Widgets Magazine
Πρόκειται για έναν από τον σημαντικότερο μήνα του έτους για εσάς. Όχι μόνο για το ότι η Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Διδύμους – ένα ζώδιο που συνδέεται με τις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας – αλλά και γιατί αλλάζει ζώδια ο άξονας Δεσμών της Σελήνης, κάτι που θα καθορίσει ουσιαστικά και σε βάθος τις ζωές σας από τώρα έως και τις 18.1.2022. Ξεκινάει λοιπόν ένας μεγάλος κύκλος, με ιδιαίτερα καρμικό πρόσημο… Σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά σε πρώτο πλάνο λοιπόν αλλά και μοιραία γεγονότα για πολλούς, που δεν έχουν λόγο να σας τρομάξουν αλλά να σας αφυπνίσουν.
Ο Μάιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Τοξότη
Μέχρι τις 13/5, δεν επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ο Μάιος. Υπάρχει βεβαίως η πίεση της καθημερινότητας αλλά πολλοί από εσάς έχετε ήδη μπει σε διαδικασίες οργάνωσης και επανασχεδιασμού του επόμενου διαστήματος και άλλοι, μετά από κάποιες εντάσεις ή θέματα υγείας, επανέρχεστε στα γνωστά. Όσοι μάλιστα έχετε γεννηθεί 22 – 23 Νοεμβρίου, μπορείτε να φροντίσετε πολλά θέματα της καθημερινότητας ή που σχετίζονται με έγγραφα και μεταφορικά μέσα, κοντά στις 12/5. Από τις 13/5 και μετά όμως, αλλάζουν τα πράγματα. Δημιουργούνται πολλές απαιτήσεις και οι απαιτήσεις με τη σειρά τους γεννούν εντάσεις, ιδιαίτερα στον οικογενειακό χώρο. Αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν ρήξεις, διαχειριστείτε σοφά το θυμικό σας. Πιθανές ζημιές στο χώρο του σπιτιού αλλά και πιθανά ατυχήματα, εγκαύματα, ιώσεις και για εσάς, γεγονός που απαιτεί να είστε διπλά προσεκτικοί. Από τις 11/5, θα αυξηθούν οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες και γενικώς, θα μπείτε σε διαδικασία να λάβετε και να δώσετε πληροφορίες και να έρθετε σε επαφή με περισσότερο κόσμο. Με τη Νέα Σελήνη στις 22/5, νέες σχέσεις και συνεργασίες προκύπτουν ή μπαίνουν σε διαφορετική βάση οι ήδη υπάρχουσες.
Ο Μάιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Τοξότη
Οι σχέσεις, ο γάμος, οι συνεργασίες, οι επαφές σας με σημαντικούς ή νέους ανθρώπους στη ζωή σας, θα είναι στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια του μήνα. Άνθρωποι ή σχέσεις επιστρέφουν σε πολλούς ενώ σε άλλους, καταστάσεις που πρέπει να δουν και να επαναπροσδιορίσουν την ποιότητα τους. Όλα αυτά θα είναι εντονότερα για κάποιους την τελευταία εβδομάδα του μήνα αλλά θα αρχίσετε να λαμβάνετε μηνύματα νωρίτερα. Προσέξτε μόνο τι ξεκινάτε τώρα, ίσως σας ταλαιπωρήσει αργότερα. Εάν πάλι πρόκειται για κάποια υπόθεση του παρελθόντος, ήρθε η ώρα να την κλείσετε ή να την συνεχίσετε από εκεί που την αφήσατε. Από τις 16/5 αυξάνονται οι επαφές και οι συζητήσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας αλλά και γενικά με τον έξω κόσμο. Έχετε πολλά να ακούσετε και να πείτε αλλά και να συμφωνήσετε, άλλωστε, ξεκινά ένας νέος κύκλος επαφών. Αν έχετε γεννηθεί από τη 1η έως τις 4 περίπου Δεκεμβρίου, οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι αρκετά έντονες και θα είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις, ιδιαίτερα στον οικογενειακό χώρο. Οι ίδιοι, προσοχή σε ζημιές και τεχνικά προβλήματα αλλά και ατυχήματα και ιώσεις.
Ο Μάιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Τοξότη
Το πρώτο μισό του μήνα σχεδόν (έως τις 13/5 περίπου), είναι αρκετά επιβοηθητικό, υπό την έννοια του ότι οι κινήσεις σας επικοινωνιακά ή ο,τι σχετίζεται με το μεταφορικό σας μέσο, τα αδέρφια σας και οτιδήποτε θελήσετε να ξεκινήσετε επιμορφωτικά, ευνοείται. Λίγη προσοχή μόνο στη βιασύνη σας και σε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορές. Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 – 11 Δεκεμβρίου΄ή έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία στην 20η – 21η του ζωδίου σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο Μάιος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσάς, ακόμα κι αν αυτό δεν θα είναι εμφανές τώρα αλλά λίγο αργότερα. Είτε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το παρελθόν σας σε σχέσεις και συνεργασίες είτε θα αποφασίσετε να καλωσορίσετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας, χρειάζεται πολύ προσεκτική εκτίμηση πριν πάρετε αποφάσεις. Δείτε καλά όλα τα δεδομένα και μην αποφασίσετε κάτι καλύπτοντας τα μελανά του σημεία. Όσοι πάλι έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (ειδικά την τελευταία), μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όσα γεγονότα λάβουν χώρα το Μάιο (θετικά ή προκλητικά), είναι μοιραία και κάτι θέλουν να σας διδάξουν. Ανοίξτε τις κεραίες σας για να το αντιληφθείτε.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here