οι γεννημένοι 9-11 Απριλίου. Από τις 13/5 και μετά όπως, καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί με τα άτομα από το παρελθόν τα οποία θα σας πλησιάσουν, όπως επίσης και με τυχόν αγορές ή αισθητικές παρεμβάσεις που επιθυμείτε να κάνετε, μιας και το προαναφερθέν διάστημα δεν ενδείκνυται για αισθητικές αλλαγές ή νέες σχέσεις. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα χαρακτηρίζεται από έντονη επικοινωνία και διαπραγματεύσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα, ενώ με την Πανσέληνο στις 7/5, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 6-8 Απριλίου, ωθείστε να ολοκληρώσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ σε ψυχολογικό επίπεδο, έρχεστε αντιμέτωποι με θέματα προσωπικών αξιών ή φόβων που είχατε αποκρύψει τον προηγούμενο καιρό. Οι μέρες γύρω στις 10/5 έχουν θετικό πρόσημο για έσοδα από κάποια κρυφή πηγή εισόδων ή ως οικονομική βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο. Προσοχή από τις 20/5 διότι υπάρχει κίνδυνος ψευδών ειδήσεων, λανθασμένων πληροφοριών και γενικότερα ακυρώσεων ή απογοητεύσεων σε συμφωνίες, μετακινήσεις, αδέρφια ή άτομα μικρότερης ηλικίας. Στη συνέχεια, ακολουθεί μια περίοδος που θα είναι γεμάτη με άτομα του παρελθόντος τα οποία θα σας προσεγγίσουν εκ νέου. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες και να υπογράψετε έγγραφα. Από τις 28/5 ενδεχομένως να νιώθετε εσωτερική ένταση, θυμό και αναστάτωση, ενέργεια η οποία θα μπορούσε να διοχετευτεί σε διαλογισμό, πνευματική ασκηση κτλ.

Γ’ δεκαήμερο Κριού

Είναι εμφανές ότι η πίεση που συνεχόμενα δέχεστε, αποδείχθηκε και αρκετά επιβοηθητική εκτός των άλλων, αφού σε μια περίοδο κρίσης ολόκληρης της ανθρωπότητας, εσείς μοιάζει να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλο “γνώριμων” δοκιμασιών, κάτι που φυσικά λειτουργεί υπέρ σας. Οι γεννημένοι 9-11 Απριλίου, θα ήταν καλό να προσέχουν γύρω στις 3/5, διότι εξαπατήσεις, ψεύτικες υποσχέσεις και παραπληροφόρηση καραδοκούν. Ιδιαίτερα ευνοϊκές εμφανίζονται οι μέρες έως και τις 17/5 με ποκίλες ευκαιρίες οικονομικών απολαβών, ακόμα και εάν δεν ικανοποιούν επακριβώς τις αρχικές προσδοκίες σας. Στις 20/5 επαναλαμβάνονται πιθανόν θέματα εξαπατήσεων τα οποία σας απασχόλησαν τις πρώτες μέρες του μήνα, τα οποία είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνουν και κάποια επιστροφή από το παρελθόν ή κάποιο άτομο το οποίο θα επιδιώξει να τραβήξει την προσοχή σας εκ νέου. Γύρω στις 22/5 ενδέχεται να πέσει στην αντίληψή σας κάτι που ή αγνοούσατε έως τώρα, ή σας είχαν αποκρύψει επιμελώς, παράλληλα όμως είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για καλλιτέχνες αφού δίνει έμπνευση και δημιουργικότητα.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here