Widgets Magazine
Σίγουρα, το κουβάρι που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα, αρχίζει σταδιακά να απεμπλέκεται. Η αναδρομή του Ερμή για εσάς, αφορά έναν οίκο καθημερινό, πρακτικό και αυτό δεν διευκολύνει καθόλου τις κινήσεις σας. Αρκετοί ίσως να “εγκλωβιστήκατε”, πιθανόν λόγω του μεταφορικού σας μέσου. Όλα τα παραπάνω θα αρχίσουν να αποκαθίστανται σταδιακά και το δεύτερο μισό του μήνα θα δρομολογήσετε όσα δέχονταν εμπόδια. Παρά τα βάρη που σηκώνετε στους ώμους σας, θα αρχίσετε να διακρίνετε την αχτίδα φωτός που τόσο έχετε ανάγκη. Για πολλούς θα αρχίσουν τα χαμόγελα και αιτία θα είναι ο έρωτας.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Αιγόκερω
Μπορεί να ταλαιπωρηθήκατε επικοινωνιακά ή να είχατε διαφόρων ειδών ζημιές το προηγούμενο διάστημα, όμως όλα θα πάρουν το δρόμο τους σιγά – σιγά. Σαφώς το διάστημα μέχρι τουλάχιστον τα μέσα του μήνα  δεν ενδείκνυται για υπογραφές – συμβόλαια και αγορές και ως τότε θα πρέπει παράλληλα να προσέχετε και τι λέτε και τι ακούτε. Όμως με κάποιο τρόπο πέφτουν οι ρυθμοί, αλλάζει η διάθεση σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα σε όλους τους τομείς. Από τις 5 έως τις 14/3, το παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα είναι δικό σας αλλά ακόμα κι αν θέλετε απλά να διασκεδάσετε, το Σύμπαν σας ωθεί να το κάνετε. Αυξημένη δημιουργικότητα και νέες καινοτόμες ιδέες για τους καλλιτέχνες του ζωδίου. Αν έχετε γεννηθεί από 25 έως 27/12 δε, καθόλου απίθανο να σας χτυπήσει απρόοπτα την πόρτα ο ίδιος ο θεός έρωτας. Προσέξτε μόνο όσα λέτε και όσα ακούτε ώστε να αποφύγετε κάθε πιθανότητα παρερμήνευσης. Θετικός και γόνιμος από κάθε άποψη λοιπόν ο Μάρτιος, με τις όποιες κακοτοπιές να αποφεύγονται αν ενεργήσετε προσεκτικά, όπως  συνηθίζετε.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Αιγόκερω
Το δεύτερο μισό του Μαρτίου είναι το πιο ωφέλιμο κομμάτι του για εσάς αλλά το πρώτο, είναι και το πιο απαιτητικό. Υποδέχεστε τον Άρη στο δεκαήμερο σας από τις αρχές του μήνα ήδη και τα μέσα του βρίσκετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε όσα έχετε κατά νου. Μην υπολογίσετε όμως χωρίς τον… ανάδρομο Ερμή και πέσετε στην παγίδα του κακού timing. Φροντίστε τις ανοιχτές σας υποθέσεις και χαρίστε τους χρόνο και ασχοληθείτε αργότερα με ενάρξεις. Τα ίδια ισχύουν και για αγοραπωλησίες, ειδικά μεταφορικών μέσων και ηλεκτρονικών. Από τα μέσα Μαρτίου και μετά δε, η Αφροδίτη γίνεται υποστηρικτής σας, “ανεβάζει” τις μετοχές σας στον ερωτικό τομέα και σας προτρέπει να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας και αυξημένη έμπνευση. Αποκαθίσταται η επικοινωνία και οι τυχόν παρεξηγήσεις με τους γύρω σας και οι συζητήσεις “γλυκαίνουν”. Πολλοί, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα  χόμπι, κάτι δημιουργικό που να σας ευχαριστεί. Από τις 17/3 κι έπειτα, χαμηλώνουν ακόμα περισσότερο οι τόνοι και το στρες σας.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Αιγόκερω
Η αλήθεια είναι ότι από τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας, εσείς είστε εκείνο που σηκώνετε το μεγάλο βάρος. Ο μήνας ξεκινά δύσκολα, βρίσκοντας πολλούς από εσάς απογοητευμένους. Κλείνουν ή ήδη έκλεισαν κάποιοι κύκλοι και το συναίσθημα είναι εκείνο της ανεπάρκειας: Είτε δεν λαμβάνετε συναίσθημα είτε θέλετε αλλά δεν μπορείτε να δώσετε αυτή την εποχή. Για άλλους, το θέμα είναι οικονομικό. Τα καλά νέα, αφορούν κάποιου είδους απελευθέρωση, που θα γίνει σταδιακά για όλους. Το πώς μπορεί να μεταφραστεί, εσείς θα το διαπιστώσετε. Διότι αλλάζει για πολλούς ριζικά η ζωή, από μέσα προς τα έξω και το αντίθετο. Αλλάζετε εσείς, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε αυτή τη στιγμή. Μέσα στον εγκλωβισμό που νιώθετε, θα έρθει ένα χέρι βοηθείας από κάπου κι αυτό θα σας ανακουφίσει. Θα ενεργοποιηθείτε μάλιστα αρκετά μετά τα μέσα του μήνα, βλέποντας τα πράγματα με άλλο μάτι. Θα δοθούν τα εναύσματα αλλά παράλληλα, θα αυξηθεί και το στρες που ελπίζουμε να είναι τουλάχιστον δημιουργικό. Προσοχή σε εντάσεις μόνο, ζημιές και ατυχήματα αλλά και την έκφραση του θυμού ή της ζήλιας σας κοντά στις 23/3, ειδικά αν έχετε γεννηθεί από 14 έως και 16 Ιανουαρίου.
*Για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι  χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου  σας.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here