Widgets Magazine

Αρχικά εστιάζεστε στα οικονομικά θέματα και νιώθετε περισσότερο ανασφαλείς. Από τις 6/3 αρχίζετε σιγά σιγά και γίνεστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Ιδίως το γ’ δεκαήμερο περνάει φάση ανανέωσης και ευχάριστων γεγονότων. Με τα πολλά χιαστί που δέχεστε γενικά αυτό το χρόνο σκεφτείτε θέματα που χρειάζεται να αλλάξετε ή προσαρμογές που πρέπει να κάνετε στη καθημερινή σας ρουτίνα και διατροφή. Η φαινομενική ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 23/3 μέχρι και τις 15 Απριλίου γίνεται στον 9ο ηλιακό σας οίκο και επηρεάζει θέματα εξωτερικού, σπουδών και νομικών. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις σε ταξίδια ή σε εμπορικές συνεργασίες που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Η δεύτερη αναδρομή είναι του Δία αυτό το μήνα που θα κρατήσει μέχρι τον Ιούλιο και σας ζητάει να αναλογιστείτε θέματα όπως κατάχρηση και εμμονή, επιπολαιότητα και ηθική.

 Ο Μάρτιος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα

Από τις 6/3 μπαίνετε σε μία φάση που νιώθετε κοινωνικοί, θέλετε να ενημερώνεστε και να διαβάζετε αλλά και να κάνετε ταξίδια. Το ενδιαφέρον στρέφετε σε τομείς τέχνης και μελέτης γενικότερα και μπορεί να γνωρίσετε ανθρώπους από το εξωτερικό ή καλλιεργημένους πνευματικά. Ότι έχει να κάνει με τους τομείς αυτούς είναι καλό να γίνει πριν την αναδρομή του Ερμή γιατί ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Έτσι, αν θέλετε να αποφασίσετε κάτι σχετικό με σπουδές, ταξίδια και οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα του εξωτερικού αλλά και νομικά, σκεφτείτε το καλά την περίοδο αναδρομής και αποφασίστε μετά τις 15 Απριλίου. Με την είσοδο του Άρη σε ζώδιο και οίκο μη συμβατό για εσάς στις 17/3, οι απαιτήσεις στο χώρο της εργασίας γίνονται πιο πολλές ενώ είστε επιρρεπείς σε μικρό-ατυχήματα και συγκρούσεις. Αυτό γίνεται λόγω της κούρασης και της υπερβολικής προσπάθειας.

Ο Μάρτιος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα 

Τις πρώτες μέρες του μήνα εστιάζετε στα οικονομικά θέματα, ιδίως σε ότι αφορά φορολογικά, διακανονισμούς ή και ασφάλειες. Με την επαφή Ηλίου Ποσειδώνα στις 4/3 προσπαθήστε να δείτε καθαρά και μη δείξετε αφέλεια σε σχέση με κάποιο από τα θέματα που αναφέρθηκαν. Μετά τις 12/3 και όσο προχωράει ο μήνας, νιώθετε πιο χαρούμενοι και γεμάτοι ζωντάνια. Ιδίως στις 20 του μήνα είναι πολύ καλή μέρα για να επικοινωνήσετε τι σας αρέσει, να βγείτε ραντεβού και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Η αναδρομή του Ερμή γίνεται στον 9ο ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Προσοχή λοιπόν όλο το μήνα αλλά και μέχρι τις 15/4 για οποιαδήποτε απόφαση έχει να κάνει με αυτά τα θέματα.

Ο Μάρτιος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα  

Το δικό σας δεκαήμερο έχει ένα πολύ ωραίο μήνα. Πρώτες μέρες περνάτε όμορφα, διασκεδάζετε και νιώθετε αισιόδοξοι. Στο σπίτι υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και αρμονικό κλίμα ενώ είναι πολύ πιθανό να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν γραφειοκρατικά και οικονομικές εκκρεμότητες. Ο Δίας θα αναδρομήσει στον 4ο οίκο σας και αυτό σας λέει να σκεφτείτε τις ευκαιρίες που έχετε και να μη δείξετε απληστία. Ο Άρης από τον 5ο οίκο σας μέχρι και τις 17/3 σας δίνει ενεργητικότητα, ερωτική διάθεση ενώ είναι ιδανική εποχή για απόδοση στα σπορ και την επιχειρηματικότητα. Διαμάχες με τα παιδιά ενδέχεται να υπάρξουν ή απλά να απορροφήσουν πολύ από τον χρόνο σας. Γύρω στις 11 του μήνα ξαφνικό γεγονός σας βγάζει από τη ρουτίνα και σας δίνει ευκαιρίες για καινούριες εμπειρίες, γνωριμίες και μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here