Widgets Magazine
Η ταλαιπωρία που προκύπτει από τις δυσκολίες στο χώρο του σπιτιού, της οικογένειας αλλά και της εργασίας, θα αρχίσει σταδιακά να αποκαθίσταται μετά τις 11 πρώτες μέρες του Μαρτίου. Αν το προηγούμενο διάστημα ξεκίνησε κάτι (ιδανικό θα ήταν να έχει ξεκινήσει μέσα σας, ως απόρροια των αναγκών σας) θα δείξει τις διαθέσεις ή και τα αποτελέσματά του τώρα. Είτε αφορά την οικογένεια, είτε κάποιο ακίνητο είτε τη δουλειά σας λοιπόν, οδεύετε προς κάποιου είδους ολοκλήρωση. Από τις 5/3, σταδιακά, υπάρχει βελτίωση στην καθημερινότητα σας και βελτίωση των οικονομικών σας μέσω της εργασίας σας. Υπάρχει και ένταση όμως, ειδικά κοντά στις 9/3, και χρειάζεται προσοχή.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Τοξότη
Όσοι Τοξότες έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, πιθανόν να βιώνετε μια περίοδο εσωτερικής ανασφάλειας και απογοήτευσης. Δεν βοηθά και το δύσκολο κλίμα που υπάρχει επικοινωνιακά το τελευταίο διάστημα. Σαφώς και θα υπάρξει αισθητή βελτίωση σε σχέση με το τελευταίο, ειδικά από τις 11/3 και μετά αλλά η αίσθηση της ασάφειας και της μη πλήρωσης, θα συνεχίσει να σας απασχολεί για λίγο ακόμα. Πίσω από το κάθε τι βέβαια, υπάρχει μία ευκαιρία, αρκεί να την εντοπίσουμε. Η ευκαιρία εδώ σχετίζεται με την εσωτερική σας πρόοδο και για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αλλάξετε εσείς ως ένα βαθμό. Σε πρακτικό επίπεδο, όλα θα αρχίσουν να αναπτύσσουν ταχύτητα σταδιακά και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή όσα επιθυμείτε, ειδικά από τα μέσα του μήνα και μετά. Αιφνίδια γεγονότα στην καθημερινότητα, ειδικά στο χώρο εργασίας. Όσοι έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου σας και σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι επιμορφωτικό, ακόμα κι αν πρόκειται για δίπλωμα οδήγησης, θα υποστηρίζεστε ώστε να το καταφέρετε, ιδιαίτερα από το τέλος του μήνα και μετά. Εν κατακλείδι, ο Μάρτιος μπορεί να περιγραφεί από αδιάφορος έως λίγο ενοχλητικός για εσάς,  κυρίως λόγω της έλλειψης κατανόησης και των αργών ρυθμών του (που δεν σας ταιριάζουν) αλλά μπορεί να αποδειχθεί πολύ παραγωγικός, αν στοχεύετε στην ενδοσκόπηση και την αυτοβελτίωση.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Τοξότη
 Η ατμόσφαιρα στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού, δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο το τελευταίο διάστημα, γεγονός που επηρεάζει την ψυχολογία σας και τη διάθεση σας. Οι ασάφειες, οι παρεξηγήσεις, ακόμα και τυχόν αποκαλύψεις, έχουν δημιουργήσει ένα όχι και τόσο ευχάριστο κλίμα, με αποκορύφωμα την Πανσέληνο στις 9/3. Εκεί θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της εικόνας και θα φωτιστούν καταστάσεις που ως τώρα σας δημιουργούσαν δεύτερες σκέψεις. Αρκετοί θα βιώσετε αίσθημα απογοήτευσης. Θα ολοκληρωθεί κάτι που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα και σταδιακά, θα μπείτε σε φάση αποφόρτισης. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί, σταδιακά κι εκείνη, χωρίς να μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι θα είναι το καλύτερό σας… Με τον Άρη να βρίσκεται στον φυσικό οίκο των οικονομικών σας, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Ο Μάρτιος θα γίνεται θετικότερος για εσάς πλησιάζοντας προς το τέλος του, εκεί που θα αρχίσουν να αποκαθίστανται πράγματα και να κυλούν ευκολότερα. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνετε δράση. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα για να ανακτήσετε δυνάμεις διότι προβλέπεται ένας πιο παραγωγικός Απρίλιος. Προσέξτε όσα λέτε δε και κυρίως όσα ακούτε και καταλαβαίνετε.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Τοξότη
Με μία αίσθηση ανεπάρκειας, σαν να μην είναι εύκολο να ικανοποιηθείτε, κάνει ποδαρικό ο Μάρτιος. Η αίσθηση αυτή απομακρύνεται σταδιακά και όλα  βελτιώνονται όσο ο μήνας προχωρά. Από τα μέσα του μήνα και μετά μάλιστα, η προσοχή σας στρέφεται στον οικονομικό τομέα, εκεί όπου μπορεί να κάνετε κάποιου είδους “επανεκκίνηση”. Έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα λοιπόν, ενάρξεις οικονομικού  τύπου αλλά και σκέψεις για το πόσο νιώθετε τελικά ασφαλείς, συναισθηματικά. Σαφώς καλύτερο το τελευταίο κομμάτι του μήνα, με τη διάθεση σας να βελτιώνεται, κάτι που θα φέρει εμφανώς θετικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά σας. Αναμένοντας λοιπόν έναν πιο εποικοδομητικό Απρίλιο, δείτε τον Μάρτιο σαν μία ευκαιρία αποκατάστασης οικογενειακών σχέσεων ή ακόμα και πρακτικών ζημιών που τυχόν προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα και κινηθείτε από τα μέσα του και μετά προς αυτή τη κατεύθυνση προτείνω. Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να μη βρισκόταν στα καλύτερα της το τελευταίο διάστημα (και αυτό δεν θα αλλάξει με μαγικό ραβδάκι με την είσοδο του Μαρτίου) αλλά  η βελτίωση της είναι και στο δικό σας χέρι. Επίσης, ευνοείται η ενδοσκόπηση ώστε να αναγνωρίσετε δικές σας καταγραφές που σας κρατούν πίσω
και να απελευθερωθείτε από αυτές.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here