Widgets Magazine
Ο Μάιος μέχρι και τα μέσα του θα έχει αρκετές αλλαγές αλλά και περισσότερη κίνηση και στρες για πολλούς από εσάς, ακολουθώντας τους ρυθμούς των τελευταίων ημερών του Απριλίου. Είναι όμως αρκετά πιο θετικός, παρότι υποχρεώσεις και απαιτήσεις δεν θα είναι δύσκολο να “ανάψουν” τα αίματα κάποιες φορές. Οι Υδροχόοι (και οι ωροσκόποι Υδροχόοι) θα έχετε εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα ή θέματα που αφορούν τα παιδιά σας και τις δημιουργικές διαδικασίες που έχετε στο μυαλό σας.  Μεγάλο μέρος της ενέργειας σας όμως, θα διοχετευθεί στις ανάγκες της οικογένειας και του επαγγελματικού σας χώρου.
Ο Μάιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Υδροχόου
Οι τελευταίες μέρες είναι αρκετά έντονες για εσάς. Ίσως κάποια νέα που δεν περιμένατε δημιούργησαν εντάσεις ή γενικά, βρίσκεστε σε μία ταραχή, ειδικά με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα πράγματα δεν “βγαίνουν” όπως ακριβώς τα περιμένατε. Είναι λογικό: Καλείστε να κάνετε αλλαγές από τη μία ενώ κάποιοι (όσοι έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας), δέχεστε και κάποιου είδους πιέσεις και αναγκάζεστε να οριοθετείστε και να οριοθετείτε γενικώς. Να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος, είναι περίοδος σποράς και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ακριβείς και σοβαροί στην διαχείριση των πραγμάτων διότι δεν θα αργήσει ο καιρός που θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Από τις 11/5, υποστηρίζεστε ώστε να διορθώσετε πράγματα και να αποκαταστήσετε σχέσεις επικοινωνιακά ενώ δίνεται και η ευκαιρία ουσιαστικού και γόνιμου διαλόγου με τα παιδιά σας. Νέες δημιουργικές ιδέες προκύπτουν και πολλή έμπνευση! Παράλληλα, αυξάνεται η επαφή με άτομα που σχετίζεστε ερωτικά ή νέες προτάσεις έρχονται στο προσκήνιο και τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας. Αρκετοί από εσάς θα μπείτε στο μέλλον σε διαδικασίες δέσμευσης άλλωστε, οπότε κινηθείτε προσεκτικά όσο εξερευνείτε τις επιλογές σας.
Ο Μάιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Υδροχόου
Στις 7/5 λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος του μήνα κι εσείς βρίσκεστε στην άμεση σφαίρα επιρροής της, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί από τις 4 – 5 έως τις 8 περίπου του Φεβρουαρίου. Εκείνες τις μέρες χρειάζονται προσοχή οι εντάσεις και τα γεγονότα που μπορεί να προκληθούν στον επαγγελματικό χώρο και ιδιαίτερα σε σχέση με τους ανωτέρους σας αλλά και στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, μεταξύ σας και των μελών της. Ολοκληρώνονται και αποκαλύπτονται ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και ξεκαθαρίζει η εικόνα σε σχέση με κάτι που αφορά συγγενείς ή ακίνητη περιουσία. Παράλληλα όμως, ενεργοποιείται και η προσωπική σας ζωή, με την ανάδρομη Αφροδίτη να σας φέρνει σε επαφή με το παρελθόν σας αλλά και με το… κάρμα σας! Για αρκετούς θα σημάνει μία περίοδο κατά την οποία θα σας απασχολήσουν θετικά, ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά (είτε ήδη έχετε είτε σκέφτεστε να μπείτε στη διαδικασία να αποκτήσετε) ενώ άλλοι θα θελήσετε να δημιουργήσετε κάτι σημαντικό, είτε αυτό αφορά τέχνη, είτε επιχείρηση κλπ ή θα επαναφέρετε κάποια ευχάριστη ασχολία – χόμπυ από το παρελθόν, ώστε να συνεχίσετε μαζί του. Γενικώς, επανέρχεται και η θετική σας διάθεση σε πολύ μεγάλο βαθμό, ιδιαίτερα από τα μέσα περίπου του μήνα και μετά.
Ο Μάιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου
Μπαίνει… φουριόζος ο Μάιος και βρίσκεστε κι εσείς σε μία φάση στρες, είτε γιατί κάτι ξεκινάτε και απαιτεί κίνηση, είτε γιατί επανέρχονται παλαιότεροι ρυθμοί και αναπροσαρμόζεστε κι εσείς. Μέχρι τις 13/5 και πολλές απαιτήσεις θα υπάρχουν (που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας) αλλά και η απαραίτητη ενέργεια ώστε να ανταπεξέλθετε σε αυτές. Προσέξτε μόνο ατυχήματα, ιώσεις και λοιμώξεις. Επίσης ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο επανέρχεται η ανάγκη σας να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα κομμάτια σας, άρα μία φάση όπου η εσωστρέφεια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν θα είναι εμφανές στους άλλους. Μέσα σε όλο αυτό, υπάρχει και κάποιου είδους παρασκήνιο ή τουλάχιστον γίνεστε μάρτυρες αποκαλύψεων, φαίνεται να δέχεστε διαφόρων ειδών πληροφορίες. Θα έχετε με τη σειρά σας αρκετές ευκαιρίες να χαρείτε το παιχνίδι του φλερτ (είτε αυτό σχετίζεται με πρόσωπα από το παρελθόν σας είτε όχι). Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούσαν και στο παρελθόν και τα έχετε αμελήσει ή οποιαδήποτε δημιουργική διαδικασία που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Ευχάριστα νέα και επικοινωνία με τα παιδιά σας. Αν δεν υπάρχουν, αρκετοί θα θελήσετε να το σκεφτείτε, ακόμα και να προχωρήσετε ώστε να έρθουν στη ζωή σας.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here