Widgets Magazine
Πρωταγωνιστές των ημερών και τον Μάρτιο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το μεγαλύτερο μέρος του. Μαζί με τις ευχές μας για τα γενέθλια σας και μία χρονιά γόνιμη, σας τον περιγράφουμε με χαρούμενα χρώματα. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να σας μπέρδεψε κάπως ή να σας αποπροσανοτόλισε, αλλά πάντα υπάρχει εκείνο το μέρος που μπορείτε να αποσύρεστε και να περιμένετε με σοφία την κατάλληλη στιγμή για να επανέλθετε. Το πρώτο μισό του μήνα θα συνεχίσουν να είναι κάπως έτσι τα πράγματα αλλά όλα στη πορεία λειτουργούν υπέρ σας και σας δίνουν την ευκαιρία να δράσετε με αποτελεσματικότητα.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο των Ιχθύων
Βρίσκεστε με το ένα πόδι στο… παρελθόν, με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας. Προφανώς θα έχετε να διαπραγματευτείτε με άτομα και καταστάσεις που σας γύρισαν πίσω στο χρόνο κι έτσι θα συνεχίσει να γίνεται για μεγάλο μέρος του Μάρτη. Αφήστε τις αποφάσεις και τις ενάρξεις για μετά τα μέσα του μήνα. Να είστε σίγουροι ότι από ‘κει και πέρα όχι μόνο θα αποκατασταθεί η επικοινωνία και πολλές από τις τυχόν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος αλλά θα γίνει και πιο ζεστή, έως και ερωτική για πολλούς. Θα έχετε την ευκαιρία για κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σας αν είστε δεσμευμένοι, ή μίας γνωριμίας οι αδέσμευτοι. Εύνοια σε σπουδές επίσης. Μην αποφασίσετε όμως την αγορά κάποιου μέσου πάνω σε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Αν βοηθά και το ωροσκόπιο σας, όλα καλά λοιπόν και στη πορεία ακόμα καλύτερα. Τις πρώτες μέρες του μήνα, λίγη προσοχή σε παρεξηγήσεις κι εκνευρισμούς με φίλους, αν έχετε γεννηθεί 28 -29 Φεβρουαρίου.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο των Ιχθύων
Από τις αρχές του μήνα ήδη, υπάρχει μία αυξημένη ανάγκη για κοινωνική συναναστροφή, είτε αυτή η ανάγκη προέρχεται από εσάς, είτε επιβάλλεται από εξωτερικούς παράγοντες. Έτσι, συναντιέστε με φίλους ή με ομάδες ανθρώπων με κοινούς στόχους. Κι εφόσον αναφέρθηκαν οι στόχοι, τα πράγματα δείχνουν και να θέτετε νέους αλλά και να υποστηρίζεστε στους ήδη υπάρχοντες. Έμπνευση συν τοις άλλοις, αποκατάσταση ισορροπιών (εάν κι εφοσον διαταράχθηκαν το προηγούμενο διάστημα) και ευχάριστη επικοινωνία, από τα μέσα του μήνα και μετά. Αν αποφύγετε την περίοδο του ανάδρομου Ερμή, μπορείτε να κάνετε επωφελείς αγορές και συμβόλαια, αρκεί να έχετε τσεκάρει από όλες τις πλευρές ότι δεν θα εξαπατηθείτε ή απογοητευτείτε. Με την Πανσέληνο στον άξονα που αφορά εσάς και όλους τους άλλους (σχέσεις και συνεργασίες) θα δείτε να φωτίζεται ή να ολοκληρώνεται κάτι που ξεκίνησε πρόσφατα. Για πολλούς, θα είναι και η αρχή μίας νέας σχέσης. Θετικός για εσάς ο Μάρτιος λοιπόν. Όσοι έχετε γεννηθεί 8 – 9 Μαρτίου, προσέξτε μην υπερεκτιμάτε άτομα και καταστάσεις και προσπαθήστε να δράτε με γνώμονα τη κοινή λογική, όσο είναι εφικτό.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων
Πρόκειται για έναν πολύ θετικό μήνα. Ο Δίας κάνει την είσοδο του στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω και η επιρροή του θα ευεργετήσει όλους σας αργά ή γρήγορα. Αν έχετε γεννηθεί από τις 10 έως τις 15 Μαρτίου, πρόκειται να  στηριχτείτε από φίλους ή ομάδες αλλά κυρίως, να θέσετε νέους, επιτυχείς στόχους. Μέσα στο πρόγραμμα και οι νέες γνωριμίες που μπορεί να έχουν φιλικό αλλά και αισθηματικό πρόσημο. Μελανό σημείο μόνο η πιθανότητα κάποιας έντασης σε συλλογικότητα ή με κάποιο φιλικό πρόσωπο. Προσοχή ώστε να μην δημιουργηθούν ρήξεις που μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που επιφυλάσσει ο Μάρτιος για εσάς. Η αλήθεια είναι, ότι τα θετικά που μπορεί να φέρει, είναι πολλά περισσότερα και μάλιστα κάποια από αυτά μπορεί κάλλιστα να αποδειχθούν και σημαντικά. Προσέξτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε και τις παροχές αλλά κυρίως, το χρόνο σωστά. Μην αφεθείτε σε βιαστικές ή υπερεκτιμημένες κινήσεις και προπαντός, μην αποφασίσετε να ξεκινήσετε τίποτα σημαντικό το πρώτο μισό του μήνα τουλάχιστον, εκτός  κι αν δεν μπορείτε να πράξετε διαφορετικά.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here