Widgets Magazine

Εν μέσω μιας τόσο δύσκολης περιόδου όσο αυτή που διανύουμε, είναι αλήθεια ότι πιεστήκατε εξαιρετικά, όμως οι περισσότεροι από εσάς έχετε πραγματική υποστήριξη, με άτομα κυρίως από το επαγγελματικό περιβάλλον να σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Το προηγούμενο διάστημα χρωματίστηκε με πολλές εντάσεις, θέληση εκκίνησης αλλά και μπλοκαρίσματα σε ό,τι αφορούσε στην καθημερινότητά σας. Με τον πολεμοχαρή Άρη αφενός, να πυρπολεί τις σχέσεις και συνεργασίες σας, θέτοντας τις προς επανεξέταση και αφετέρου την Αφροδίτη να σας μοιράζει εύνοια αρχικά αλλά και αρκετές παρεξηγήσεις εντός του εργασιακού περιβάλλοντος, ο Μάιος προδιαγράφεται ως αρκετά ενδιαφέρον μήνας. Μιας που κι εσείς αγαπητοί Παρθένοι αγαπάτε τις προκλήσεις και την επίλυση προβλημάτων, είναι βέβαιο ότι θα κρατηθείτε αρκετά απασχολημένοι.

Α’ δεκαήμερο Παρθένου

Υποδέχεστε τον Μάιο με διάφορες συνομιλίες, επαφές και ιδέες γύρω από το αντικείμενο του επαγγέλματός σας. Η επικοινωνία με προϊστάμενα και υφιστάμενα άτομα εντός εργασιακού χώρου, γίνεται όλο και πιο έντονη από τις 12/5 μέχρι και τις 22/5. Πολύ θετικές οι μέρες για υλοποίηση σχεδίων, γύρω στις 12/5 για τους γεννημένους 24-26/8. Από τις 13/5 οι τόνοι στα θέματα που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες θα εντείνονται και όλη αυτή η περισσή ενέργεια πιθανόν να φέρει κάποια συνεργασία ή νέα σχέση στους ελεύθερους, αλλά και σοβαρές διαφωνίες και καβγάδες στους δεσμευμένους. Η Νέα Σελήνη στις 22/5 σας δίνει το έναυσμα για κάτι καινούριο που θα σας προωθήσει επαγγελματικά ή κοινωνικά, ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια 24-26/8, ενώ γύρω στις 25/5, ευνοούνται οι κινήσεις για τους γεννημένους 30 Αυγούστου έως 1η Σεπτεμβρίου. Από τις 28/5 το ενδιαφέρον σας μεταφέρεται από τα επαγγελματικά, σε θέματα ομάδων, συλλόγων, φίλων και γενικότερα νέων στόχων.

Β’ δεκαήμερο Παρθένου

Τα πλέον ευχάριστα νέα είναι ότι η μέχρι πρότινος “απειλή” για εσάς, ο Ποσειδώνας, αποχωρεί σταδιακά από το δικό σας δεκαήμερο. Όσο λοιπόν απομακρύνεται ο πλανήτης ο οποίος σας έφερε τόση θολούρα, ακυρώσεις και ψευδαισθήσεις έως τώρα, με τους ίδιους ρυθμούς αποκαθίσταται η αντίληψη και η κρίση σας απέναντι στους άλλους. Ως επί το πλείστον, σας απασχολούν κάποιες σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό ή ακόμα και κάποια νομικά ζητήματα έως τα μέσα του μήνα. Αντίστοιχα με τη Πανσέληνο στις 7/5, τα παραπάνω ζητήματα έρχονται στο φως, και νιώθετε σαν κάτι να σας παροτρύνει προς την ολοκλήρωσή τους εδώ και καιρό. Οι έρωτες βέβαια, ακομα και εξ αποστάσεως, είναι αναπόφευκτοι, για αυτό θα ήταν προτιμότερο να εξετάζετε διπλά και τριπλά καθετί που σας παρουσιάζεται. Αν και η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη προκείται να φέρει γενικότερα πολλές παρεξηγήσεις, οικονομικά εμπόδια και ερωτικές επιστροφές, τις μέρες γύρω στις 3/5 και ξανά στις 20/5 καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην εκτεθείτε κοινωνικά ή στον εργασιακό σας χώρο, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 12-14/9. Από τις 28/5 και μετά, παραμείνετε υπομονετικοί, διότι οι σχέσεις και συνεργασίες χρωματίζονται με κόκκινο, οι εντάσεις δε θα λείψουν, το κλίμα θα μυρίζει μπαρούτι και οι απαιτήσεις θα αυξηθούν αμφίδρομα.

Γ’ δεκαήμερο Παρθένου

Έρχεστε από ένα προηγούμενο διάστημα εύνοιας και υποστήριξης, ενώ τώρα καλείστε να εισέλθετε σε ένα μονοπάτι “μειωμένης ορατότητας”, το οποίο έχει παρόλα αυτά, πολλά να σας διδάξει. Από τον Απρίλιο σας απασχολούν τα θέματα της καριέρας, διοχετεύοντας εκεί όλη σας την ενέργεια για να μελετήσετε και να δουλέψετε πάνω στις υποχρεώσεις σας. Έως τις 12/5 είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε κάποια νέα διατροφή, να αθληθείτε και να στήσετε κάποιο νέο project. Η διαφορά πλέον είναι ότι γύρω στις 3/5 και ξανά στις 20/5, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εξαπατηθείτε και να βγείτε τελικά εκτεθειμένοι. Άτομα από το παρελθόν τα οποία συνδέονται μαζί σας ερωτικά, οικονομικά, ή γενικότερα με την καριέρα σας, ενδέχεται να σας πλησιάσουν εκ νέου προς επανασύνδεση, αποκατάσταση σχέσεων ή ακόμα και κάποια κατάχρηση οικονομικής φύσεως. Θα ήταν προτιμότερο να κρατήσετε κατά μέρος ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα αυτό τον μήνα, και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στη μελέτη κάποιας ξένης γλώσσας,σε μαθήματα, ταξίδια και γενικότερα σε ό,τι σας κάνει πιο αισιόδοξους. Οι ευνοϊκές μέρες για αυτές τις δραστηριότητες, είναι γύρω στις 9-10/5 και 15-17/5, κατά τις οποίες το κλίμα θα χαρακτηριστεί περισσότερο θετικό και ζωντανό. Γύρω στις 22/5 ενδέχεται να παρουσιαστεί κάποια πληροφορία ή ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο, εάν όμως είναι κάτι καινούριο και δεν έχει σχέση με το παρελθόν, καλό θα είναι να το εξετάσετε λεπτομερώς προς αποφυγή εξαπατήσεων.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here