oi-mhniaies-astrologikes-provlepseis-apriliou-2020-tavros
Widgets Magazine

Είναι γεγονός ότι είστε εκείνοι οι οποίοι έχουν ταλαιπωρηθεί περισσότερο από όλους. Είναι γεγονός ότι ο ψυχισμός σας έχει μεταλλαχθεί και προσπαθείτε να κρατηθείτε με αξιοπρέπεια σε ανθρώπινα πλαίσια. Νιώθετε ότι είστε στην μέση μιας αρένας, δέχεστε επιθέσεις και μάχεστε να επιβιώσετε.

Υπάρχουν και καλά νέα όμως!

Οι αγαπημένοι και οι φίλοι σας προσπαθούν να σας φτιάξουν το κέφι και να σας ανεβάσουν την διάθεση με όποιον τρόπο μπορούν. Μπορεί το απαραίτητο συστατικό για εσάς, η ασφάλεια, να σας λείπει εδώ και καιρό αλλά πολλές ευκαιρίες πρόκειται να εμφανιστούν με τον Δία να παραμένει απένανί σας και τον Κρόνο να αλλάζει ζώδιο.

Α’ δεκαήμερο Καρκίνου

Οι διελεύσεις των πλανητών κατά τον Μάρτιο, θα σας παροτρύνουν να αφιερώσετε χρόνο σε ομάδες, συλλόγους και γενικότερα με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Πολύ ενδιαφέρουσες θα είναι οι γνωριμίες σε αυτούς τους χώρους, ενώ αρκετά θα είναι τα άτομα τα οποία θα σας προσεγγίζουν με ερωτική διάθεση και φλερτ, από τις 5/3 έως και τις 14/3. Στις 8/3 θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις, και όσοι είστε γεννημένοι 25-27/6 θα έχετε κάποια ξαφνική ευκαιρία ή ανατροπή η οποία θα αφορά σε κάποιο ερωτικό ή οικονομικό ζήτημα. Από 16/3 έως και 28/3 είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι ή κάποιο σεμινάριο, που ενδεχομένως να είχατε ακυρώσει νωρίτερα και τώρα σας παρουσιάζεται ξανά η ευκαιρία.

Εσείς οι γεννημένοι των πρώτων ημερών του ζωδίου, καλό θα ήταν να είστε πιο οργανωτικοί με δάνεια, κληρονομιές και γενικότερα οικονομικά ζητήματα, αφού από τις 22/3 και μετά, καλείστε να βάλετε σε μια τάξη κεκτημένα δικά σας ή άλλων. Η Νέα Σελήνη στις 24/3 σας δίχνει νέα μονοπάτια προς την κοινωνική σας προβολή και την βελτίωση της καριέρας σας.

Β’ δεκαήμερο Καρκίνου

Είστε χωρίς αμφιβολία εκείνοι που δέχονται τη περισσότερη ένταση, γι αυτό καλό θα είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να δείξετε υπομονή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εν μέσω λοιπόν μιας περιόδου εντάσεων και του Άρη να πυροδοτεί τα σημεία των εκκλείψεων, δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και βάλτε στόχο την φροντίδα της υγείας σας.

Η Πανσέληνος της 9ης Μαρτίου σας φέρνει προ θεμάτων τα οποία αφορούν στις μετακινήσεις, τις σπουδές, τις επαφές με το εξωτερικό και τη θρησκεία, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν ευχάριστη διέξοδο και εκτόνωση στο απαιτητικό διάστημα που διανύετε. Στις 14/3, για όσους έχετε γεννηθεί 10-12/7 είναι πιθανή μια συνεργασία την οποία επιδειώξατε προηγουμένως.

Με την τόσο ταιριαστή προς εσάς Αφροδίτη να σας επηρεάζει θετικά από 15/3 έως και 24/3, οι σχέσεις μέσα από φιλικές ομάδες και συλλόγους ευνοούνται, ενώ το φλέρτ και η ερωτική διάθεση δε λείπουν, γεμίζοντας σας με περισσότερη ζωντάνια και αυτοπεποίθηση. Κοντινές μετακινήσεις και ταξίδια είναι στα άμεσα σχέδια σας από 28/3 και μετά, αφού ο Ερμής φέρνει εκδρομές και σεμινάρια τα οποία πιθανόν είχαν αναβληθεί τον προηγούμενο μήνα και τώρα έρχονται ξανά στην αντίληψή σας.

Γ’ δεκαήμερο Καρκίνου

Τα καλά νέα είναι ότι ο πλανήτης της αιοδοξίας και της επέκτασης παιρνει θέση απέναντί σας!

Είναι μεν στριμωγμένος στο ζώδιο τπυ Αιγόκερω, αλλά δεν παύει να αποτελεί σημαντική βοήθεια στα σχέδιά σας. Ξεκινά μια περίοδο κατά την οποία θα κάνετε νέες γνωριμίες με πολλά σενάρια σχέσεων και συνεργασιών, όλα αυτά την απαιτούμενη σοβαρότητα φυσικά. Επιβοηθητικές θεωρούνται οι εξής μέρες: 11/3, 14/3, 19/3, κατά τις οποίες θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για διάφορες συνεργασίες και σχέδια υλοποίησης. Γύρω στις 20-23/3 το κλίμα θα χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη υπερβολή και ένταση. Θα αποβεί επωφελές να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους και να δράσετε συγκρατημένα, αφού οποιαδήποτε παρορμητική αντίδραση θα είναι ικανή να φέρει σε ρήξεις συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Από τις 24/3 και μετά, οι κοινωνικές σας επαφές αυξάνουν, όπως αντίστοιχα μεγαλώνει το κέφι και η όρεξη για παιχνίδια με φίλους και ομάδες. Το σενάριο μιας γνωριμίας με ερωτική διάθεση δεν είναι διόλου απίθανο.

Στις 28/3 θα δείτε τη δημοτικότητά σας να ανεβαίνει και άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου να επιδιώκουν να έλθουν όλο και πιο κοντά σας αφού η θετική επιρροή σας θα είναι εμφανής.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here