Widgets Magazine

Η συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο σας, δείχνει ότι σημαντικά πράγματα έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα συνεχιστεί για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδίου σας, για ένα μέρος του Μαρτίου, στην αρχή του. Ταυτόχρονα, ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη έως τις 17/3 αφήνοντας τα δύο πρώτα δεκαήμερα που ταλαιπωρήθηκαν από την παρουσία του κι επηρεάζοντας το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου πλέον. Ο μήνας ξεκινάει με μία δύσκολη Πανσέληνο που γίνεται στον άξονα σας και προχωράει βγάζοντας στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που θα κληθείτε να εξετάσετε και τελειώνει επίσης με Πανσέληνο, με ψυχολογική επίδραση και κλείσιμο κάποιου κύκλου αυτή τη φορά.

Ο Μάρτιος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Ο μήνας ξεκινάει και τελειώνει με Πανσέληνο, με την πρώτη, στις 2/3 να γίνεται στο απέναντι ζώδιο, την Παρθένο. Χαρακτηριστικό της είναι η συγκέντρωση πλανητών στο δικό σας ζώδιο όμως και η συμμετοχή του Ποσειδώνα. Υπό αυτές τις συνθήκες προσέξτε τον προσανατολισμό σας κι ας έχετε κατά νου ότι οι μέρες απαιτούν ασκήσεις ρεαλισμού και «μικρό καλάθι» σε όσα προκύπτουν, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Μαρτίου. Μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα, το ενδιαφέρον σας θα αρχίσει να επικεντρώνεται στα οικονομικά με τους Ερμή και Αφροδίτη να περνούν στον Κριό και στον 2ο σας οίκο πρώτοι. Από τις 17/3 ο Άρης αφήνει το ζώδιο του Τοξότη και περνάει σε αυτό του Υδροχόου, λειτουργώντας πλέον υποστηρικτικά. Από αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ενεργοί σε ομάδες στις οποίες συμμετέχετε και να δημιουργήσετε νέους στόχους. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ο Ερμής μπαίνει σε σκιά για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 23/3 και να επαναφέρει οικονομικά θέματα που ζητούν επίλυση και θα πρέπει να επανεξετάσετε. Αρνητική περίοδος για ενάρξεις νέων πραγμάτων και σοβαρές αποφάσεις αλλά θετική για να λήξετε ζητήματα οικονομικά και να αντιμετωπίσετε παλιούς φόβους.

Ο Μάρτιος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Η Πανσέληνος που εγκαινιάζει ουσιαστικά τον ερχομό του Μαρτίου, αφορά άμεσα όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές Μαρτίου και η πρώτη όψη του μήνα, το τετράγωνο Ερμή – Άρη, όσους έχουν γεννηθεί 10 – 12 Μαρτίου.  Για τους μεν πρώτους ισχύει ότι ειπώθηκε και για το πρώτο δεκαήμερο: Χρειάζεται δυνατότητα διάκρισης και αποφυγή των μεγάλων προσδοκιών που προκύπτουν αυτές τις μέρες, προκειμένου να αποφευχθούν και οι απογοητεύσεις. Για τους δεύτερους, ο μήνας ξεκινάει με «εριστική» διάθεση, με το τετράγωνο Ερμή – Άρη να τους επηρεάζει επικοινωνιακά προκαλώντας ‘’λεκτικά’’ ατυχήματα αλλά και με πιθανότητα κυριολεκτικών ατυχημάτων, άρα και ανάγκη για προσοχή. Μέρες αποκαλύψεων επίσης. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ο Ερμής μπαίνει σε σκιά για να γυρίσει λίγο αργότερα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Κριού και να επανέλθει στο δικό σας. Αυτό θα φέρει στην επιφάνεια και οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος αλλά και γενικά θέματα που σας αφορούν και θα χρειαστεί να εξετάσετε. Η πορεία αυτή, ευνοεί κάθε είδους καθάρσεις και κλεισίματα κύκλων, αλλά όχι ενάρξεις νέων και λήψεις οριστικών σημαντικών αποφάσεων.

Ο Μάρτιος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων

‘Οσοι έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου, δηλαδή κοντά στις 11-12 Μαρτίου, υποδέχεστε την πρώτη μέρα της άνοιξης μάλλον αναστατωμένοι. Η επικοινωνία είναι δύσκολη υπόθεση με το τετράγωνο Ερμή – Άρη, το τιμώμενο συναίσθημα είναι ο θυμός και ο εκνευρισμός και συχνά η ενέργεια καταλήγει σε λεκτικές διαμάχες, ζημιές και ατυχήματα. Προσοχή σε όλα αυτά, όσο ο Άρης επηρεάζει το δεκαήμερο σας από το ζώδιο του Τοξότη, οι διαθέσεις είναι οξυμένες και το περιβάλλον εκρηκτικό. Αυτό τελειώνει στις 17/3, αφού έχει προηγηθεί μία Νέα Σελήνη με την συμμετοχή του που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση λόγω της Άρειας επιρροής της. Εξαίρεση σε όλο αυτό, το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στην αρχή του μήνα, που μπορεί να λειτουργήσει κατευναστικά αλλά και πολύ ευνοϊκά για εσάς. . Η αναδρομή του Ερμή, σημαντικότατου πλανήτη για εσάς, έρχεται να επαναφέρει το επικοινωνιακό κομφούζιο και μαζί του, θέματα που έρχονται από το παρελθόν στην  επιφάνεια και σας αναγκάζουν να ασχοληθείτε μαζί τους. Μέσα σε όλα μπορεί να είναι και οικονομικά και να προκύψουν ξαφνικά έξοδα στο τέλος του μήνα γι’ αυτό τον λόγο. Δεν είναι κατάλληλες οι μέρες ούτε για να ξεκινήσετε νέα πράγματα τώρα, ούτε για νέες αγορές ή σημαντικές αποφάσεις.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here