Widgets Magazine

Ο Μάρτιος με την πολυαστρία του Αιγόκερω, σε ζώδιο κόντρα στα δικά σας μέτρα, σας βρίσκει επιθετικά, άλλους θυμωμένους και άλλους μπερδεμένους.

Οι απαιτήσεις στον εργασιακό σας χώρο αυξάνονται, όσο και οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις αντίστοιχα. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε επωμιστεί αρκετές εργασίες ή τη προσωπική φροντίδα κάποιου συγγενή άλλωστε.

Ο Ερμής συνεχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του και σας φέρνει αντιμέτωπους με ζητήματα του παρελθόντος ή ακόμα και με φοβίες τις οποίες δεν καταπολεμήσατε και κρύψατε ώστε να μην αποκαλυφθούν τα τρωτά σας σημεία.

Τα καλά νέα αυτού του μήνα είναι ότι στις 11/3 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και δίνει τέλος σε παρεξηγήσεις και θολή κρίση.

Επίσης, στις 22/3 ο Κρόνος εγκαταλείποντας το ζώδιο του Αιγόκερω, περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, σε μια θέση σαφώς πιο ταιριαστή στην ιδιοσυγκρασία σας. Από τις πρώτες μέρες της εισόδου στον Υδροχόο πρόκειται να βελτιωθεί σημαντικά η διάθεσή σας και να μειωθεί το αίσθημα της εξάντλησης αλλά και ταλαιπωρίας που σας χαρακτήριζε από τα τέλη Δεκεμβρίου 2017.

Α’ δεκαήμερο Κριού

Με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από 5/3 έως 14/3 , τα οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, επιπρόσθετα με εκείνα της καρίερας που σας έχουν απασχολήσει όσο τίποτα άλλο. Είναι μέρες με διάφορα έσοδα, έξοδα αλλά και αποπληρωμές οι οποίες δρομολογούνται. Ιδιαιτέρως στις 8/3, δώστε προσοχή σε πειραματισμούς οι οποίοι πιθανώς να σας οδηγήσουν σε αναπάντεχα έξοδα! Βέβαια πλανήτης Ουρανός είναι αυτός…ικανός να σας ωθήσει σε ξαφνικές αισθητικές και στυλιστικές αλλαγές, αλλά και στους πιο ευνοημένους μπορεί να φέρει ακόμα και απρόσμενα εισοδήματα!

Την περίοδο μεταξύ 16-28/3, καλό θα ήταν να παραμείνετε εσωστρεφείς και να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε ό,τι λέτε, ακόμα και σε ποιόν μεταφέρετε πληροφορίες, αφού η παρασκηνιακή επικοινωνία συνεχίζεται και μπορεί να σας φέρει προ εκπλήξεων τον επόμενο μήνα! Με τη μεγάλη είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο,στις 22/3 ξεκινά μια περίοδος δοκιμασιών, crash tests αλλά και ανάληψη ευθυνών κυρίως με ομοϊδεάτες,άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, ομάδες, συλλόγους. Ενδέχεται επίσης να σας απασχολήσουν και ζητήματα που αφορούν στα παιδιά σας ή στην απόκτηση ενός απογόνου. Η νέα Σελήνη στις 24/3 πιθανώς να σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα μια νέας επερχόμενης περιόδου, είτε σε εργασιακό είτε σε πιο ψυχολογικό επίπεδο. Στο ίδιο φιλικό περιβάλλον, παραμείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε τσακωμούς και εκρήξεις γύρω στις 31/3.

Β’ δεκαήμερο Κριού

Η πρώτη και η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, χαρακτηρίζονται από την ίδια θολή κρίση και κινήσεις κάτω από το τραπέζι, αφού ο Ήλιος σε διέλευση από τον κρυφό σας οίκο, καθώς και ο Ερμής να σας επηρεάζει από τις 28/3 χρωματίζονται και οι δύο από σύνοδο Ποσειδώνα, αυξάνοντας προσδοκίες και ψευδαισθήσεις. Θετικές είναι οι μέρες γύρω στις 14/3, με την έμπνευση να γίνεται δράση και να υλοποιούνται σχέδια κυρίως επαγγελματικά τα οποία δουλεύατε το προηγούμενο διάστημα.

Έπειτα, από 15/3 έως 24/3 το κέφι σας για ψώνια αυξάνεται αφού τα έσοδα σας βελτιωθούν και θα νιώσετε οτι είναι η κατάλληλη περίοδος για να καλομάθετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ακολουθεί η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης στις 22/3 που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γενέθλια 6-9 Απριλίου, φέρνοντας επιπλέον έσοδα, όμορφες στιγμές και ερωτική ατμόσφαιρα! Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους από τις 28/3 έως 4/4, καθώς η κρίση σας θολώνει, χωρίς να ξέρετε ποιοί είναι οι σύμμαχοι και ποιοί οι αντιπάλοι σας.

Γ’ δεκαήμερο Κριού

“Παύσατε πυρ!” αυτή η φράση θα μπορούσε να χαρακτηρίζει εσάς τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου, διότι μπορεί να είστε οι ακούραστοι πολεμιστές του ζωδιακού αλλά είναι γεγονός ότι είστε από εκείνους που βάλλονται ιδιαίτερα από τις “επιθέσεις” των σκληρών πλανητών. Προσοχή όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, διότι γύρω στις 3/3 θα χρειαστεί να δείξετε εγκράτεια. Τα καλά νέα είναι ότι από τις 11/3 έως και τις 19/3, θα προκύψουν τυχερές ευκαιρίες για εσάς που στοχεύεται σε υλοποίηση σχεδίων που αποκρύπτατε ως τώρα. Με την παρορμητικότητα που σας διακατέχει και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες καταστάσεις που περνάτε, θα ήταν καλύτερα για εσάς να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση από τις 20/3 έως τις 23/3 αφού ο κυνερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης θα μοιάζει με μια πύρινη καταιγίδα που θα συναντήσει τον Δία και τον Πλούτωνα αντίστοιχα, πυροδοτώντας σημεία εκλείψεων και προωθόντας καθοριστικές αλλαγές.

Ταλαιπωρημένοι ακόμα και σωματικά, θα ήταν επιβοηθητικό για την υγεία σας να δώσετε προσοχή στη φυσική σας κατάσταση, δόντια και μυοσκελετικό σύστημα.

Έντάσεις, βίαιες αλλαγές, εκρήξεις και ακραίες αντιδράσεις θα χαρακτηρίσουν τις μέρες, όπως επίσης βία και άσκηση εξουσίας σε κοσμικό επίπεδο, γεγονότα τα οποία πιθανόν σας επηρεάζουν παράλληλα.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here