Widgets Magazine

Μήνας γενεθλίων για τους περισσότερους από εσάς: Έχετε όλες μας τις ευχές! Μήνας όμως και αναδρομής του Ερμή, που θα σας βάλει σε διαδικασία να σκεφτείτε πολλά για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας… Μέσα σ’ όλα, υπάρχει και μία τάση για «μυστικά» και παρασκηνιακές κινήσεις. Με δεδομένο το ότι θα δείτε να επιστρέφουν πρόσωπα και πράγματα αυτόν το μήνα, φροντίστε να μην έρθετε σε δύσκολη θέση. Τα θετικά έρχονται από τον Ουρανό, που από το ζώδιο του Ταύρου πλέον, θα υποστηρίξει θέματα γνώσης και επικοινωνίας και θα σας βάλει τα επόμενα χρόνια όλους σταδιακά να αναπτύξετε νέους τρόπους σκέψης.

Ο Μάρτιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Είστε οι πρώτοι που θα δεχτείτε την εύνοια του Ουρανού από τον Ταύρο στον 3ο φυσικό σας οίκο (αρχικά όσοι έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες και οι υπόλοιποι σταδιακά στο μέλλον): Νέοι ορίζοντες στον τρόπο σκέψης σας, συχνά με εναλλακτικό πρόσημο, επιμόρφωση αλλά και αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας και μετακίνησης. Πάρα ταύτα, με τον Ερμή ανάδρομο, μην αποφασίσετε τώρα αγορά ή αλλαγή μεταφορικού μέσου και γενικά, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Γενικά, αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις τώρα. Προσοχή σε μυστικές συναντήσεις … ερωτικής φύσεως, στις αρχές του μήνα. Η Πανσέληνος στις 21/3 λαμβάνει χώρα στον τομέα των οικονομικών σας, όπου μπορεί να υπάρξουν κάποιες εμπλοκές. Ο Χείρωνας εκεί πλέον, θα βγάλει στην επιφάνεια από τώρα και στο εξής «πληγές» στον τομέα αυτόν, προκειμένου να τις επουλώσετε και να κερδίσετε σε αυτοπεποίθηση. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, ιδανικές για να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και να προσελκύσετε θαυμαστές.

Ο Μάρτιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Η Νέα Σελήνη στις 6/3, γίνεται στο δικό σας δεκαήμερο και η επιρροή αφορά όσους έχετε τα γενέθλια σας  εκεί κοντά. Εύκολη, δεν μπορεί να θεωρηθεί. Σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και στο μεσοδιάστημα Άρη – Κρόνου, χρειάζεται προσοχή και στην υγεία σας και στην ικανότητα διάκρισης σας όχι μόνο τώρα, αλλά όλη τη χρονιά, προκειμένου να αποφύγετε απογοητεύσεις. Το παρελθόν σας θα παίξει το ρόλο του κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών ώστε να τα διαχειριστείτε. Μέσα σε όλα, μπορείτε να επαναφέρετε παλαιότερες ιδέες για επανεξέταση και να τις δείτε με άλλο βλέμμα. Πολλές συζητήσεις, συναντήσεις ή μετακινήσεις προκύπτουν επίσης και χρειάζεται προσοχή στο πως θα τις διαχειριστείτε με τον ανάδρομο Ερμή να προκαλεί ασυνεννοησία, αναβολές, καθυστερήσεις. Ίσως υπάρξουν θέματα με το μεταφορικό σας μέσον και είναι χρήσιμο να θυμάστε ότι η περίοδος δεν ενδείκνυται για αγορές ή αλλαγές μέσων μεταφοράς, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και υπολογιστές.

Ο Μάρτιος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Ο Δίας έχει πλέον αρχίσει να δείχνει τις διαθέσεις του για όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου (10 έως και 14/3) και θα συνεχίσει να το κάνει κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, φέρνοντας επαγγελματικές ευκαιρίες, επεκτάσεις και αναγνώριση. Αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι οι υπερβολές, οι λάθος εκτιμήσεις και η αβάσιμη υπεραισιοδοξία που μπορεί να προκύψει. Ειδικά σε συνδυασμό με την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, δεν είναι δύσκολο να συμβεί κάτι από αυτά. Με τη σειρά σας, θα επαναφέρετε ζητήματα που αφορούν εσάς προσωπικά αλλά και τις σχέσεις και συνεργασίες σας, προς επανεξέταση. Μην τάζετε πολλά και προσέξτε τι σας τάζουν. Δεν είναι καιρός για ανοίγματα νέων κύκλων αλλά για επανεξέταση και ίσως κλείσιμο παλιών. Από τα μέσα του μήνα και μετά, οι απαιτήσεις σε μετακινήσεις αλλά και συναντήσεις – συζητήσεις, θα είναι αυξημένες. Με δεδομένη την επιρροή του ανάδρομου, θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και αναβολές και θα νιώσετε ότι η επικοινωνία χωλαίνει. Προτιμότερο να παρατηρείτε και να διεκπεραιώνετε παλιότερα ζητήματα (θα έχετε τέτοιες ευκαιρίες), προσέχοντας κρυφές κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here