Widgets Magazine

Το πλανητικό στερέωμα συνεχίζει να υπογραμμίζει για εσάς καθ’όλη τη διάρκεια του Μαρτίου τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με λογαριασμούς, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, οικονομικούς ή προσωπικούς. Η Αφροδίτη στον Ταύρο,από το κρυφό μέρος του ωροσκοπίου σας όπου διελαύνει όλο τον μήνα, φέρνει πολλά κρυφά γεγονότα, όπως κρυφές γνωριμίες, θαυμαστές, συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, έσοδα και έξοδα.

Χωρίς αμφιβολία, πρέπει να επιστρατεύσετε το καταπληκτικό σας επικοινωνιακό ταλέντο όπως και την αστείρευτη ζωντάνια σας, για να επιλύσετε τυχόν προστριβές που παρουσιάστηκαν κυρίως στα θέματα καριέρας όσο ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία έως τις 11/3.

Α’ δεκαήμερο Διδύμων

Κρυφοί έρωτες και εξομολογήσεις από τις 5/3 έως τις 14/3 για το δικό σας δεκαήμερο. Ενδεχομένως να σας παρουσιαστούν οικονομικές απολαβές από κρυφές πηγές εσόδων αλλά και αντίστοιχα έξοδα. Στις 8/3 δώστε προσοχή, γιατί διασπάσεις και ρήξεις παρασκηνιακά είναι πιθανές, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 23-25/5.

Από 16/3 έως 28/3 ζητήματα στον εργασιακό χώρο αλλά ακόμα και με οικογενειακά πρόσωπα, τα οποία είχαν προκύψει τον προηγούμενο μήνα, τώρα έρχονται ξανά στο προσκήνιο για να βρουν λύσεις και να κλείσουν τυχόν λεκτικές προστριβές και παρεξηγήσεις. Εμπνευσμένες ιδέες, εφευρετικότητα και μεγάλη έμπνευση για τους καλλιτέχνες, με κορύφωση στις 22/3, ενώ παράλληλα την ίδια μέρα ο Κρόνος εισέρχεται σε ένα πολύ φιλικό προς εσάς ζώδιο και σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα σηματοδοτηθούν νέοι ορίζοντες σημαντικών σπουδών και επαφών με το εξωτερικό. Η Νέα Σελήνη της 24ης Μαρτίου σας παρακινεί να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες, συλλόγους και φιλικούς κύκλους χωρίς αυτό να αποκλείει το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ.

Έχετε κατά νου ότι πιθανά μπλοκαρίσματα στα πλάνα σας στις 31/3 είναι παροδικά, αφού γενικότερα με την νέα θέση του Κρόνου απο τον Υδροχόο, θα βρείτε έδαφος για να θεμελιώσετε και να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

Β’ δεκαήμερο Διδύμων

Η αρχή του Μαρτίου σας βρίσκει με λιγότερο δραστήριους για τα δικά σας δεδομένα, όμως μετά τις 16/3 θα παρατηρήσετε τη ζωτικότητα σας να αυξάνεται και να ξαναβρίσκετε τους γνώριμους γρήγορους ρυθμούς σας.

Στις 8-9/3 καλό θα ήταν οι γεννημένοι 7-9/6 να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα δεδομένα που σας παρουσιάζουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο, συνάδελφοι και προϊστάμενοι αλλά και μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ενδεχομένως η εικόνα που έχετε να μην είναι απόλυτα ακριβής, παρά ταύτα με όπλο την μοναδική ευστροφία σας, μπορείτε να εξετάσετε τα στοιχεία γύρω στις 14/3 ώστε να μην πτοηθείτε και να εμπνευστείτε κατάλληλες λύσεις για τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη είναι με το μέρος σας από τις 15/3 έως και τις 24/3 σε ζητήματα τα οποία προτιμάτε να κρατήσετε στο παρασκήνιο, όπως κρυφά έσοδα ή σχέσεις.

Επίσης, επαγγελματικές ή οικογενειακές εκκρεμότητες παρουσιάζονται ξανά προς διευθέτηση από τις 28/3, όντας ένα διάστημα που θα σας φέρει ζητήματα τα οποία δεν είχαν βρει λύση τον προηγούμενο μήνα λόγω παρεξηγήσεων ή χρονικών περιθωρίων.

Γ’ δεκαήμερο Διδύμων

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου έχετε τα φώτα στραμμένα σε θέματα που άπτονται των οικονομικών και της καριέρας σας. Έχετε πιεστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, αφού νιώθετε πως ό,τι μαζεύετε με πολύ κόπο, αυτό ξοδεύεται γρήγορα. Δείξτε λίγη υπομονή και κινηθείτε στρατηγικά γιατί θα σας δωθούν αρκετές ευκαιρίες στις 11, 14 και 19/3 για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.

Στις 20/3 ιδιαίτερα για εσάς τους γεννημένους 12-14 Ιουνίου, ενδέχεται να παρουσιαστούν εξελίξεις που αφορούν στα οικονομικά, δάνεια και κληρονομιές, για αυτό όσοι παραμείνετε εντός του ηθικού πλαισίου και φυσικά εκτός εξαναγκασμών και βίας, θα έχετε την ευκαιρία για θετικά αποτελέσματα και επιτυχημένα επιχειρήματα. Ευκαιρία για ενδοσκόπηση αλλά και οικονομικές απολαβές στις 28/3, με μυστικές συναλλαγές και επικοινωνία, κάτι το οποίο παθανότατα να γνωρίζετε μόνο εσείς αφού θα έρθει ώς κάτι κρυφό και έτσι θα παραμείνει.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here