Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Ο Μάρτιος σας βρίσκει ευνοημένους σε σχέσεις και συνεργασίες. Είστε ελκυστικοί, κερδίζετε τους γύρω σας και υπάρχει το υπόβαθρο για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σχέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, ανατροπές σε θέματα καριέρας δεν σας αφήνουν να το χαρείτε. Σας επιβάλλονται από τις συγκυρίες, αλλαγές που  μεταβάλλουν τους επαγγελματικούς σας στόχους. Απρόσμενες αποκαλύψεις σε νομικά θέματα ή φιλοσοφικές σας πεποιθήσεις μπορεί να σας σοκάρουν. Μη τρομάξετε μιας και πρόκειται για θέματα που φαινόταν πως μπορεί να υποβόσκουν αλλά δεν είχαν έρθει στην επιφάνεια. Αν και δύσκολη διαδικασία αυτή, είναι αναγκαία γιατί θα σας κάνει να δείτε την αλήθεια και θα σας οδηγήσει πιο κοντά στις πραγματικές σας ανάγκες. Τώρα καταλαγιάζουν οι εντάσεις που είχατε το προηγούμενο διάστημα στον τομέα της καριέρας.

2ο δεκαήμερο

Ο Μάρτιος σας βρίσκει ήδη πιεσμένους στη καθημερινότητα αλλά και στο χώρο εργασίας. Αντιμετωπίζετε αυστηρότητα και δεν σας συγχωρούνται λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε και στην υγεία σας την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και πειθαρχία για να τη διαφυλάξετε. Από την άλλη πλευρά νιώθετε δυναμισμό και θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες στα θέματα καριέρας και εξέλιξης. Αυτό είναι καλό για τους αυτοαπασχολούμενους, αλλά μπορεί να γίνει προβληματικό για όσους έχετε εξαρτημένη σχέση εργασίας, γιατί οι προϊστάμενοι σας ίσως νιώσουν πως τους παραγκωνίζετε. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε με συνεργατικό τρόπο την ενεργητικότητα σας αυτή, για να αποφύγετε συγκρούσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σας απασχολήσουν οικονομικές  εκκρεμότητες που σχετίζονται με άλλους – εφορία, ταμεία, δάνεια- όπου θα επανεξετάσετε τα θέματα αυτά για να δείτε κατά πόσο οι συμφωνίες που έχετε κάνει σας συμφέρουν.

3ο δεκαήμερο

Αισιόδοξους και ορεξάτους σας βρίσκει ο Μάρτιος. Θέλετε να διασκεδάσετε να φλερτάρετε και να χαρείτε. Από τις αρχές του μήνα θα σας απασχολούν επίσης κοινά οικονομικά με άλλους καθώς θα σας έρχονται πληροφορίες από το παρελθόν. Προσέξτε τι θα πιστέψετε γιατί οι ανακρίβειες είναι καλά κρυμμένες και τα λόγια ξεφεύγουν αυτή την περίοδο. Ειδικά στα μέσα του μήνα μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις μόνο από αυτά που θα ακούσετε. Από εκεί και μετά η δομή της καθημερινότητας σας θα ευνοήσει την αυξημένη δράση σας σε θέματα καριέρας, και μαζί με την έμπνευση που θα έχετε θα πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα, όχι τόσο σε νέες δραστηριότητες αλλά κυρίως στις εκκρεμότητες που θέλετε να κλείσετε από το παρελθόν. Αυτό θα γίνει σχεδόν από μόνο του καθώς η επαγγελματική σας δράση θα μεταλλάσσει θετικά το εργασιακό σας περιβάλλον. Μέχρι το τέλος του μήνα θα συνεχίσετε να έχετε καλή διάθεση και ευκαιρίες για διασκέδαση οπότε απολαύστε το!

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019 – Καρκίνος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019 – Παρθένος
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here