Widgets Magazine

Σίγουρα υποδέχεστε τον Μάρτιο με πολλές υποχρεώσεις, πολύ τρέξιμο αλλά κυρίως πολλές φιλοδοξίες!  Επιπλέον, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή έφερε πολλές καθυστερήσεις στον εργασιακό σας τομέα αλλά και παρεξηγήσεις όχι μόνο στη δουλειά σας αλλά γενικότερα στο περιβάλλον σας. Τα φώτα είναι στραμμένα στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τροφοδοτώντας τις φιλοδοξίες και τις υποχρεώσεις σας με προβολή και απαιτήσεις.

Εμπλουτίζετε όλο και περισσότερο τα σχέδια που οργανώνετε με μεράκι και λεπτομέρεια το τελευταίο διάστημα. Η δομή και η εκτέλεση όλων αυτών των μεγαλεπήβολων σχεδίων σας απασχολεί νυχθιμερόν, με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθετε εξαντλημένοι. Βέβαια, Λέοντες είστε, δεν αφήνετε την κούραση να κρατήσει για πολύ, παίρνετε ανάσες και συνεχίζετε να δημιουργείτε με την άσβεστη ζωντάνια που σας χαρακτηρίζει.

Α’ δεκαήμερο Λέοντα

Είναι Ηλίου και Ουρανού φαεινότερον ότι εσείς έχετε τις περισσότερες ανατροπές εν συγκρίσει με τα άλλα δυο δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Απρόσμενες καταστάσεις και γεγονότα τα οποία δεν είστε σε θέση να ελέγξετε είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το τελευταίο διάστημα. Θυμηθείτε επίσης ότι η σοφή αντιμετώπιση των παραπάνω, δεν είναι μονάχα η υπομονή αλλά κυρίως η μη αντίσταση στις αλλαγές, όσο σταθεροί και αν είστε. Από τις 5/3 έως τις 14/4 οι φιλοδοξίες σας θα αυξηθούν σημαντικά ενόσω η κοινωνική σας εικόνα θα φωτίζεται. Κέρδη και σημαντικές συναναστροφές στον εργασιακό σας χώρο σας γεμίζουν με εύνοια, αισιοδοξία και πολλή όρεξη να κατακτήσετε το βάθρο. Από τις 22/3 και μετά, ακολουθεί μια εποχή κατά την οποία τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα αρχίσουν να απαίτουν σοβαρότητα και συνέπεια από εσάς, ενώ σχέσεις θα περάσουν από δοκιμασίες για να μείνουν δίπλα σας όσοι αξίζουν.

Η Νέα Σελήνη της 24ης Μαρτίου θα σας εμπνεύσει για ένα ταξίδι, να ακολουθήσετε νέες σπουδές, να ξεκινήσετε κάποια επαφή με το εξωτερικό ή μια καινούργια ξένη γλώσσα. Προσοχή στις 31/3, όσοι έχετε γεννηθεί 22-23/7, αποφύγετε να εκφράσετε απαιτήσεις από τους άλλους διότι το πιο πιθανό είναι να βρείτε τοίχο.

Β’ δεκαήμερο Λέοντα

Είναι αλήθεια ότι περάσατε αρκετά στριμωγμένα στην καθημερινότητά σας, τώρα όμως ξεκινά η περίοδος κατά την οποία θα δείτε ότι οι κόποι σας αγνωρίζονται και επιτέλους η καθημερινότητα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Πηγές εσόδων και εξόδων θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στις 9/3. Οι υπερβολικά γρήγοροι ρυθμοί συνεχίζονται, ενώ διάφορες προτάσεις και σημαντικές ευκαιρίες παρουσιάζονται στον εργασιακό τομέα. Όσο λοιπόν αυξάνονται οι απαιτήσεις, καλό είναι εσείς να μην αμελείτε την υγεία σας. Η περίοδος αυτή έως και τις 16/3 πιθανόν να φέρει μικρά καψίματα, κοψίματα ή φλεγμονές , για αυτό καλό θα είναι να φροντίζετε την υγεία σας και να μην είστε βιαστικοί.

Από τις 15/2 έως και τις 24 οι φιλοδοξίες σας πριμοδοτούνται και οι προβολείς της Αφροδίτης φωτίζουν την δημόσια εικόνα σας, κάνοντας αυτό το διάστημα ευνοϊκό ως προς την προβολή και την αναγνώρισή σας. Επίσης, ό,τι δεν ολοκληρώσατε τον προηγούμενο μήνα και γνώριζαν λίγοι, από τις 28/3 και μετά, επανεμφανίζεται πολύ πιθανόν με κάποια έσοδα.

Γ’ δεκαήμερο Λέοντα

Με αυξημένη διάθεση για φλερτ,έρωτα αλλά και κάποιο ταξίδι έως και τις 4/3 υποδέχεστε τον Μάρτιο. Τα εργασιακά θέματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όπως επίσης αυτά της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Κάποιες δυσκολίες συνεχίζουν να παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σας, για αυτό καλό θα είναι μετά τις 20/3 να είστε προσεκτικοί σε σχέση με μικρά ατυχήματα όπως κοψίματα, καψίματα και φλεγμονές. Πιθανά έσοδα παρουσιάζονται τις μέρες 11, 14 και 19 Μαρτίου, εάν φυσικά και το προσωπικό σας ωροσκόπιο συμφωνεί.

Κατά το διάστημα 20 και 23 Μαρτίου, καλούνται να επιδείξουν υπομονή σε θέματα υγείας ή εργασίας κυρίως οι γεννημένοι 14-17 Αυγούστου, ώστε να μην πάρουν βιαστικές αποφάσεις τις οποίες αργότερα θα μετανιώσουν. Θα είναι προτιμότερο να διοχετεύσετε την ένεργειά σας, στα επαγγελματικά από τις 24/3 μια περίοδο όπου η προβολή που θα δέχεστε πρόκειται να επωφελήσει την δημόσια εικόνα σας, ενώ πολλές και ενδιαφέρουσες θα είναι οι γνωριμίες και το φλερτ στον χώρο της εργασίας. Επιπλέον, γύρω στις 28/3 θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες που θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here