Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Μετά το πρώτο δεκαήμερο αρχίζουν οι ανατροπές και τα απρόσμενα γεγονότα στον τομέα των οικονομικών ως αποτέλεσμα των εντάσεων που ήδη βιώνετε λόγω της κυριαρχικότητας σας. Από τις οκτώ του μήνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην καταγράψετε απώλειες. Μπορεί να μην είναι μόνο οικονομικές αλλά θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι για να μην τραυματιστεί το κύρος σας. Επαναπροσδιορίστε τις αξίες σας, γιατί θα δοκιμαστούν. Αν υπολογίζετε μόνο την υλική πλευρά των πραγμάτων οι ανατροπές θα είναι πιο δύσκολες. Το καλό είναι πως θα έχετε έντονη κοινωνική δραστηριότητα και θα είστε αρεστοί σε παρέες και κύκλους. Είναι ευκαιρία για εξόδους με το ταίρι σας για τους δεσμευμένους αλλά και για όσους είστε αδέσμευτοι, η γοητεία σας θα φέρει κοντά σας ευχάριστες συναναστροφές.

2ο δεκαήμερο

Ο Μάρτιος σας βρίσκει με έντονη δράση για τα οικονομικά σας θέματα. Είστε διεκδικητικοί και κυριαρχικοί με τα χρήματα αλλά και με ότι πιστεύετε πως είναι δικό σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με το ταίρι σας που ίσως δεν αντέχει την πίεση σας. Από τις 12 ως τις 15 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε θέματα οικονομικά αλλά και σχέσεων με τρόπο δομημένο και με αποτελέσματα που θα έχουν διάρκεια. Από 15 ως 25 Μαρτίου προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι. Θα νιώθετε ανικανοποίητοι και ο θυμός θα κυριαρχεί στην συμπεριφορά σας για αυτά που θέλετε και δεν έχετε ακόμα. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε οδηγήσει σε θέση άμυνας τους γύρω σας με αποτέλεσμα να προσπαθούν με προφάσεις να αποφύγουν τη πίεση σας. Αυτές τις μέρες μην πιστεύετε κανέναν για να αποφύγετε εξαπατήσεις.

3ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας βρίσκει με τάσεις απομόνωσης και ενδοσκόπησης. Έχετε μελαγχολική διάθεση και θέλετε να κοιτάξετε στο βάθος της ψυχής σας. Είναι πιθανόν να έχετε διαισθητικά όνειρα για θέματα του παρελθόντος που νομίζατε πως έχουν κλείσει, αλλά επανέρχονται. Δεν τα επαναφέρει το περιβάλλον σας ή οι καταστάσεις αλλά η ψυχολογία σας είναι που ανακινεί θέματα από πριν. Από τα μέσα του μήνα η περισυλλογή σας θα βαθύνει και μπορεί να φτάσετε στα όρια της κατάθλιψης. Ο τρόπος για να έχετε θετικά αποτελέσματα και να αποφύγετε τη στενοχώρια είναι να αντιμετωπίσετε με αγάπη τα συναισθήματα σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απομονωθεί, και χρησιμοποιήστε το χρόνο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Δείτε τα λάθη σας και προσπαθήστε με αγάπη και όχι με αυστηρότητα να επανορθώσετε ότι μπορείτε.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη Μαρτίου 2019: Κάτω από την επιφάνεια
Επόμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019 – Ταύρος
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here