Widgets Magazine

Υποδέχεστε τον Μάιο εν μέσω μιας άκρως καθοριστικής περιόδου για εσάς, αφού εδω και πολύ καιρό θέτετε τις βάσεις για να βελτιώσετε και να μεταμορφώσετε την καθημερινότητα και το εργασιακό σας περιβάλλον. Ήδη από τον προηγούμενο μήνα, αντιληφθήκατε ότι έρχονται σημαντικές αλλαγές οι οποίες αφορούν στις σχέσεις και συνεργασίες σας, απαιτώντας από εσάς σωστή δομή και ωριμότητα. Είναι ένας μήνας ο οποίος στρέφει επίμονα τα φώτα κυρίως στα θέματα της καριέρας σας και σε εκείνα των φιλικών σας σχέσεων, χωρίς όμως να λείπει η εύνοια στα παραπάνω. Πολλά είναι και τα σενάρια επικοινωνίας και επανασύνδεσης με παλιούς φίλους ή άτομα από ομάδες που υπήρξατε μέλοι στο παρελθόν.

Α’ δεκαήμερο Λέοντα

Οι ανατροπές, τα σοκ, αλλά και η ανάληψη ευθυνών καλά κρατούν! Ο Μάιος λοιπόν, είναι μέρος αυτής της τόσο σημαντικής περιόδου που διανύετε βάζοντας θεμέλια. Μελετάτε και σχεδιάζετε συνεχώς θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα, στις προσωπικές σχέσεις και την καταξίωσή σας, ενώ παράλληλα συνειδητοποιείτε ότι οι ξαφνικές αλλαγές είναι μέρος αυτού του “προγράμματος”. Συγκεκριμένα, αφιερώνετε αρκετό χρόνο, σε φίλους και ομάδες, κάτι που μπορεί να επιφέρει και ένα ευχάριστο γεγονός, όπως μια σημαντική γνωριμία γύρω στις 12/5 για τους γεννημένους 23-25/7. Οικονομικές εξελίξεις παρουσιάζονται μετά τις 13/5 έως τις 28/5, σε φυσικό και ψυχολογικό επίπεδο, αυξάνεται η libido ενώ πιθανό είναι να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες φοβίες σας. Η Νέα Σελήνη σας φέρνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, είτε αυτό είναι φιλικό, είτε ερωτικό, σε όσους έχετε γενέθλια 24-26/7. Το ενδεχόμενο μιας θετικής εξέλιξης στα επαγγελματικά είναι πολύ πιθανό γύρω στις 25/5, ενώ από τις 28/5 η επικοινωνία θα παραμείνει σε κρυφά επίπεδα και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις θα αποτελούν άλλο ένα ενδεχόμενο.

Β’ δεκαήμερο Λέοντα

Κατά τη διάρκεια του μήνα, διοχετεύετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας σε υποχρεώσεις, ζητήματα και εκκρεμότητες γύρω από την καριέρα σας. Ιδιαίτερα έντονες για τα επαγγελματικά σας, είναι οι μέρες γύρω στις 2-6/5, αφού κατά την διάρκειά τους παρουσιάζετε ιδέες και αναλαμβάνετε διάφορες πρωτοβουλίες από τους προϊσταμένους σας. Στις 7/5 η Πανσέληνος σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποιο θέμα που αφορά στην οικογένειά σας, το σπίτι και την καριέρα σας. Πολλές θα είναι και οι επαφές με φιλικά άτομα του παρελθόντος από τις 20/5, όμως παράλληλα δώστε προσοχή για να αποφύγετε παρεξηγήσεις με τους παροντικούς φίλους σας. Εάν βέβαια κάποιος φίλος σας χρωστάει χρήματα, ή του χρωστάτε εσείς, είναι ιδανική εποχή για επιστροφή των χρημάτων. Τέλος, από τις 28/5 η δράση και τα ξεκινήματα αφορούν σε κάποιες οικονομικές υποθέσεις, όπως δάνεια, κληρονομιές, φορολογικά, εισοδήματα γενικότερα και σε ψυχολογικό επίπεδο, αύξηση της libido.

Γ’ δεκαήμερο Λέοντα

Η ένταση είναι κομμάτι της πύρινης καθημερινότητας σας έως και τις 12/5, με αυτό να σημαίνει όχι μόνο την ψυχολογική ένταση, τον θυμό, τις διενέξεις και τις επιθέσεις από/προς τους άλλους, αλλά και πιθανά μικροατυχήματα, καψίματα, κοψίματα και φλεγμονές. Όπως και να έχουν τα πράγματα, πριν τσακωθείτε με κάποιον, έχετε κατά νου ότι οι εκρήξεις και οι τσακωμοί δεν εξυπηρετούν σε κάτι, ιδιαίτερα εσάς που έχετε δοκιμαστεί τόσο με προβλήματα στην καθημερινότητα ή στην υγεία σας το τελευταίο διάστημα. Το θετικό κομματι είναι ότι ευνοϊκές στιγμές παρουσιάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και πρόκειται να σας φέρουν εξελίξεις στα επαγγελματικά. Αρκετές είναι οι ευκαιρίες που σας δίνονται ώστε να αναγνωριστεί η σκληρή σας δουλειά από προϊστάμενα άτομα, όπως τις ημέρες γύρω στις 9-10/5 και 15-17/5, οι οποίες είναι ιδιαίτερα επιβοηθητικές για εσάς σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά ή ακόμα κάποιο οικονομικό ζήτημα. Γύρω στις 22/5, είναι πολύ πιθανό το σενάριο να επικοινωνήσετε ή να έρθετε σε επαφή με κάποιον/κάποια φίλο/φίλη από τα παλιά, χωρίς να αποκλείεται το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here