Widgets Magazine

Με τον κυβερνήτη σας να βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, τα τόσο σημαντικά για εσάς θέματα, όπως αυτά των μετακινήσεων, της επικοινωνίας αλλά και των κατοικιδίων έρχονται στο προσκήνιο με προστριβές, ακυρώσεις και καθυστερήσεις.

Το σίγουρο είναι ότι το ουράνιο στερέωμα σας παρέχει σημαντική βοήθεια, αφού σας παρακινεί να δουλέψετε πάνω στα σχέδιά σας με πολλή εύνοια. Διανύετε μια περίοδο γεμάτη ενέργεια και έντονη διάθεση παραγωγικότητας, γι’ αυτό επιλέξτε ποιούς θέλετε με το μέρος σας και πορευτείτε ανάλογα. Πλανήτες και Πανσέληνος σας χρήζουν από τους πρωταγωνιστές του Μαρτίου, οπότε αυτός ο μήνας σας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία εκκινήσεων και αποφάσεων που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες.

Α’ δεκαήμερο Παρθένου

Οι απρόσμενες ευκαιρίες είναι χαρακτηριστικό των τελευταίων μηνών, ενώ από τις 5/3 έως και 14/3 σχεδιάζετε ταξίδια, σπουδές και γενικότερα βρίσκεστε σε διαρκή κίνηση με αυξημένο το κέφι και την αισιοδοξία.

Πρώην σύντροφοι, συνεργάτες και φίλοι οι οποίοι εμφανίζονται από το παρελθόν και πιθανόν να επιδίωξαν εκ νέου την προσοχή σας, το διάστημα από τις 16/3 έως 28/3 απασχολούν ξανά το ενδιαφέρον σας. Από τις 22/3 αρχίζουν να σας απασχολούν σοβαρότερα θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας σας. Ξεκινά άλλωστε μια εποχή κατάλληλη να φροντίσετε την υγεία, τη διατροφή αλλά και τα κατοικίδιά σας. Ανοίγει επίσης ένας σεληνιακός κύκλος κατά τον οποίο πιθανόν να σας απασχολήσουν εισοδήματα, δάνεια και κληρονομιές, ειδικότερα για τους γεννημένους 26-28/8. Προσοχή στις 31/3 για τους γεννημένους 22-23/8, διότι η μέρα θα χαρακτηριστεί από γενικότερη άρνηση. Αποφύγετε να παρουσιάσετε προτάσεις ή να απαιτήσετε οτιδήποτε στον εργασιακό σας χώρο, εφόσον το πιο πιθανό είναι να πέσετε σε μεγάλα εμπόδια.

Β’ δεκαήμερο Παρθένου

Είστε γενικότερα από τους πιο ευνοημένους αυτής της εποχής, με εξαίρεση τους γεννημένους 10-12/9 και όσους έχετε αντίστοιχες μοίρες πλανητών στα προσωπικά σας ωροσκόπια. Το φως της Πανσελήνου της 9ης Μαρτίου δεικνύει εσάς και τον σημαντικό τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, φέρνοντας στην επιφάνεια τη σχέση σας με όλους εκείνους οι οποίοι αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας.

Επιφυλακτικοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί καλείστε να γίνετε γύρω στις 8/3, αφού οι ψεύτικες υποσχέσεις, οι εξαπατήσεις και ακυρώσεις θα χρωματίσουν με ποσειδώνια χρώματα τις διαπροσωπικές σχέσεις και θα αφήσουν πίσω μια γεύση απογοήτευσης. Η ερωτική διάθεση της 14ης Μαρτίου συνεχίζεται και με την είσοδο της Αφροδίτης σε ένα αγαπητό ζώδιο προς εσάς έως τις 24/3, φέρνοντας ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές και εκπλήξεις από το εξωτερικό. Από τις 28/3 κα μετά, είναι καταλληλότερες μέρες για επανεξέταση σχέσεων κα ανθρώπων που ζήτησαν την προσοχή σας τον προηγούμενο μήνα.

Γ’ δεκαήμερο Παρθένου

Διανύοντας μια από τις πιο σημαντικές και θεμελιώδεις περιόδους της ζωής σας, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε ότι τα πράγματα δεν βαίνουν τόσο ωμαλά όσο προσδοκούσατε, να είστε σίγουροι πως το Σύμπαν σε ό,τι και αν σας οδηγεί, είναι προς δικός σας όφελος και ανάπτυξη. Ευεργετικές στα θέματα σχέσεων κα συνεργασιών αποτελούν οι εξής μέρες: 11, 14 και 19/3, ενώ προσοχή σε ό,τι αφορά τα παιδιά ή τα ερωτικά σας στις 20 και 23/3 αφού είναι μέρες με πολλή ένταση, θυμό και προσπάθεια προσωπικής επιβολής.

Κάποιο ταξίδι ή σεμινάριο το οποίο είχατε στα άμεσα σχέδιά σας τον προηγούμενο μήνα, γίνεται πραγματικότητα και σας δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γύρω στις 28/3 με ιδιαίτερη εύνοια για εσάς που έχετε γενέθλια 16-18/9. Προς το τέλος του Μαρτίου και συγκεκριμένα από τις 24/3 η αισιοδοξία σας αυξάνεται και κάνετε σχέδια σπουδών και εκδρομών ενώ παράλληλα ευνοούνται οι διασυνδέσεις με το εξωτερικό. Αντίστοιχα στους παραπάνω χώρους ευνοούνται γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος, όπως σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ έσοδα πιθανόν να έχετε από σπουδές, το εξωτερικό ή το εμπόριο.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here