Widgets Magazine

Εξαιρετικά σημαντικός ο Μάρτιος σε ό,τι σας αφορά. Ο Ουρανός, πλανήτης των μεγάλων αλλαγών και κυβερνήτης του ζωδίου σας, εισέρχεται για τα επόμενα χρόνια οριστικά στον Ταύρο κι αυτό μεταφράζεται σε πολλές ανακατατάξεις στις δικές σας ζωές. Οι πρώτοι που θα αρχίσετε να το βιώνετε από αυτόν το μήνα, είστε όσοι έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου. Οι υπόλοιποι, έχετε έναν απαιτητικό μήνα λόγω του Άρη που δημιουργεί κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και καριέρας. Ο τομέας των οικονομικών είναι επίσης σημαντικός αυτό το μήνα, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον 2ο φυσικό σας οίκο.

Ο Μάρτιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Αν διαβάσατε την εισαγωγή, θα καταλάβατε ότι περνάτε σε μία νέα, εντελώς διαφορετική φάση από αυτόν το μήνα. Όσοι έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου, θα δείτε να αλλάζουν πράγματα στην οικογενειακή σας κατάσταση αλλά και στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί οι αλλαγές να μην είναι εύκολες, ο Ουρανός όμως απαιτεί αλήθεια κι αυτή θα σας αναγκάσει να δείτε κατάματα. Οι ίδιοι μπορεί να νιώθετε κάποιου είδους αναταραχή. Το θέμα είναι ότι ενεργοποιείται και η έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου παράλληλα, άρα ας είστε προετοιμασμένοι για έναν «νευρικό» μήνα. Προσοχή στην υγεία σας, βρείτε φυσικούς τρόπους να εκτονώσετε την ένταση. Τις δέκα πρώτες μέρες, έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την εμφάνιση σας, όλοι οι εκπρόσωποι του δεκαημέρου. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο: Είτε θα σας επιστρέψουν χρήματα, είτε θα φροντίσετε να τακτοποιήσετε παλαιότερες εκκρεμότητες.

Ο Μάρτιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης από τον Ταύρο ξεκινά να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και πιο συγκεκριμένα, ό,τι αφορά το σπίτι, τους γονείς, την οικογένεια αλλά και τα επαγγελματικά σας. Αυξημένες υποχρεώσεις εκεί λοιπόν, και απαιτήσεις που προκαλούν εκνευρισμούς. Προσοχή σε ζημιές, ιώσεις, χτυπήματα και ατυχήματα. Προσοχή και στην επικοινωνία, διότι δεν είναι δύσκολο με τον εκνευρισμό να προκύψουν και παρεξηγήσεις.  Από τις 10 έως τις 18 Μαρτίου, έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την εμφάνιση σας. Ψυχολογικά μπορεί να μην είστε στα καλύτερα σας, γιατί νιώθετε ότι διανύετε περίοδο κλεισίματος ενός κύκλου κι αυτό σας επηρεάζει συναισθηματικά. Με την αναδρομή του Ερμή, η προσοχή στρέφεται στα οικονομικά (ανάλογα με το ωροσκόπιο σας και να σας επιστρέψουν χρήματα είναι πιθανό αλλά και να διακανονίσετε παλιότερες υποχρεώσεις σας).  Επαναπροσδιορισμός αξιών, αλλά και ζητήματα αυτοπεποίθησης. Εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε (ή να μη νιώθετε) καλά, θα απασχολήσουν τις σκέψεις σας.

Ο Μάρτιος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Φίλοι, ομάδες ανθρώπων, κοινές δραστηριότητες, είναι κάποια από τα πράγματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα και ευνοούνται. Το πρώτο μισό του μήνα είναι πιο ήπιο για εσάς (εκτός κι αν έχετε πλανήτες ή μαθηματικά σημεία  που δέχονται τις δύσκολες επιρροές του μήνα). Από τα μέσα του μήνα και μετά, αυτό αλλάζει. Χρειάζεται προσοχή αν θέλετε να αποφύγετε ρήξεις και παρεξηγήσεις, όχι μόνο με πρόσωπα της οικογένειας και συνεργάτες αλλά και με το έτερον σας ήμισυ. Προσοχή και σε ζημιές και ατυχήματα αλλά και σε μικρο – ασθένειες. Από τις 18 του μήνα, έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την εμφάνιση σας, αρκεί να μην αποφασίσετε ριζικές αλλαγές τώρα. Ο τομέας των οικονομικών θα παρουσιάσει κινητικότητα, με τον ανάδρομο Ερμή να κινείται στον 2ο φυσικό σας οίκο. Είτε τακτοποιείτε παλαιότερες εκκρεμότητες, είτε επιστρέφετε ή σας επιστρέφουν χρήματα. Μέσα στο πρόγραμμα και οι καθυστερήσεις πάνω σε αυτά τα θέματα. Με τη σειρά σας, θα επαναπροσδιορίσετε τι είναι πραγματικά εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια, ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.  

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here