Widgets Magazine

Ήδη από τον Απρίλιο πήρατε μια πρώτη “Κρόνια” γεύση για αυτά που πρόκειται να σας απασχολήσουν τα επόμενα δυόμισι χρόνια σε επίπεδο καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Νιώθετε αναμφίβολα πως οι υποχρεώσεις σας όλο και αυξάνονται, το ίδιο και οι απαιτήσεις των προϊσταμένων σας. Συνεχίζεται λοιπόν ένα διάστημα κατά το οποίο οι συγκυρίες απαιτούν από εσάς υπομονή, σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα. Και φυσικά όλα αυτά προϋποθέτουν δομή και βάσεις αλήθειας για να αναπτυχθούν θετικά, να σας αναδείξουν και να σας εξελίξουν προσωπικά. Τα οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτό τον μήνα, ενώ οι συζητήσεις που αφορούν σε έσοδα, έξοδα και οικονομικές απολαβές γενικότερα μπορούν να καταλήξουν προς όφελός σας, όμως είναι προτιμότερο να παραμείνετε επιφυλακτικοί γιατί οι περισσότερες λύσεις είναι προϊόντα ανάγκης, συμβιβασμού και έχουν μικρότερο μέγεθος από εκείνο που σας παρουσιάζουν. Από τις 13/5, πιθανόν και νωρίτερα, θα πρατηρήσετε ότι η ενέργειά σας παρεμποδίζεται, ενώ οτιδήποτε αφορά σε συναισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο παραμένει στάσιμο και προς επανεξέταση.

Α’ δεκαήμερο Ταύρου

Συνεχίζετε να διανύετε μια εποχή ξαφνικών αλλαγών, σοκ και ανατροπών οι οποίες σας έχουν οδηγήσει στην αναθεώρηση πολλών καταστάσεων και διαπροσωπικών σχέσεων τις οποίες συντηρούσατε έως τώρα. Θυμηθείτε όμως πως οποιοσδήπτε ή οτιδήποτε βρίσκεται υπό εξέταση αυτη την περίοδο, είναι γιατί απαιτείται γενικότερα το στοιχείο της αλήθειας στη ζωή σας για να μακροημερεύσει. Έπειτα από ένα διάστημα προστριβών και συνεχούς έντασης σε εργασιακό ή οικογενειακό περιβάλλον, το κλίμα ηρεμεί μετά τις 13/5 και θέτετε νέους στόχους. Από τα μέσα του μήνα και μετά λοιπόν, γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και δραστηριοποιείστε με φίλους, συλλόγους και ομάδες. Η Νέα Σελήνη στις 22/5 σας εμπνέει για κάποια έναρξη η οποία θα επιφέρει κάποιο οικονομικό όφελος ή αύξηση των εσόδων σας, πιθανότατα από τον επαγγελματικό σας χώρο, με ευνοϊμένους όσους έχετε γεννηθεί 20-22 Απριλίου. Επίσης ευνοϊκές είναι οι μέρες γύρω στις 25/5 για κοινωνικές δραστηριότητες αφού θα νιώθετε ότι πλέον έχετε το κίνητρο να αξιοποιήσετε την ενέργειά σας και να πάρετε πρωτοβουλίες για κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό.

Β’ δεκαήμερο Ταύρου

Έχοντας υπομείνει αρκετή ένταση τον προηγούμενο μήνα, έως τις 6/5 γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί εκφράζοντας έντονα την επιθυμία και την πρόθεση να υλοποιήσετε τα σχέδια που καθυστέρησαν το προηγούμενο διάστημα. Γύρω στις 3/5 και 20/5 κρατείστε μικρότερο καλάθι και αξιολογείστε διπλά όλα όσα σας προσφέρουν, για να αποφύγετε τυχόν οικονομικές απογοητεύσεις και ακυρώσεις, χωρίς να λείπει και το αισθηματικό στοιχείο από τα παραπάνω. Θετικές μέρες για παρουσίαση σχεδίων είναι γύρω στις 4/5, ενώ η Πανσέληνος στις 7/5 σας φέρνει αντιμέτωπους με προσωπικά ζητήματα και σχέσεις, ενώ είναι μια μέρα με έντονα ρομαντική έκφραση αλλά και αισθήματα συμπόνοιας προς τους άλλους. Από τις 20/5 και μετά θα σας απασχολήσουν σχέσεις και άτομα από το παρελθόν, χωρίς φυσικά να αποκλείεται και κάποια οικονομική εξόφληση που περιμένατε από καιρό.

Γ’ δεκαήμερο Ταύρου

Παρά την ένταση που αντιμετωπίζετε έως τις 12/5 σε εργασιακά θέματα, με τους προϊσταμένους ή την οικογένειά σας, είστε εμφανώς το πλέον ευνοϊμένο δεκαήμερο Ταύρου. Με μόνη εξαίρεση στις 3/5 και έπειτα ξανά στις 20/5, για τους γεννημένους 11-12/5, αφού θα είναι μέρες με οικονομικές ή συναισθηματικές παραπλανήσεις και ακυρώσεις. Εκτός των παραπάνω, ο Μάιος αποτελεί ένα μήνα-σύμμαχο, εξαιρετικά επιβοηθητικό προς εσάς αφού θα έχετε όχι μόνο τα κίνητρα αλλά και το σθένος να δουλέψετε σχέδια, να προωθήσετε κάποια επιχείρηση και γενικότερα να προβάλλετε τις ιδέες σας προς τα έξω, με θετικό αντίκτυπο στους άλλους. Τυχερό διάστημα είναι γύρω στις 7-10/5, αφού ποικίλες ευκαιρίες παρουσιάζονται προς υλοποίηση των στόχων σας. Εν συνεχεία, επαφές με το εξωτερικό, σκέψεις για σπουδές, σεμινάρια ή ακόμα και κάποιο ταξίδι τίθονται επί τάπητος με ευνοϊκές μέρες γύρω στις 15-17/5, κάτι το οποίο ισχύει και για όσους απασχολεί ένα νομικό ζήτημα προς επίλυση. Στις 22/5, πολύ πιθανή είναι κάποια επαφή από το παρελθόν η οποία αφορά σε πρόσωπο που προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον ή κάποια ομάδα/σύλλογο.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here