Widgets Magazine
Tο μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή δεν σας αφήνει να πλήξετε. Διανύετε μία εξαιρετικά σημαντική περίοδο για εσάς, ο κόσμος μέσα σας  αλλάζει – και αυτό φυσικά έχει και εξωτερική έκφραση – κι ενώ το ιδανικό θα ήταν να καταφέρετε να απομονωθείτε για να αφουγκραστείτε τη φωνή εντός σας και να επεξεργαστείτε από κάποια απόσταση όσα λαμβάνουν χώρα, οι υποχρεώσεις και το στρες που δημιουργούν, το καθιστούν δύσκολο. Σε αυτό το επίπεδο θα κινηθούν τα πράγματα και τον Μάρτιο, με τη βασική διαφορά του ότι θα καταφέρετε να εκφράσετε και να πράξετε όσα επιθυμείτε ευκολότερα και αποτελεσματικότερα.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Α΄ δεκαήμερο του Ζυγού
Πήρατε πρώτοι το… βάπτισμα του πυρός από τον ίδιο τον Άρη (άλλωστε οι “φωτιές” είναι το αγαπημένο του παιχνίδι). Πρώτοι βάζετε και τα πράγματα σε σειρά όμως. Αφήστε να περάσουν οι πρώτες μέρες του Μαρτίου και πάρτε μία βαθιά ανάσα. Όλα μπορούν να βελτιωθούν ή να αποκατασταθούν, αρκεί να το πιστέψετε και κυρίως, να πιστέψετε στον εαυτό σας. Η ψυχολογική σας κατάσταση το αμέσως προηγούμενο διάστημα, μπορεί να σας θύμισε εκείνη της περιόδου των Χριστουγέννων, και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν τα ευτυχέστερα της ζωής σας, σε κάποιο βαθμό… Πλησιάζει όμως η εποχή που θα δείτε να αποκαθίστανται πολλά από όσα σας απασχολούν τώρα. Κοντά στις 8/3, χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες ενώ δεν αποκλείεται η σεξουαλική σας ζωή να ανανεωθεί ή να έχετε κάποια απρόοπτα σε αυτό τον τομέα. Θυμηθείτε ότι τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα, δεν ευνοούνται ενάρξεις και σημαντικές αποφάσεις, ενώ παράλληλα η καθημερινότητα δεν θα “ρέει” όπως θα επιθυμούσατε. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα όμως, έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Φαίνεται μάλιστα να γυρίζετε σελίδα και να κάνετε μία νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες, ακόμα κι αν νιώθετε ότι εξαναγκάζεστε σε κάτι τέτοιο.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Ζυγού
Αντίθετα με το προηγούμενο δεκαήμερο, ο Μάρτιος για εσάς θα είναι ένας μήνας απαιτήσεων, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά ένα μεγάλο μέρος του. Ο Άρης, πλανήτης δράσης αλλά και εντάσεων, θα φροντίσει γι’ αυτό. Ο κύριος όγκος των απαιτήσεων φαίνεται να βαραίνει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού γενικότερα αλλά να είστε σίγουροι ότι από παντού θα δέχεστε πιέσεις. Είναι προτιμότερο να τις δείτε ως προκλήσεις για να δράσετε πιο εποικοδομητικά για εσάς από το να υποκύψετε σε συγκρούσεις και έριδες. Μέσα σε όλα, προσέξτε μην προκύψουν τυχόν ατυχήματα ή σοβαρές ζημιές. Οι πρώτες μέρες του μήνα αλλά και εκείνες κοντά στα μέσα του, είναι εξαιρετικά σημαντικές για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 12 – 13 Οκτωβρίου. Όσα συμβούν τώρα θα έχουν ιδιαίτερη σημασία, κάτι θέλουν να σας δείξουν που αφορά τη μετέπειτα πορεία σας. Παράλληλα, είναι σημαντικό να προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί οι απαιτήσεις θα είναι πολλές, όπως και οι υποχρεώσεις. Κάποιους από εσάς, θα σας  απασχολήσουν θέματα γονέων. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα βρεθούν τρόποι να χαλαρώσουν οι πιέσεις από το  περιβάλλον σας και να αποκατασταθούν πολλά από όσα σας απασχολούν.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Ζυγού
Γνωρίζετε καλά ότι βρίσκεστε στο “στόχαστρο” του Σύμπαντος εδώ και  καιρό. Φυσικά, το Σύμπαν δεν έχει τίποτα προσωπικό μαζί σας: Αργά η γρήγορα όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τον εαυτό που πρέπει να σμιλεύσουν. Δυστυχώς, το καλέμι πονάει. Η αδυναμία να νιώσετε πλήρεις και ασφαλείς αυτή τη περίοδο, έχει έναν δρόμο κι αυτός οδηγεί σε εσάς πάλι. Εσάς πρέπει να δείτε. Δεν μπορούν να σας προσφέρουν τίποτα οι άλλοι αν δεν καταλάβετε ότι πρώτα εσείς πρέπει να το προσφέρετε στον εαυτό σας. Ο Μάρτιος κάνει σαφή τα παραπάνω, από την αρχή του ήδη. Μπορεί να νιώθετε πως δεν καλύπτεστε κι αυτό το συναίσθημα να διαδέχεται η εμμονή σας να προσκολλάστε σε εκείνο που δεν σας καλύπτει. Από τα μέσα του μήνα και μετά όμως, θα  φροντίσουν κι εξωτερικοί παράγοντες να σας θέσουν σε κίνηση και να λάβετε μέτρα. Θα είναι αρκετές οι απαιτήσεις και το στρες το δεύτερο μισό του Μαρτίου λοιπόν. Αυτό μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία να δράσετε ή και να αποκαταστήσετε  θέματα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα. Θα είναι εύκολο όμως να έχετε και συγκρούσεις, ρήξεις αλλά και ασθένειες – ατυχήματα γι’ αυτό φροντίστε τους εαυτούς σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι μέρες κοντά στις 23/3, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί 14 έως και 16 Ιανουαρίου.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here