Widgets Magazine

Ανήκετε στην τετράδα των ζωδίων που ταλαιπωρήθηκαν, επηρεαζόμενα από τις πρόσφατες εκλείψεις. Όμως η συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 5ο φυσικό σας οίκο βοήθησε και συνεχίζει να βοηθάει  σε ερωτικά θέματα, την δυνατότητα δημιουργίας (ειδικά καλλιτεχνικής) και συμπερασματικά, στη διάθεση σας. Αυτό θα συνεχιστεί για την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, από εκεί κι έπειτα, το σταδιακό πέρασμα πλανητών στον Κριό, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας σας σε κάποιες περιπτώσεις. Τα παραπάνω θα τονίσει ακόμα περισσότερο η αναδρομή του Ερμή, που θα επαναφέρει ζητήματα του παρελθόντος και ίσως δημιουργήσει κάποιου είδους διλήμματα. Η αναδρομή του Δία στο ζώδιο σας, εξίσου σημαντική, θα προετοιμάσει το έδαφος για μελλοντικές εξελίξεις.

Ο Μάρτιος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι σχετικά ουδέτερες, με εξαίρεση την Πανσέληνο που δεν θεωρείται αρνητική για εσάς, το αντίθετο. Ασφαλώς, πάντα η τόσο μεγάλη συμμετοχή του Ποσειδώνα απαιτεί αφυπνισμένη δυνατότητα διάκρισης, πόσο μάλλον όταν αφορά τον «ευαίσθητο» τομέα των φλερτ και του έρωτα. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη αρχικά να περνούν στο ζώδιο του Κριού, «ξυπνάτε» από την νάρκη των Ιχθύων που ευθύνεται για διαθέσεις απόλυτης χαλάρωσης και μπαίνετε σε ρυθμούς καθημερινότητας. Ο Κρόνος είναι υποστηρικτικός προς εσάς αλλά με τα τετράγωνα του με τον Ερμή και την Αφροδίτη, προκύπτουν δυστοκίες στην επικοινωνία και στην καθημερινότητα σας, γύρω στις 10 με 13/ Μαρτίου. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 17/3 επίσης δεν είναι αρνητική, όμως Άρης είναι αυτός και το πέρασμα του από τον 3ο φυσικό σας οίκο πρέπει να σας υποψιάσει για εκνευρισμούς και πιθανές λεκτικές διαμάχες και να σας κάνει προσεκτικούς στις μετακινήσεις, ειδικά με την αναδρομή του Ερμή να δυσκολεύει τα της καθημερινής εργασίας και ρουτίνας. Ίσως επανέλθουν ζητήματα υγείας ή θέματα της καθημερινής σας ζωής για να ζητήσουν επίλυση. Ο μήνας κλείνει με μία Πανσέληνο που δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία σας. Αφήστε σημαντικές αποφάσεις κι ενάρξεις γι’ αργότερα και ασχοληθείτε με όσα αφήσατε στη μέση.

Ο Μάρτιος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου άσχημα, το τελευταίο διάστημα βοηθηθήκατε από το πέρασμα των πλανητών στους Ιχθύς. Τα οικονομικά, με την  απομάκρυνση του Άρη από το δεκαήμερο σας αρχίζουν να «ανασαίνουν» και το σημαντικό: Ο Δίας ετοιμάζεται σιγά – σιγά για την αναδρομή του, άρα επιστρέφει σύντομα στο δεκαήμερο σας, χαρίζοντας εύνοια και προσωπικές επεκτάσεις. Μήνας αναμονής ο Μάρτιος λοιπόν, για τα καλύτερα που θα έρθουν σύντομα. Μέχρι τότε, θα «επανέλθετε» από την χαλαρότητα και την ηρεμία των Ιχθύων στα της καθημερινότητας, που θα αρχίζουν να έχουν απαιτήσεις. Άλλωστε η αναδρομή του Ερμή αφορά τον 6ο φυσικό σας οίκο, οίκο καθημερινότητας, εργασίας, υγείας και διατροφής. Θέματα που έμειναν στη μέση σε σχέση με τα παραπάνω επανέρχονται για να λυθούν. Ίσως θελήσετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να αποφασίσετε να «πετάξετε» τα… κιλά του Δία: Ξεκινήστε με όλα αυτά μέχρι τα μέσα Μαρτίου, η περίοδος της αναδρομής του Ερμή δεν είναι η κατάλληλη. Αποφύγετε επίσης να προβείτε σε λήψεις σοβαρών αποφάσεων τότε ή να ξεκινήσετε σημαντικά projects.

O Mάρτιος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Αρκετοί θα ταλαιπωρηθήκατε σίγουρα με την τελευταία έκλειψη, όμως το τελευταίο διάστημα σας αποζημιώνει. Ο Μάρτιος ξεκινάει για εσάς με τον καλύτερο τρόπο και θεωρήστε οι πλέον ευνοημένοι των ημερών, σε ένα μήνα αρκετά δύσκολο για τους περισσότερους. Είναι διάστημα κατά το οποίο μπορείτε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να δημιουργήσετε (ιδανικές μέρες για τους καλλιτέχνες του ζωδίου) ή να χαλαρώσετε και να βγάλετε τον ρομαντισμό σας στην επιφάνεια. Όλα αυτά προϋποθέτουν και χρήματα βέβαια: Ο Άρης στον τομέα των οικονομικών σας θα σας το υπενθυμίσει και η τσέπη σας ίσως… τσούξει λίγο. Η Νέα Σελήνη του μήνα, δείχνει ότι κάτι σημαντικό μπορεί να ξεκινήσει για εσάς και ο έρωτας διεκδικεί τη θέση του εδώ. Από εκεί κι έπειτα, παρ’ όλο που η επιρροή των δύσκολων όψεων του μήνα δεν σας αφορά τόσο σε γενικό επίπεδο (εκτός αν αφορά το προσωπικό σας ωροσκόπιο), θα πρέπει να θυμάστε ότι η περίοδος αναδρομής του Ερμή, δεν σας εξαιρεί. Ισχύει ό,τι και για όλους: Αποφεύγονται οι σοβαρές αποφάσεις, τα νέα ξεκινήματα και οι σημαντικές αγορές και δίνεται βάση στην επαναφορά παλαιότερων θεμάτων που προκύπτουν για να κλείσει ο κύκλος τους. Κάντε σχέδια, οργανώστε τις σκέψεις σας αλλά μην βιάζεστε να δράσετε.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here